#KotaKemuning Instagram Photos & Videos

KotaKemuning - 116.9k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
6.2
average likes

Latest #KotaKemuning Posts

  • Dah ada ketiga-tiga produk ni tapi masih tak sure nak ambil waktu bila? Meh admin bagitahu. . Slimmax ni sangat sesuai untuk diambil pada waktu pagi tau. Sebab slimmax ni akan bantu kita rasa kenyang sangat waktu pagi tu. Slimmax ni bila kita bancuh tu, tekstur dan rasa dia lebih kurang macam minum nestum+oat. . Untuk lunch pula, ambil Easyfull ni. Easyfull ni korang ambil sebelum makan tau. At least 30 minit sebelum. Nak ambil sebelum dinner pun boleh. Tujuannya nak bagi kita tak rasa bernafsu besar sangat sewaktu makan tu. So, kita boleh lah kawal portion makan tu. . Last sekali, sebelum tidur, ambil Dtox ni. Tujuannya, untuk bantu lawaskan pembuangan air besar kita. Dtox ni untuk mereka yang baru nak cuba, mungkin akan ada rasa sakit perut memulas tu. Tapi bila dah biasa minum, tak ada dah rasa memulas tu. Kenapa ambil sebelum tidur? Sebab, biasanya lepas je bangun dari tidur, memang akan terus lancar je buang air besar tu. . Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40) DTox RM76.00 (ahli RM68.40) Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05) . Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426  Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 . #irfanirdinaenterprise #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor #makeup #sendayutinggi #slimmax #easyfull #dtox - #regrann
  • @irfanirdinaenterprise Profile picture

    @irfanirdinaenterprise

    Dah ada ketiga-tiga produk ni tapi masih tak sure nak ambil waktu bila? Meh admin bagitahu. . Slimmax ni sangat sesuai untuk diambil pada waktu pagi tau. Sebab slimmax ni akan bantu kita rasa kenyang sangat waktu pagi tu. Slimmax ni bila kita bancuh tu, tekstur dan rasa dia lebih kurang macam minum nestum+oat. . Untuk lunch pula, ambil Easyfull ni. Easyfull ni korang ambil sebelum makan tau. At least 30 minit sebelum. Nak ambil sebelum dinner pun boleh. Tujuannya nak bagi kita tak rasa bernafsu besar sangat sewaktu makan tu. So, kita boleh lah kawal portion makan tu. . Last sekali, sebelum tidur, ambil Dtox ni. Tujuannya, untuk bantu lawaskan pembuangan air besar kita. Dtox ni untuk mereka yang baru nak cuba, mungkin akan ada rasa sakit perut memulas tu. Tapi bila dah biasa minum, tak ada dah rasa memulas tu. Kenapa ambil sebelum tidur? Sebab, biasanya lepas je bangun dari tidur, memang akan terus lancar je buang air besar tu. . Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40) DTox RM76.00 (ahli RM68.40) Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05) . Self pick up seksyen 29, cod area Econsave Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, Bandar Rimbayu, Bangunan SUK Selangor & self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap weekdays. 😘😘 WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 . #irfanirdinaenterprise #readystock #kglombongshahalam #bandarrimbayukotakemuning #kotakemuning #sukselangor #makeup #sendayutinggi #slimmax #easyfull #dtox - #regrann

  •  0  0  5 minutes ago
  • Knock-knock! We've got NEWs ;) Announcing the 'Tefal, For Your Home' Warehouse Sale & Exclusive Cooking Demo only at twentyfive.7 this coming weekend.  Get yourselves some special discounts* for Tefal products by installing & registering on our Gamuda Land Mobile app. Plus, stand a chance to win exciting lucky draw prizes* too! RSVP now at bit.ly/257xTefal  Time: 11am - 7pm Date: 23-24 November 2019 Location: twentyfive.7 Experience Gallery (Google Map: bit.ly/257GlMap / Waze: bit.ly/257Waze) *Terms & conditions apply.  #quaysidemall #gamudaland #twentyfive7 #kotakemuning #tefal #warehousesale
  • @quayside_mall Profile picture

    @quayside_mall

    Knock-knock! We've got NEWs ;) Announcing the 'Tefal, For Your Home' Warehouse Sale & Exclusive Cooking Demo only at twentyfive.7 this coming weekend. Get yourselves some special discounts* for Tefal products by installing & registering on our Gamuda Land Mobile app. Plus, stand a chance to win exciting lucky draw prizes* too! RSVP now at bit.ly/257xTefal Time: 11am - 7pm Date: 23-24 November 2019 Location: twentyfive.7 Experience Gallery (Google Map: bit.ly/257GlMap / Waze: bit.ly/257Waze) *Terms & conditions apply. #quaysidemall #gamudaland #twentyfive7 #kotakemuning #tefal #warehousesale

  •  0  0  5 hours ago

Top #KotaKemuning Posts