#JannahnoeLebaran2020 Instagram Photos & Videos

JannahnoeLebaran2020 - 636 posts

Hashtag Popularity

56.4
average comments
415.1
average likes

Latest #JannahnoeLebaran2020 Posts

  • ARLENE KURUNG
.
OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
.
Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
.
βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
❌ Service Charge
🎁 Free JannahNoe exclusive shopping bag πŸ“² Fast reply
πŸ“ Free self pickup Bangi
🌹 Free postage .
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
#psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020
  • ARLENE KURUNG
    .
    OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
    .
    βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
    ❌ Service Charge
    🎁 Free JannahNoe exclusive shopping bag πŸ“² Fast reply
    πŸ“ Free self pickup Bangi
    🌹 Free postage .
    πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
    #psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020

  •  1  0  7 hours ago
  • SHERRY KURUNG
.
OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
.
Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
.
βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
❌ Service Charge
🎁 Free JannahNoe exclusive shopping bag πŸ“² Fast reply
πŸ“ Free self pickup Bangi
🌹 Free postage .
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
#psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020
  • SHERRY KURUNG
    .
    OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
    .
    βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
    ❌ Service Charge
    🎁 Free JannahNoe exclusive shopping bag πŸ“² Fast reply
    πŸ“ Free self pickup Bangi
    🌹 Free postage .
    πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
    #psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020

  •  0  0  7 hours ago
  • CELIA KURUNG
.
OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
.
Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
.
βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
❌ Service Charge
🎁 Free Paperbag
πŸ“² Fast reply
πŸ“ Free self pickup Bangi
🌹 Free postage .
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
#psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020
  • CELIA KURUNG
    .
    OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
    .
    βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
    ❌ Service Charge
    🎁 Free Paperbag
    πŸ“² Fast reply
    πŸ“ Free self pickup Bangi
    🌹 Free postage .
    πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
    #psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020

  •  0  0  7 hours ago
  • CHANELA KURUNG
.
OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
.
Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
.
βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
❌ Service Charge
🎁 Free Paperbag
πŸ“² Fast reply
πŸ“ Free self pickup Bangi
🌹 Free postage .
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
#psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020
  • CHANELA KURUNG
    .
    OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
    .
    βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
    ❌ Service Charge
    🎁 Free Paperbag
    πŸ“² Fast reply
    πŸ“ Free self pickup Bangi
    🌹 Free postage .
    πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
    #psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020

  •  1  0  7 hours ago
  • JESSICA KURUNG
.
OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
.
Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
.
βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
❌ Service Charge
🎁 Free Paperbag
πŸ“² Fast reply
πŸ“ Free self pickup Bangi
🌹 Free postage .
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
#psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020
  • JESSICA KURUNG
    .
    OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
    .
    βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
    ❌ Service Charge
    🎁 Free Paperbag
    πŸ“² Fast reply
    πŸ“ Free self pickup Bangi
    🌹 Free postage .
    πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
    #psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020

  •  2  0  7 hours ago
  • KHALEEDA KURUNG
.
OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
.
Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
.
βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
❌ Service Charge
🎁 Free Paperbag
πŸ“² Fast reply
πŸ“ Free self pickup Bangi
🌹 Free postage .
πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
#psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020
  • KHALEEDA KURUNG
    .
    OPEN FOR PRE ORDER RM100 ONLY πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Tekan link di bio untuk order...πŸ₯°
    .
    βœ… Trusted PS JannahNoe Boutique
    ❌ Service Charge
    🎁 Free Paperbag
    πŸ“² Fast reply
    πŸ“ Free self pickup Bangi
    🌹 Free postage .
    πŸ“ž http://www.wasap.my/+60172944873
    #psjannahnoe #trustedpsjannahnoe #JannahnoeLebaran2020

  •  0  0  7 hours ago
  • .
Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
Boleh booking dengan deposit serendah RM100.00. Free postage untuk limited time. .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    Boleh booking dengan deposit serendah RM100.00. Free postage untuk limited time. .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  2  0  12 hours ago
  • .
Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
Boleh booking dengan deposit serendah RM100.00. Free postage untuk limited time. .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    Boleh booking dengan deposit serendah RM100.00. Free postage untuk limited time. .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  34  0  12 hours ago
  • .
Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
Boleh booking dengan deposit serendah RM100.00. Free postage untuk limited time. .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    Boleh booking dengan deposit serendah RM100.00. Free postage untuk limited time. .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  1  0  12 hours ago
  • .
Tengah scroll scroll mesti terpegun jap sebab Martha Kurung ni lalu kat home korang kan! 😍 .
.
Available in 2 colours, Martha Kurung is the perfect one for you kalau korang pentingkan keselesaan time raya nanti. Get it fast while you can! .
.
MARTHA | RM289.00 .
(Deposit : RM100.00) .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Tengah scroll scroll mesti terpegun jap sebab Martha Kurung ni lalu kat home korang kan! 😍 .
    .
    Available in 2 colours, Martha Kurung is the perfect one for you kalau korang pentingkan keselesaan time raya nanti. Get it fast while you can! .
    .
    MARTHA | RM289.00 .
    (Deposit : RM100.00) .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  7  0  15 hours ago
  • .
Tengah scroll scroll mesti terpegun jap sebab Martha Kurung ni lalu kat home korang kan! 😍 .
.
Available in 2 colours, Martha Kurung is the perfect one for you kalau korang pentingkan keselesaan time raya nanti. Get it fast while you can! .
.
MARTHA | RM289.00 .
(Deposit : RM100.00) .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Tengah scroll scroll mesti terpegun jap sebab Martha Kurung ni lalu kat home korang kan! 😍 .
    .
    Available in 2 colours, Martha Kurung is the perfect one for you kalau korang pentingkan keselesaan time raya nanti. Get it fast while you can! .
    .
    MARTHA | RM289.00 .
    (Deposit : RM100.00) .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  10  0  15 hours ago
  • .
Tengah scroll scroll mesti terpegun jap sebab Martha Kurung ni lalu kat home korang kan! 😍 .
.
Available in 2 colours, Martha Kurung is the perfect one for you kalau korang pentingkan keselesaan time raya nanti. Get it fast while you can! .
.
MARTHA | RM289.00 .
(Deposit : RM100.00) .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Tengah scroll scroll mesti terpegun jap sebab Martha Kurung ni lalu kat home korang kan! 😍 .
    .
    Available in 2 colours, Martha Kurung is the perfect one for you kalau korang pentingkan keselesaan time raya nanti. Get it fast while you can! .
    .
    MARTHA | RM289.00 .
    (Deposit : RM100.00) .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  1  0  15 hours ago
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat uolz rambang mata nak pilih yang mana tauπŸ’•
-
Siapa nak pre-order design ni plz dm ciknini tau or lagi senang uolz whtsp je tekan link dekat bio lagi cepat ciknini respond😊
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat uolz rambang mata nak pilih yang mana tauπŸ’•
    -
    Siapa nak pre-order design ni plz dm ciknini tau or lagi senang uolz whtsp je tekan link dekat bio lagi cepat ciknini respond😊
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  6  1  16 hours ago
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
-
Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
.
Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
    -
    Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
    .
    Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,151  132  16 hours ago
  • .
Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata! Kena grab cepat sementara masih harga promo ni. .
.
AURELIA | RM329.00 .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata! Kena grab cepat sementara masih harga promo ni. .
    .
    AURELIA | RM329.00 .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  5  0  16 hours ago
  • .
Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata! Kena grab cepat sementara masih harga promo ni. .
.
AURELIA | RM329.00 .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata! Kena grab cepat sementara masih harga promo ni. .
    .
    AURELIA | RM329.00 .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  2  0  16 hours ago
  • .
Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata! Kena grab cepat sementara masih harga promo ni. .
.
AURELIA | RM329.00 .
.
Order or any inquiries :
πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
πŸ”— Klik link di bio ig. .
πŸ“© DM our ig messenger. .
πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
.
.
#TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020
  • .
    Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata! Kena grab cepat sementara masih harga promo ni. .
    .
    AURELIA | RM329.00 .
    .
    Order or any inquiries :
    πŸ“² Whatsapp 0109687076. .
    πŸ”— Klik link di bio ig. .
    πŸ“© DM our ig messenger. .
    πŸ‘‰πŸ» For FB followers, www.wasap.my/60109687076/JLlebaran2020 .
    .
    .
    #TeamPetunaPublika #bajubridesmaid #bajubrudesmaids #bajupengapit #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukonvo #wudhufriendly #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya2020 #raya2020 #bajukurungfesyen #kurungcantik #kurungmoden #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurunglace #kurunglace #jannahnoeagent #petunapublikaJN #Jannahnoelebaran2020

  •  3  0  16 hours ago
  • Jangan sedih tau sebab physical stores Jannahnoe tutup, make your purchase with cikniniπŸ’•
.
Tekan je link whatsap kt atas tu cnfrm fast respond
.
(Aliena)
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Jangan sedih tau sebab physical stores Jannahnoe tutup, make your purchase with cikniniπŸ’•
    .
    Tekan je link whatsap kt atas tu cnfrm fast respond
    .
    (Aliena)
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  3  0  17 hours ago
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! 
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100!
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  16  6  17 hours ago
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
.
Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? Swipe left! 😘
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
    .
    Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? Swipe left! 😘
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  7  0  17 hours ago
  • Sis rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
.
Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Sis rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
    .
    Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  10  0  17 hours ago
  • One of Jannahnoe Lebaran 2020 collection gaisssss 😱😱 omg cantikkk sangat2 kan...jom cepat2 grab guys! Yelah lambat2 nanti takut saiz yang korang aim nanti habis. Kalau habis nanti tak dapek sis nak tolong hihi😁
.
(Haelynn)
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • One of Jannahnoe Lebaran 2020 collection gaisssss 😱😱 omg cantikkk sangat2 kan...jom cepat2 grab guys! Yelah lambat2 nanti takut saiz yang korang aim nanti habis. Kalau habis nanti tak dapek sis nak tolong hihi😁
    .
    (Haelynn)
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1  0  18 hours ago
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,219  544  19 hours ago
  • Exciting news!!! Here are our new Noe for men collection!! Have fun coordinating your favourite baju raya with your partner this year with NOE!!
.

This year boleh lah Dearies matchy matchy with love one! TAG suami or boyfriend korang kat bawah, yelah mana tahu dia nak beli terus satu set dengan korang punya! 😍
🀭Stay tune.. .

Personal Shopper @jannahnoe.official
πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

#JANNAHNOELEBARAN2020 #JANNAHNOEXNOE
#JANNAHNOEMEN
  • Exciting news!!! Here are our new Noe for men collection!! Have fun coordinating your favourite baju raya with your partner this year with NOE!!
    .

    This year boleh lah Dearies matchy matchy with love one! TAG suami or boyfriend korang kat bawah, yelah mana tahu dia nak beli terus satu set dengan korang punya! 😍
    🀭Stay tune.. .

    Personal Shopper @jannahnoe.official
    πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
    πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
    πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

    #JANNAHNOELEBARAN2020 #JANNAHNOEXNOE
    #JANNAHNOEMEN

  •  1  0  21 hours ago
  • Definitely an eye catcherwhen u wear this celia kurung! Limited pieces!Simple and breathable fabric.☺️ Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another levelπŸ˜‰
.
Sekarang Ieda dah start open pre-order deposite serendah RM100. Jadi whatsapp Ieda sekarang. Stock limited, so grab sekarang . 
Personal Shopper @jannahnoe.official
πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

#JANNAHNOELEBARAN2020 #JNLEBARAN2020
#TRUSTEDPSJANNAHNOE
  • Definitely an eye catcherwhen u wear this celia kurung! Limited pieces!Simple and breathable fabric.☺️ Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another levelπŸ˜‰
    .
    Sekarang Ieda dah start open pre-order deposite serendah RM100. Jadi whatsapp Ieda sekarang. Stock limited, so grab sekarang .
    Personal Shopper @jannahnoe.official
    πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
    πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
    πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

    #JANNAHNOELEBARAN2020 #JNLEBARAN2020
    #TRUSTEDPSJANNAHNOE

  •  7  0  21 hours ago
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces!
Simple and breathable fabric. .
Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level😍😍
. 
Sekarang Ieda dah start open pre-order deposite serendah RM100. Jadi whatsapp Ieda sekarang. Stock limited, so grab sekarang . . 
Personal Shopper @jannahnoe.official
πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

#JANNAHNOELEBARAN2020 #JNLEBARAN2020
#TRUSTEDPSJANNAHNOE
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces!
    Simple and breathable fabric. .
    Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level😍😍
    .
    Sekarang Ieda dah start open pre-order deposite serendah RM100. Jadi whatsapp Ieda sekarang. Stock limited, so grab sekarang . .
    Personal Shopper @jannahnoe.official
    πŸ‘—New Collection Lebaran 2020
    πŸ“¦ Free Postage & Free pickup Bangi
    πŸ›οΈ Free Exclusive Jannahnoe Bag

    #JANNAHNOELEBARAN2020 #JNLEBARAN2020
    #TRUSTEDPSJANNAHNOE

  •  3  0  21 hours ago
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
.
Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
    .
    Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,588  173  21 hours ago

Top #JannahnoeLebaran2020 Posts

  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers πŸ› .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,219  544  19 hours ago
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
-
Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
.
Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • JANGAN tengok baju ni lama-lama, sebab Arlene Kurung ni confirm boleh buat dearies rambang mata nak pilih yang mana dalam all of our Jannahnoe Lebaran Collection πŸ₯Ί
    -
    Okay Jane nak tanya, bila korang tengok next design ni what’s your first impression?
    .
    Siapa nak pre-order design ni comment β€œME” kat ruangan comment cepat! ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,151  132  16 hours ago
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
-
Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
.
Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Kita dapat huge response tau bila open pre-order untuk our latest designs! Hampir nak penuh list PRE-ORDER stock utk design kali ni korang booked 🀲🏼 so what are you waiting for?
    -
    Siapa #TEAMMAROON untuk tahun ni? For this particular design, korang boleh tengok detailing kat atas, fuhh complete semua ada & confirm onz bila pakai ❀
    .
    Agak-agak ada berapa colour lagi untuk design ni? For the first yang comment betul kita dm gift! 😘
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2,618  325  4 April, 2020
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
.
Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Definitely an eye catcher when you wear this Celia Kurung! Limited pieces! Can you guess berapa harga untuk design ni?
    .
    Simple & breathable fabric. Design with minimal & high functionality where the result bring it to the another level of fashion ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,588  173  21 hours ago
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
.
Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
.
Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
    .
    Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! πŸ›
    .
    Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,487  826  3 April, 2020
  • Jane rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
.
Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Jane rasa mesti ramai will fall in love dengan Jessica Kurung ni, kurung labuh dengan potongan yang polos dengan minimal detailing di bahagian dada ✨ Confirm selesa pakai time beraya nanti!
    .
    Design yang paling effortless & paling selesa tau, yang tak nak grab while kita open pre-order ni jangan menyesal kalau design ni sold out nanti! πŸ›’
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  1,401  229  4 April, 2020