#JannahnoeRaya Instagram Photos & Videos

JannahnoeRaya - 486 posts

Hashtag Popularity

114.6
average comments
764.6
average likes

Latest #JannahnoeRaya Posts

  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat uolz rambang mata nak pilih yang mana tauπŸ’•
-
Siapa nak pre-order design ni plz dm ciknini tau or lagi senang uolz whtsp je tekan link dekat bio lagi cepat ciknini respond😊
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat uolz rambang mata nak pilih yang mana tauπŸ’•
    -
    Siapa nak pre-order design ni plz dm ciknini tau or lagi senang uolz whtsp je tekan link dekat bio lagi cepat ciknini respond😊
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  5  1  14 hours ago
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
-
Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
.
Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
    -
    Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
    .
    Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,127  132  14 hours ago
  • Jangan sedih tau sebab physical stores Jannahnoe tutup, make your purchase with cikniniπŸ’•
.
Tekan je link whatsap kt atas tu cnfrm fast respond
.
(Aliena)
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Jangan sedih tau sebab physical stores Jannahnoe tutup, make your purchase with cikniniπŸ’•
    .
    Tekan je link whatsap kt atas tu cnfrm fast respond
    .
    (Aliena)
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  3  0  15 hours ago
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! 
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100!
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  15  6  15 hours ago
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
.
Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? Swipe left! 😘
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
    .
    Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? Swipe left! 😘
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  7  0  16 hours ago
  • Sis rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
.
Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Sis rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
    .
    Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  10  0  16 hours ago
  • One of Jannahnoe Lebaran 2020 collection gaisssss 😱😱 omg cantikkk sangat2 kan...jom cepat2 grab guys! Yelah lambat2 nanti takut saiz yang korang aim nanti habis. Kalau habis nanti tak dapek sis nak tolong hihi😁
.
(Haelynn)
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • One of Jannahnoe Lebaran 2020 collection gaisssss 😱😱 omg cantikkk sangat2 kan...jom cepat2 grab guys! Yelah lambat2 nanti takut saiz yang korang aim nanti habis. Kalau habis nanti tak dapek sis nak tolong hihi😁
    .
    (Haelynn)
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1  0  17 hours ago
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,167  508  17 hours ago
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
.
Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
    .
    Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,572  169  19 hours ago
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhhhh complete semua ada & confirm onzz bilaa pakai😍😍 So jomm PRE ORDER NOW GUYSSπŸ’•πŸ’• Whatsapp
πŸ“²0139101302
πŸ“²0139101302 
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhhhh complete semua ada & confirm onzz bilaa pakai😍😍 So jomm PRE ORDER NOW GUYSSπŸ’•πŸ’• Whatsapp
    πŸ“²0139101302
    πŸ“²0139101302
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  5  0  4 April, 2020
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
-
Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
.
Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? HihiπŸ’• CHANELA KURUNG
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
    -
    Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
    .
    Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? HihiπŸ’• CHANELA KURUNG
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  10  3  4 April, 2020
  • Siapa nak Aliena Kurung ni kalau dearies pkai masa raya mesti ramai yg terpegun tngok😍 tak berkelip-kelip mata tngok🀩😍❀️
.
Yang penting, once release dearies akan jadi the first to purchase our Jannahnoe Lebaran 2020 with the promo price!
.
Goodluck girls! Remember, the best women wins! πŸ˜‰β€οΈ
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Siapa nak Aliena Kurung ni kalau dearies pkai masa raya mesti ramai yg terpegun tngok😍 tak berkelip-kelip mata tngok🀩😍❀️
    .
    Yang penting, once release dearies akan jadi the first to purchase our Jannahnoe Lebaran 2020 with the promo price!
    .
    Goodluck girls! Remember, the best women wins! πŸ˜‰β€οΈ
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2  0  4 April, 2020
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
.
Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘 PRE ORDER NOW GUYSS ❀️❀️
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
    .
    Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘 PRE ORDER NOW GUYSS ❀️❀️
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  9  0  4 April, 2020
  • Who’s up for Elsie Kurung! πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
Beautifully made with a draping statement on the chest. Kalau dearies pakai time raya nanti confirm nampak different from others tau! πŸ’›
.
Jangan tangguh2, nnti dah habis baru nak ws memang melopong la😭😭 .
Nak book order dahulu pun boleh, with min deposit RM100 only 🌹
.
Cepat ws😍
πŸ“¦ Free postage
πŸ’¨ Fast reply and best servicesπŸ™ˆ
🎁 2 Free gift πŸ’ πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ No service charge
.
Follow my ig @ps.qis / @ps.qis2 or whatsapp πŸ‘‡πŸ»β€οΈ
πŸ“² www.wasap.my/60134474570/ps_qis
πŸ“² www.wasap.my/60134474570/ps_qis

#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Who’s up for Elsie Kurung! πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
    .
    Beautifully made with a draping statement on the chest. Kalau dearies pakai time raya nanti confirm nampak different from others tau! πŸ’›
    .
    Jangan tangguh2, nnti dah habis baru nak ws memang melopong la😭😭 .
    Nak book order dahulu pun boleh, with min deposit RM100 only 🌹
    .
    Cepat ws😍
    πŸ“¦ Free postage
    πŸ’¨ Fast reply and best servicesπŸ™ˆ
    🎁 2 Free gift πŸ’ πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ No service charge
    .
    Follow my ig @ps.qis / @ps.qis2 or whatsapp πŸ‘‡πŸ»β€οΈ
    πŸ“² www.wasap.my/60134474570/ps_qis
    πŸ“² www.wasap.my/60134474570/ps_qis

    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2  0  4 April, 2020
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
-
Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
.
Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
    -
    Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
    .
    Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2,616  324  4 April, 2020
  • Siapa yang suka pakai longgar will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
.
Coming soon..! .
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Siapa yang suka pakai longgar will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
    .
    Coming soon..! .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  19  0  4 April, 2020
  • Mesti ramai will fall in love dengan JESSICA Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos with a minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa time nak beraya nanti!
.
Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Mesti ramai will fall in love dengan JESSICA Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos with a minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa time nak beraya nanti!
    .
    Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  6  0  4 April, 2020
  • Ieda rase mesti ramai fall in love dengan Jessica Kurung ni, Kurung Labuh dengan potongan yg polos with a minimal detaling di bahagian dada confirm selesa time nak raya nanti!.😍😍
.
Design yg paling effortless & paling selesa tau, yg nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti!πŸ˜‰
. 
Komen'' DM' '. Ieda akan dm direct. Okay😘😘😘 #JANNAHNKELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Ieda rase mesti ramai fall in love dengan Jessica Kurung ni, Kurung Labuh dengan potongan yg polos with a minimal detaling di bahagian dada confirm selesa time nak raya nanti!.😍😍
    .
    Design yg paling effortless & paling selesa tau, yg nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti!πŸ˜‰
    .
    Komen'' DM' '. Ieda akan dm direct. Okay😘😘😘 #JANNAHNKELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  0  0  4 April, 2020
  • Ieda rase mesti ramai fall in love dengan Jessica Kurung ni, Kurung Labuh dengan potongan yg polos with a minimal detaling di bahagian dada confirm selesa time nak raya nanti!.😍😍
.
Design yg paling effortless & paling selesa tau, yg nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti!πŸ˜‰
.
Komen'' DM' '. Ieda akan dm direct. Okay😘😘😘
. 
Personal Shopper @jannahnoe.official
πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag . 
#JANNAHNKELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Ieda rase mesti ramai fall in love dengan Jessica Kurung ni, Kurung Labuh dengan potongan yg polos with a minimal detaling di bahagian dada confirm selesa time nak raya nanti!.😍😍
    .
    Design yg paling effortless & paling selesa tau, yg nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti!πŸ˜‰
    .
    Komen'' DM' '. Ieda akan dm direct. Okay😘😘😘
    .
    Personal Shopper @jannahnoe.official
    πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
    πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
    πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag .
    #JANNAHNKELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2  0  4 April, 2020
  • Jane rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
.
Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Jane rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
    .
    Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,400  229  4 April, 2020
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
.
Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
    .
    Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  14  0  4 April, 2020
  • Cantik Tak? Yes Girls! We have many more design to show you. Excited tak?
.
Design-Design kali ni confirm letup habis. Kita open pre-order  ya dan untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step

Nak order boleh DM IEDA or komen Nak.. IEda akan DM dia direct 
Stay tune guys

#JANNAHNKELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Cantik Tak? Yes Girls! We have many more design to show you. Excited tak?
    .
    Design-Design kali ni confirm letup habis. Kita open pre-order ya dan untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step

    Nak order boleh DM IEDA or komen Nak.. IEda akan DM dia direct
    Stay tune guys

    #JANNAHNKELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2  0  3 April, 2020
  • Cantik Tak? Yes Girls! We have many more design to show you. Excited tak?
.
Design-Design kali ni confirm letup habis. Kita open pre-order  ya dan untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step

Nak order boleh DM IEDA or komen Nak.. IEda akan DM dia direct 
Stay tune guys

Personal Shopper @jannahnoe.official
πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

#JANNAHNKELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Cantik Tak? Yes Girls! We have many more design to show you. Excited tak?
    .
    Design-Design kali ni confirm letup habis. Kita open pre-order ya dan untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step

    Nak order boleh DM IEDA or komen Nak.. IEda akan DM dia direct
    Stay tune guys

    Personal Shopper @jannahnoe.official
    πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
    πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
    πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

    #JANNAHNKELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2  26  3 April, 2020
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
.
Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
.
Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
    .
    Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
    .
    Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  14  3  3 April, 2020
  • Cantik Tak? Yes Girls! We have many more design to show you. Excited tak?
.
Design-Design kali ni confirm letup habis. Kita open pre-order  ya dan untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step

Nak order boleh DM IEDA or komen Nak.. IEda akan DM dia direct 
Stay tune guys

#JANNAHNKELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Cantik Tak? Yes Girls! We have many more design to show you. Excited tak?
    .
    Design-Design kali ni confirm letup habis. Kita open pre-order ya dan untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step

    Nak order boleh DM IEDA or komen Nak.. IEda akan DM dia direct
    Stay tune guys

    #JANNAHNKELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  3  0  3 April, 2020
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
.
Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
.
Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
    .
    Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
    .
    Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,483  823  3 April, 2020

Top #JannahnoeRaya Posts

  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,167  508  17 hours ago
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
.
Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
    .
    Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,572  169  19 hours ago
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
-
Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
.
Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
    -
    Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
    .
    Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2,616  324  4 April, 2020
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
-
Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
.
Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
    -
    Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
    .
    Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,127  132  14 hours ago
  • Jane rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
.
Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Jane rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
    .
    Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,400  229  4 April, 2020
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
.
Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
.
Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
    .
    Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
    .
    Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,483  823  3 April, 2020
  • Siapa yang suka pakai longgar will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
.
Coming soon..! .
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Siapa yang suka pakai longgar will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
    .
    Coming soon..! .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  19  0  4 April, 2020
  • ANOTHER SNEAK PEAK FOR ALL JANNAHNOELOVERS ✨
.
Jane nak say sorry sebab terpaksa tunjuk one of Jannahnoe Lebaran 2020 collection kat korang 🀭
.
Girls, cuba teka berapa colour kita ada untuk Haelynn Kurung ni? Siapa comment kat bawah Jane janji kita reveal lagi next design!πŸ˜‰
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • ANOTHER SNEAK PEAK FOR ALL JANNAHNOELOVERS ✨
    .
    Jane nak say sorry sebab terpaksa tunjuk one of Jannahnoe Lebaran 2020 collection kat korang 🀭
    .
    Girls, cuba teka berapa colour kita ada untuk Haelynn Kurung ni? Siapa comment kat bawah Jane janji kita reveal lagi next design!πŸ˜‰
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  9,055  1,620  20 March, 2020
  • MACAM PERNAH TENGOK DESIGN NI, TAPI KAT MANA AND BILA? Try comment kat bawah! πŸ‘‡πŸΌ
.
Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata!
.
THIS BEAUTY WILL BE LAUNCH ON 26.03.2020 ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • MACAM PERNAH TENGOK DESIGN NI, TAPI KAT MANA AND BILA? Try comment kat bawah! πŸ‘‡πŸΌ
    .
    Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata!
    .
    THIS BEAUTY WILL BE LAUNCH ON 26.03.2020 ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  3,559  497  24 March, 2020