#JamuTraditional Instagram Photos & Videos

JamuTraditional - 7.1k posts

Latest #JamuTraditional Posts

  • SEBIJI SEHARI SEKALI MAKAN . 
Sebotol Ada 50 biji jamu gadis. 
40 biji Utk makan . 
10 Biji Utk insert . ( option )
Tahan hampir 2 bulan . 
Even murah tapi berkualiti tau.Ada lebih 44 herba . 
Yes mmg mungkin kat luar ada 44 herba ni ...tapi...tapi kannn ...jangan terkejut bila tengok harga setaraf tu berharga ratusan ringgit ... Hahhhhh depan mata dah murah lagi berkualiti import dari Indonesia mariiii .... Buat lah PILIHAN BIJAK yeee kakak2 semua 😊
.
#Jamuindonesia
#JamugadisMandalika
#AgenStokiswanted
#Jamuviral
#leadership
#jamutraditional
#wakilHQ
  • SEBIJI SEHARI SEKALI MAKAN .
    Sebotol Ada 50 biji jamu gadis.
    40 biji Utk makan .
    10 Biji Utk insert . ( option )
    Tahan hampir 2 bulan .
    Even murah tapi berkualiti tau.Ada lebih 44 herba .
    Yes mmg mungkin kat luar ada 44 herba ni ...tapi...tapi kannn ...jangan terkejut bila tengok harga setaraf tu berharga ratusan ringgit ... Hahhhhh depan mata dah murah lagi berkualiti import dari Indonesia mariiii .... Buat lah PILIHAN BIJAK yeee kakak2 semua 😊
    .
    #Jamuindonesia
    #JamugadisMandalika
    #AgenStokiswanted
    #Jamuviral
    #leadership
    #jamutraditional
    #wakilHQ
  •  0  0  2 hours ago
  • SEBIJI SEHARI SEKALI MAKAN . 
Sebotol Ada 50 biji jamu gadis. 
40 biji Utk makan . 
10 Biji Utk insert . ( option )
Tahan hampir 2 bulan . 
Even murah tapi berkualiti tau.Ada lebih 44 herba . 
Yes mmg mungkin kat luar ada 44 herba ni ...tapi...tapi kannn ...jangan terkejut bila tengok harga setaraf tu berharga ratusan ringgit ... Hahhhhh depan mata dah murah lagi berkualiti import dari Indonesia mariiii .... Buat lah PILIHAN BIJAK yeee kakak2 semua 😊
.
#Jamuindonesia
#JamugadisMandalika
#AgenStokiswanted
#Jamuviral
#leadership
#jamutraditional
#wakilHQ
  • SEBIJI SEHARI SEKALI MAKAN .
    Sebotol Ada 50 biji jamu gadis.
    40 biji Utk makan .
    10 Biji Utk insert . ( option )
    Tahan hampir 2 bulan .
    Even murah tapi berkualiti tau.Ada lebih 44 herba .
    Yes mmg mungkin kat luar ada 44 herba ni ...tapi...tapi kannn ...jangan terkejut bila tengok harga setaraf tu berharga ratusan ringgit ... Hahhhhh depan mata dah murah lagi berkualiti import dari Indonesia mariiii .... Buat lah PILIHAN BIJAK yeee kakak2 semua 😊
    .
    #Jamuindonesia
    #JamugadisMandalika
    #AgenStokiswanted
    #Jamuviral
    #leadership
    #jamutraditional
    #wakilHQ
  •  2  0  2 hours ago
  • SEBIJI SEHARI SEKALI MAKAN . 
Sebotol Ada 50 biji jamu gadis. 
40 biji Utk makan . 
10 Biji Utk insert . ( option )
Tahan hampir 2 bulan . 
Even murah tapi berkualiti tau.Ada lebih 44 herba . 
Yes mmg mungkin kat luar ada 44 herba ni ...tapi...tapi kannn ...jangan terkejut bila tengok harga setaraf tu berharga ratusan ringgit ... Hahhhhh depan mata dah murah lagi berkualiti import dari Indonesia mariiii .... Buat lah PILIHAN BIJAK yeee kakak2 semua 😊
.
#Jamuindonesia
#JamugadisMandalika
#AgenStokiswanted
#Jamuviral
#leadership
#jamutraditional
#wakilHQ
  • SEBIJI SEHARI SEKALI MAKAN .
    Sebotol Ada 50 biji jamu gadis.
    40 biji Utk makan .
    10 Biji Utk insert . ( option )
    Tahan hampir 2 bulan .
    Even murah tapi berkualiti tau.Ada lebih 44 herba .
    Yes mmg mungkin kat luar ada 44 herba ni ...tapi...tapi kannn ...jangan terkejut bila tengok harga setaraf tu berharga ratusan ringgit ... Hahhhhh depan mata dah murah lagi berkualiti import dari Indonesia mariiii .... Buat lah PILIHAN BIJAK yeee kakak2 semua 😊
    .
    #Jamuindonesia
    #JamugadisMandalika
    #AgenStokiswanted
    #Jamuviral
    #leadership
    #jamutraditional
    #wakilHQ
  •  7  2  19 June, 2019
  • JAMU GADIS ORI INDONESIA 🌹Mengetatkan MISSS V menjadi SENDAT dan PADAT selepas 6 jam..
🌹Memantapkan BUAH DADA GEBU dan MONTOK
🌹Keputihan TERUK,GATAL dan BAU BUSUK hilang serta merta..
🌹Membantu kaum wanita MEMILIKI keupayaan DIRANJANG
🌹Merawat wanita selepas PANTANG dan LEPAS DATANG BULAN
🌹Segarkan BADAN dari KELETIHAN
🌹Mengatasi masalah SUKAR HAMIL
🌹Melancarkan peredaran HAID
🌹Mengatasi masalah BUASIR
🌹Membantu membanyakkan SUSU ibu.
🌹Mengatasi masalah URAT SARAF
(sakit tumit,lutut& lengguh2 badan)

#JamugadisMandalika 
#jamutraditional 
#Jamuindonesia 
#AgenStokiswanted 
Sile tekan link utk detail , tak perlu simpan no hp.
👉❤ www.wasap.my/601128960664/jamugadis
  • JAMU GADIS ORI INDONESIA 🌹Mengetatkan MISSS V menjadi SENDAT dan PADAT selepas 6 jam..
    🌹Memantapkan BUAH DADA GEBU dan MONTOK
    🌹Keputihan TERUK,GATAL dan BAU BUSUK hilang serta merta..
    🌹Membantu kaum wanita MEMILIKI keupayaan DIRANJANG
    🌹Merawat wanita selepas PANTANG dan LEPAS DATANG BULAN
    🌹Segarkan BADAN dari KELETIHAN
    🌹Mengatasi masalah SUKAR HAMIL
    🌹Melancarkan peredaran HAID
    🌹Mengatasi masalah BUASIR
    🌹Membantu membanyakkan SUSU ibu.
    🌹Mengatasi masalah URAT SARAF
    (sakit tumit,lutut& lengguh2 badan)

    #JamugadisMandalika
    #jamutraditional
    #Jamuindonesia
    #AgenStokiswanted
    Sile tekan link utk detail , tak perlu simpan no hp.
    👉❤ www.wasap.my/601128960664/jamugadis
  •  2  2  17 June, 2019
  • JAMU GADIS ORI INDONESIA 🌹Mengetatkan MISSS V menjadi SENDAT dan PADAT selepas 6 jam..
🌹Memantapkan BUAH DADA GEBU dan MONTOK
🌹Keputihan TERUK,GATAL dan BAU BUSUK hilang serta merta..
🌹Membantu kaum wanita MEMILIKI keupayaan DIRANJANG
🌹Merawat wanita selepas PANTANG dan LEPAS DATANG BULAN
🌹Segarkan BADAN dari KELETIHAN
🌹Mengatasi masalah SUKAR HAMIL
🌹Melancarkan peredaran HAID
🌹Mengatasi masalah BUASIR
🌹Membantu membanyakkan SUSU ibu.
🌹Mengatasi masalah URAT SARAF
(sakit tumit,lutut& lengguh2 badan)

#JamugadisMandalika 
#jamutraditional 
#Jamuindonesia 
#AgenStokiswanted 
Sile tekan link utk detail , tak perlu simpan no hp.
👉❤www.wasap.my/60104293022/jamugadis
  • JAMU GADIS ORI INDONESIA 🌹Mengetatkan MISSS V menjadi SENDAT dan PADAT selepas 6 jam..
    🌹Memantapkan BUAH DADA GEBU dan MONTOK
    🌹Keputihan TERUK,GATAL dan BAU BUSUK hilang serta merta..
    🌹Membantu kaum wanita MEMILIKI keupayaan DIRANJANG
    🌹Merawat wanita selepas PANTANG dan LEPAS DATANG BULAN
    🌹Segarkan BADAN dari KELETIHAN
    🌹Mengatasi masalah SUKAR HAMIL
    🌹Melancarkan peredaran HAID
    🌹Mengatasi masalah BUASIR
    🌹Membantu membanyakkan SUSU ibu.
    🌹Mengatasi masalah URAT SARAF
    (sakit tumit,lutut& lengguh2 badan)

    #JamugadisMandalika
    #jamutraditional
    #Jamuindonesia
    #AgenStokiswanted
    Sile tekan link utk detail , tak perlu simpan no hp.
    👉❤www.wasap.my/60104293022/jamugadis
  •  1  0  17 June, 2019
  • 🍵 Manfaat Djamoe Tradional Beras kencur: 🍁 Menyegarkan badan
🍁 Meningkatkan nafsu makan
🍁 Menghilangkan capek dan pegal-pegal
🍁 Mengobati masuk angin 🍂 Mengobati rindu juga bisa (jiiiiaaaaggghhh🤗🤭🙏🏾)
Rindu sama Mba Jamunya 🤭😂😆 #LOL

Ready setiap hari guys.
Yuk list order pengantaran sore nanti
WA : 082134838078

#jamutraditional #beraskencur #sehatalamiherbal
  • 🍵 Manfaat Djamoe Tradional Beras kencur: 🍁 Menyegarkan badan
    🍁 Meningkatkan nafsu makan
    🍁 Menghilangkan capek dan pegal-pegal
    🍁 Mengobati masuk angin 🍂 Mengobati rindu juga bisa (jiiiiaaaaggghhh🤗🤭🙏🏾)
    Rindu sama Mba Jamunya 🤭😂😆 #LOL

    Ready setiap hari guys.
    Yuk list order pengantaran sore nanti
    WA : 082134838078

    #jamutraditional #beraskencur #sehatalamiherbal
  •  1  0  17 June, 2019

Top #JamuTraditional Posts

  • Bismillah.
.

Ada teman yg tanya untuk mengatasi sakit maag....daripada menjelaskan saya coba praktik aj. Liat dan baca postingan dokter @zaidulakbar semua #produkAllah in sya Allah bisa untuk mengobati salah satu penyakit itu. Bahannya yang mudah, murah dan yang penting tidak memberatkan ginjal dg produk kimia. Dulu saya mengatasi maag sering minum pro****, korban iklan dan dalam tas selalu ada 😂. Alhamdulillah sekarang sudah bebas dr obat hijau itu. .

Bahan :
- kunyit 2 jari kelingking
- jahe 2 jari jempol - kayu manis 2 jari kelingking
- jeniper 1
- daun sereh 2
- garam himalaya - madu - air kurleb 300 cc
Rebus air smp mendidih, matikan api terus masukkan bahan jahe, kunyit dan kayu manis. Tunggu hingga hangat pindahkan ke gelas. Tambahkan perasan jeruk nipis (jeniper), garam himalaya dikit aja dan madu sesuka selera manis or ga. Siap di minum 😋😋
. 
Selamat mencoba.... Dan semoga bermanfaat.  Bentar lg puasa ramadhan, siapkan badan yg sehat yaakkk.
.

#jamu #jamutraditional
#menusehat #produkAllah #healthydrink #enzimjsr #madujsr #sehatjasmanirohani #minumsehat #testimonijsr #resepjsr 
#zaidulakbar #rimpang #rimpangtradisional #JurusSehatRasulullah #7dayschallengejsr
  • Bismillah.
    .

    Ada teman yg tanya untuk mengatasi sakit maag....daripada menjelaskan saya coba praktik aj. Liat dan baca postingan dokter @zaidulakbar semua #produkAllah in sya Allah bisa untuk mengobati salah satu penyakit itu. Bahannya yang mudah, murah dan yang penting tidak memberatkan ginjal dg produk kimia. Dulu saya mengatasi maag sering minum pro****, korban iklan dan dalam tas selalu ada 😂. Alhamdulillah sekarang sudah bebas dr obat hijau itu. .

    Bahan :
    - kunyit 2 jari kelingking
    - jahe 2 jari jempol - kayu manis 2 jari kelingking
    - jeniper 1
    - daun sereh 2
    - garam himalaya - madu - air kurleb 300 cc
    Rebus air smp mendidih, matikan api terus masukkan bahan jahe, kunyit dan kayu manis. Tunggu hingga hangat pindahkan ke gelas. Tambahkan perasan jeruk nipis (jeniper), garam himalaya dikit aja dan madu sesuka selera manis or ga. Siap di minum 😋😋
    .
    Selamat mencoba.... Dan semoga bermanfaat. Bentar lg puasa ramadhan, siapkan badan yg sehat yaakkk.
    .

    #jamu #jamutraditional
    #menusehat #produkAllah #healthydrink #enzimjsr #madujsr #sehatjasmanirohani #minumsehat #testimonijsr #resepjsr
    #zaidulakbar #rimpang #rimpangtradisional #JurusSehatRasulullah #7dayschallengejsr
  •  270  50  29 April, 2019
  • Bunga ini terkandung dlm jamu Gadis , di mana boleh stimulate atau merangsang hormone estrogen wanita uols , yang boleh menaikkan asset2 yg dah kendur ...jadi , sejenis bunga ini lah membantu merembeskan keluar hormone tersebut . Cara berlaku kepada tubuh badan juga secara natural . 
So jamu Gadis memang dari alami . Tiada langsung bahan kimia . Malahan membantu fit dan solid kan badan wanita yg kian kendur lagi2 Selepas bersalin . 
Itulah best nya jamu Gadis ni . 
Rugi sangat pada yg belum mencuba ❤️ Tak perlu dah nak beli cream bukan2 Utk menaikkan breast awak2 tuuu 😘😅 Tekan link dibawah utk fast respon
http://www.wasap.my/60177917760/jamugadis

#Jamuindonesia
#JamugadisMandalika
#Jamuviral
#jamutraditional
  • Bunga ini terkandung dlm jamu Gadis , di mana boleh stimulate atau merangsang hormone estrogen wanita uols , yang boleh menaikkan asset2 yg dah kendur ...jadi , sejenis bunga ini lah membantu merembeskan keluar hormone tersebut . Cara berlaku kepada tubuh badan juga secara natural .
    So jamu Gadis memang dari alami . Tiada langsung bahan kimia . Malahan membantu fit dan solid kan badan wanita yg kian kendur lagi2 Selepas bersalin .
    Itulah best nya jamu Gadis ni .
    Rugi sangat pada yg belum mencuba ❤️ Tak perlu dah nak beli cream bukan2 Utk menaikkan breast awak2 tuuu 😘😅 Tekan link dibawah utk fast respon
    http://www.wasap.my/60177917760/jamugadis

    #Jamuindonesia
    #JamugadisMandalika
    #Jamuviral
    #jamutraditional
  •  5  0  2 March, 2019