#GlowCreator Instagram Photos & Videos

GlowCreator - 4.4k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
38.2
average likes

Latest #GlowCreator Posts

  • BENDA PALING SUSAH NAK HILANG IALAH PARUT JERAWAT !
.
Tapi dengan Meeracle, parut jerawat bukan lagi satu masalah besar ! kulit flawless bukan sekadar idaman je tapi menjadi kenyataan 😍
.
Tolong jangan percaya selagi tak cuba sendiri ! Milikinya hari ini juga.
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq to order
  • BENDA PALING SUSAH NAK HILANG IALAH PARUT JERAWAT !
    .
    Tapi dengan Meeracle, parut jerawat bukan lagi satu masalah besar ! kulit flawless bukan sekadar idaman je tapi menjadi kenyataan 😍
    .
    Tolong jangan percaya selagi tak cuba sendiri ! Milikinya hari ini juga.
    .
    .
    Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq to order

  •  2  1  14 hours ago
  • CENTELLA SKIN BOOSTER?????cepat cepat cepat!! baru!! baru !! baru!! nampak macam sama tapi LAIN!! yg sebelum ini adalah SKIN BOOSTER! tapi yg ini salah satu set rangkaian SKINCARE dari @alhaalfacosmetics_hq !! lebih treatment lebih focus kepada mereka yg mengalami masalah JERAWAT dan lain2!! .
.
FUNGSINYA UTK APA???👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
💖 boleh digunakan sebelum makeup! selepas cuci muka, apply centella ni kemudian baru pakai moisturizer.. jd kan amalan setiap kali selepas cuci muka je pakai ok?? formula tidak berminyak tapi mudah resap!! sgt selesa!!
.
.
.
KELEBIHANNYA UTK APA??
.
.
💖 meremajakan kulit
.
💖 melembap kulit yg kering
.
💖 mengatasi masalah kulit berminyak
.
💖 meningkatkan keanjalan, memperbaiki kulit dan melancarkan peredaran darah serta memperbaiki tisu kulit pada wajah
.
💖 mampu menyembuhkan dan membantu merawat masalah kulit seperti - eczema, kemerah merahan, jerawat dan parut jerawat, dan kedutan “smile line” terutamanya 💋
.
💖 sesuai utk semua jenis kulit dan lebih penting ianya sesuai utk ibu mengandung yang mencari skincare yg selamat ketika hamil 😍😘
.
.
SELAMAT MENCUBA SEMUANYA!! beli tu jangan beli satu2 !! nanti habis stock! ahahh beli n grab banyak2 n simpan stock ni siap2 ok! ehheheh..nak best lagi smpan dalam peti sejuk pakai malam2 nak tidur!! huhhh syiokkk!! pori pun boleh kecil okehhh 🤗🤗 kejap lgi alha share gamba sebelum pakai n selepas pakai..sy lah tikus makmal tu 😝😝😍😍🙏🏻🙏🏻
.
.
harga : rm69.90 sahaja!! 30ml
.
Ready stok guys 😊
.
.
🛵 C.O.D : Ampang / KL .
🚚 POS :  1 🇲🇾
.
🤝 PICKUP : Ampang Point Area
.
#teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9 
#alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
#alhaalfacosmeticsenawang
#alhaalfacosmeticsikamat
#alhaalfacosmetics2
#alhaalfacosmetics3#puretox
#sobella#eyeshadowalhaalfa
#foundationbooster#glowcreator
#serumskinboosteralhaalfa
#royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
#extremeroyalfoundation
  • CENTELLA SKIN BOOSTER?????cepat cepat cepat!! baru!! baru !! baru!! nampak macam sama tapi LAIN!! yg sebelum ini adalah SKIN BOOSTER! tapi yg ini salah satu set rangkaian SKINCARE dari @alhaalfacosmetics_hq !! lebih treatment lebih focus kepada mereka yg mengalami masalah JERAWAT dan lain2!! .
    .
    FUNGSINYA UTK APA???👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    .
    💖 boleh digunakan sebelum makeup! selepas cuci muka, apply centella ni kemudian baru pakai moisturizer.. jd kan amalan setiap kali selepas cuci muka je pakai ok?? formula tidak berminyak tapi mudah resap!! sgt selesa!!
    .
    .
    .
    KELEBIHANNYA UTK APA??
    .
    .
    💖 meremajakan kulit
    .
    💖 melembap kulit yg kering
    .
    💖 mengatasi masalah kulit berminyak
    .
    💖 meningkatkan keanjalan, memperbaiki kulit dan melancarkan peredaran darah serta memperbaiki tisu kulit pada wajah
    .
    💖 mampu menyembuhkan dan membantu merawat masalah kulit seperti - eczema, kemerah merahan, jerawat dan parut jerawat, dan kedutan “smile line” terutamanya 💋
    .
    💖 sesuai utk semua jenis kulit dan lebih penting ianya sesuai utk ibu mengandung yang mencari skincare yg selamat ketika hamil 😍😘
    .
    .
    SELAMAT MENCUBA SEMUANYA!! beli tu jangan beli satu2 !! nanti habis stock! ahahh beli n grab banyak2 n simpan stock ni siap2 ok! ehheheh..nak best lagi smpan dalam peti sejuk pakai malam2 nak tidur!! huhhh syiokkk!! pori pun boleh kecil okehhh 🤗🤗 kejap lgi alha share gamba sebelum pakai n selepas pakai..sy lah tikus makmal tu 😝😝😍😍🙏🏻🙏🏻
    .
    .
    harga : rm69.90 sahaja!! 30ml
    .
    Ready stok guys 😊
    .
    .
    🛵 C.O.D : Ampang / KL .
    🚚 POS : 1 🇲🇾
    .
    🤝 PICKUP : Ampang Point Area
    .
    #teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9
    #alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
    #alhaalfacosmeticsenawang
    #alhaalfacosmeticsikamat
    #alhaalfacosmetics2
    #alhaalfacosmetics3 #puretox
    #sobella#eyeshadowalhaalfa
    #foundationbooster#glowcreator
    #serumskinboosteralhaalfa
    #royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
    #extremeroyalfoundation

  •  0  1  15 February, 2020
  • ~ SKIN BOOSTER 💓

Agak lama jugak Big Boss Dato Alha Alfa menghasilkan/ meluluskan kuality serum yg terbaik…setanding international Serum Booster.
Uols yg pernah belajar makeup dgn beliau mmg akan tahu betapa cerewetnya beliau dlm memilih makeup base atau skincare.

Tak yah cakap byk…tgk julit beliau sendiri lah plus BRIDE2 yg dia makeup, semua feloles wehh.
SERUM ni bukan biasa biasa Ya:exclamation::exclamation::exclamation:

BUKAN UTK BLEND FOUNDATION/ MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA.. tetapi treatment dari serum ini adalah jenis #skincare dimana kelebihannya utk MERAWAT KULIT

Merawat masalah
LIFTING
ANJAL KULIT
WHITENING
Anti ACNE
Anti ALLERGIC
REDUCE RESNESS
Kurangkan parut jerawat

Cara guna;
Lps cuci muka apply SKIN BOOSTER ni…lps tu pakai moisturiser.
Pakai malam sebelum tidur mlm dan setiap pagi lepas cuci muka.

Harga: rm49.90 30ml

Ready stok guys 😊

http://wasap.my/60143262127/Hi kak, saya berminat nak dapatkan alha alfa ❤️
.
🛵 C.O.D :  Ampang / KL .
🚚 POS :  1 🇲🇾
.
🤝 PICKUP : Ampang Point Area .
#teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9 
#alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
#alhaalfacosmeticsenawang
#alhaalfacosmeticsikamat
#alhaalfacosmetics2
#alhaalfacosmetics3#puretox
#sobella#eyeshadowalhaalfa
#foundationbooster#glowcreator
#serumskinboosteralhaalfa
#royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless #topmua #alhaalfa
#extremeroyalfoundation
  • ~ SKIN BOOSTER 💓

    Agak lama jugak Big Boss Dato Alha Alfa menghasilkan/ meluluskan kuality serum yg terbaik…setanding international Serum Booster.
    Uols yg pernah belajar makeup dgn beliau mmg akan tahu betapa cerewetnya beliau dlm memilih makeup base atau skincare.

    Tak yah cakap byk…tgk julit beliau sendiri lah plus BRIDE2 yg dia makeup, semua feloles wehh.
    SERUM ni bukan biasa biasa Ya:exclamation::exclamation::exclamation:

    BUKAN UTK BLEND FOUNDATION/ MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA.. tetapi treatment dari serum ini adalah jenis  #skincare dimana kelebihannya utk MERAWAT KULIT

    Merawat masalah
    LIFTING
    ANJAL KULIT
    WHITENING
    Anti ACNE
    Anti ALLERGIC
    REDUCE RESNESS
    Kurangkan parut jerawat

    Cara guna;
    Lps cuci muka apply SKIN BOOSTER ni…lps tu pakai moisturiser.
    Pakai malam sebelum tidur mlm dan setiap pagi lepas cuci muka.

    Harga: rm49.90 30ml

    Ready stok guys 😊

    http://wasap.my/60143262127/Hi kak, saya berminat nak dapatkan alha alfa ❤️
    .
    🛵 C.O.D : Ampang / KL .
    🚚 POS : 1 🇲🇾
    .
    🤝 PICKUP : Ampang Point Area .
    #teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9
    #alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
    #alhaalfacosmeticsenawang
    #alhaalfacosmeticsikamat
    #alhaalfacosmetics2
    #alhaalfacosmetics3 #puretox
    #sobella#eyeshadowalhaalfa
    #foundationbooster#glowcreator
    #serumskinboosteralhaalfa
    #royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless #topmua #alhaalfa
    #extremeroyalfoundation

  •  0  0  15 February, 2020
  • CENTELLA SKIN BOOSTER😍
.
.
Dah beli ke belum?? Jum dapatkan dekat butik De'Ratu sementara masih ada stock  kelak habis jangan naggis uolls😄
.
.
Bagi yang ada masalah kulit contohnya kulit berjerawat teruk memang digalakkan pakai serum tok 
KELEBIHANNYA UTK APA??
.
.
💖 meremajakan kulit
.
💖 melembap kulit yg kering
.
💖 mengatasi masalah kulit berminyak
.
💖 meningkatkan keanjalan, memperbaiki kulit dan melancarkan peredaran darah serta memperbaiki tisu kulit pada wajah
.
💖 mampu menyembuhkan dan membantu merawat masalah kulit seperti - eczema, kemerah merahan, jerawat dan parut jerawat, dan kedutan “smile line” terutamanya 💋
.
💖 sesuai utk semua jenis kulit dan lebih penting ianya sesuai utk ibu mengandung yang mencari skincare yg selamat ketika hamil 😍😘
.
Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • CENTELLA SKIN BOOSTER😍
    .
    .
    Dah beli ke belum?? Jum dapatkan dekat butik De'Ratu sementara masih ada stock kelak habis jangan naggis uolls😄
    .
    .
    Bagi yang ada masalah kulit contohnya kulit berjerawat teruk memang digalakkan pakai serum tok
    KELEBIHANNYA UTK APA??
    .
    .
    💖 meremajakan kulit
    .
    💖 melembap kulit yg kering
    .
    💖 mengatasi masalah kulit berminyak
    .
    💖 meningkatkan keanjalan, memperbaiki kulit dan melancarkan peredaran darah serta memperbaiki tisu kulit pada wajah
    .
    💖 mampu menyembuhkan dan membantu merawat masalah kulit seperti - eczema, kemerah merahan, jerawat dan parut jerawat, dan kedutan “smile line” terutamanya 💋
    .
    💖 sesuai utk semua jenis kulit dan lebih penting ianya sesuai utk ibu mengandung yang mencari skincare yg selamat ketika hamil 😍😘
    .
    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  2  0  14 February, 2020
  • Ready Stock Alhaalfa Spray In Travel Size
.
.
🌸Matte Primer Spray-
Oil Control (Rm49.90)
.
🌸Radiant Primer Spray-
Dewy finish( Rm49.90)
.
🌸Glow Glitter Finishing Spray - 
Lasting Highlighter ( Rm54.90)
.
🌸Gold Glitter Finishing Spray - 
Lasting Highlighter ( Rm54.90)

Stock available at
🏰 De Ratu Metrocity

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • Ready Stock Alhaalfa Spray In Travel Size
    .
    .
    🌸Matte Primer Spray-
    Oil Control (Rm49.90)
    .
    🌸Radiant Primer Spray-
    Dewy finish( Rm49.90)
    .
    🌸Glow Glitter Finishing Spray -
    Lasting Highlighter ( Rm54.90)
    .
    🌸Gold Glitter Finishing Spray -
    Lasting Highlighter ( Rm54.90)

    Stock available at
    🏰 De Ratu Metrocity

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  3  0  14 February, 2020
  • Ready Stock Alhaalfa Spray In Travel Size
.
.
🌸Matte Primer Spray-
Oil Control (Rm49.90)
.
🌸Radiant Primer Spray-
Dewy finish( Rm49.90)
.
🌸Glow Glitter Finishing Spray - 
Lasting Highlighter ( Rm54.90)
.
🌸Gold Glitter Finishing Spray - 
Lasting Highlighter ( Rm54.90)

Stock available at
🏰 De Ratu Metrocity

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • Ready Stock Alhaalfa Spray In Travel Size
    .
    .
    🌸Matte Primer Spray-
    Oil Control (Rm49.90)
    .
    🌸Radiant Primer Spray-
    Dewy finish( Rm49.90)
    .
    🌸Glow Glitter Finishing Spray -
    Lasting Highlighter ( Rm54.90)
    .
    🌸Gold Glitter Finishing Spray -
    Lasting Highlighter ( Rm54.90)

    Stock available at
    🏰 De Ratu Metrocity

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  2  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  0  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  4  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  0  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  1  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  3  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  2  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  2  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  0  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#politeknikkuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #politeknikkuchingsarawak

  •  1  0  14 February, 2020
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

Rm55.00 EXC POSTAGE

Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
✔Lens memang selesa
✔Pakai memang puas hati
✔Soft lenses
.
Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
✔Diameter: 14
✔Water cont: 45%

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#lensalhaalfa
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • 😊 Contact Lens Alha Alfa 😍

    Rm55.00 EXC POSTAGE

    Jangan lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! ✔Tak pedih
    ✔Lens memang selesa
    ✔Pakai memang puas hati
    ✔Soft lenses
    .
    Grab nowww!🔥 ✔3 bulan penggunaan
    ✔Diameter: 14
    ✔Water cont: 45%

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #lensalhaalfa
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  0  0  14 February, 2020
  • Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. 🤣
.
Mudah je uolls. .
Pertama pakai #skinboister sesiap dari rumah . Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. 😘
.
Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. .
Step mekap iools seanng je. Blend #fdboosteralha dalam #fdpropolisalha pastu terus je dap2 pakai beauty blender. .
Reason pakai fd booster sebab #kakleen nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls 😍
.
Ehhh susahh ke?? Senang kan. 😚
.
Ready stok guys 😊

http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
.
🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
.
🚚 POS :  1 🇲🇾
.
🤝 PICKUP : Sikamat
.
#teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9 
#alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
#alhaalfacosmeticsenawang
#alhaalfacosmeticsikamat
#alhaalfacosmetics2
#alhaalfacosmetics3#puretox
#sobella#eyeshadowalhaalfa
#foundationbooster#glowcreator
#serumskinboosteralhaalfa
#royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
#extremeroyalfoundation
  • Sapa pergi keje x mekap sampai dekat opis baru mekap?? Haha peraangaii sama je kan. 🤣
    .
    Mudah je uolls. .
    Pertama pakai #skinboister sesiap dari rumah . Dalam perjalanan 10 minit g keje dia dah meresap baikk punya. 😘
    .
    Ha pastu sampai parking g punch cad terus masuk balik kete dan mekap. .
    Step mekap iools seanng je. Blend #fdboosteralha dalam #fdpropolisalha pastu terus je dap2 pakai beauty blender. .
    Reason pakai fd booster sebab #kakleen nak hasil mekap yang smooth dan nipis2 je uolls. The best and magic part this #fdbooster boleh buat warna skin sekata ngan fd. Ha senanggg sangatt uolls 😍
    .
    Ehhh susahh ke?? Senang kan. 😚
    .
    Ready stok guys 😊

    http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
    .
    🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
    S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
    .
    🚚 POS : 1 🇲🇾
    .
    🤝 PICKUP : Sikamat
    .
    #teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9
    #alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
    #alhaalfacosmeticsenawang
    #alhaalfacosmeticsikamat
    #alhaalfacosmetics2
    #alhaalfacosmetics3#puretox
    #sobella#eyeshadowalhaalfa
    #foundationbooster#glowcreator
    #serumskinboosteralhaalfa
    #royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
    #extremeroyalfoundation

  •  3  0  14 February, 2020
  • Kat sini sape yang suke make up glowing² gituee? ... 😍
.
Hahh... Taraaaa... Nie set glowing make up ye... .
Senang kan yunie bagi match kan..
.
🌸Ada skin booster untuk kecik kan pori 🌸Ada Moisturiser peony function utk merawat dari dalam dan protect kulit kita. 🌸Ada glow creator jugak tau boleh pakai sebelum dan selepas memakai foundation ye Dua² cara memberi effect yang berbeza. 🌸Ada Foundation propolis yang boleh Merawat kulit jugak. 🌸Ada loose powder utk bagi  effect makeup yang sempurna.. 😍
.
JANGAN malu jangan segan wasap yunie ye. Hanya tekan di link bio di atas.. 💞💞
.
#vbteam #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticsterengganu #coddataranaustin #codkualanerus #codumt #codgongbadak #codunisza #codkualaterengganu #umt #unisza #terengganu #kualanerus #kualaterengganu #gongbadak #basicmakeup #makeup #foundation #skinbooster #loosepowder #glowingskin #glowcreator
  • Kat sini sape yang suke make up glowing² gituee? ... 😍
    .
    Hahh... Taraaaa... Nie set glowing make up ye... .
    Senang kan yunie bagi match kan..
    .
    🌸Ada skin booster untuk kecik kan pori 🌸Ada Moisturiser peony function utk merawat dari dalam dan protect kulit kita. 🌸Ada glow creator jugak tau boleh pakai sebelum dan selepas memakai foundation ye Dua² cara memberi effect yang berbeza. 🌸Ada Foundation propolis yang boleh Merawat kulit jugak. 🌸Ada loose powder utk bagi effect makeup yang sempurna.. 😍
    .
    JANGAN malu jangan segan wasap yunie ye. Hanya tekan di link bio di atas.. 💞💞
    .
    #vbteam #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticsterengganu #coddataranaustin #codkualanerus #codumt #codgongbadak #codunisza #codkualaterengganu #umt #unisza #terengganu #kualanerus #kualaterengganu #gongbadak #basicmakeup #makeup #foundation #skinbooster #loosepowder #glowingskin #glowcreator

  •  1  0  13 February, 2020
  • ALHA ALFA SKIN BOOSTER

Agak lama jugak Big Boss Dato Alha Alfa menghasilkan/ meluluskan kuality serum yg terbaik…setanding international Serum Booster.
Uols yg pernah belajar makeup dgn beliau mmg akan tahu betapa cerewetnya beliau dlm memilih makeup base atau skincare.

Tak yah cakap byk…tgk julit beliau sendiri lah plus BRIDE2 yg dia makeup, semua feloles wehh.
SERUM ni bukan biasa biasa Ya:exclamation::exclamation::exclamation:

BUKAN UTK BLEND FOUNDATION/ MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA.. tetapi treatment dari serum ini adalah jenis #skincare dimana kelebihannya utk MERAWAT KULIT

Merawat masalah
LIFTING
ANJAL KULIT
WHITENING
Anti ACNE
Anti ALLERGIC
REDUCE RESNESS
Kurangkan parut jerawat

Cara guna;
Lps cuci muka apply SKIN BOOSTER ni…lps tu pakai moisturiser.
Pakai malam sebelum tidur mlm dan setiap pagi lepas cuci muka.

Harga: rm49.90 30ml

Ready stok guys 😊

http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
.
🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
.
🚚 POS :  1 🇲🇾
.
🤝 PICKUP : Sikamat
.
#teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9 
#alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
#alhaalfacosmeticsenawang
#alhaalfacosmeticsikamat
#alhaalfacosmetics2
#alhaalfacosmetics3#puretox
#sobella#eyeshadowalhaalfa
#foundationbooster#glowcreator
#serumskinboosteralhaalfa
#royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
#extremeroyalfoundation
  • ALHA ALFA SKIN BOOSTER

    Agak lama jugak Big Boss Dato Alha Alfa menghasilkan/ meluluskan kuality serum yg terbaik…setanding international Serum Booster.
    Uols yg pernah belajar makeup dgn beliau mmg akan tahu betapa cerewetnya beliau dlm memilih makeup base atau skincare.

    Tak yah cakap byk…tgk julit beliau sendiri lah plus BRIDE2 yg dia makeup, semua feloles wehh.
    SERUM ni bukan biasa biasa Ya:exclamation::exclamation::exclamation:

    BUKAN UTK BLEND FOUNDATION/ MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA.. tetapi treatment dari serum ini adalah jenis  #skincare dimana kelebihannya utk MERAWAT KULIT

    Merawat masalah
    LIFTING
    ANJAL KULIT
    WHITENING
    Anti ACNE
    Anti ALLERGIC
    REDUCE RESNESS
    Kurangkan parut jerawat

    Cara guna;
    Lps cuci muka apply SKIN BOOSTER ni…lps tu pakai moisturiser.
    Pakai malam sebelum tidur mlm dan setiap pagi lepas cuci muka.

    Harga: rm49.90 30ml

    Ready stok guys 😊

    http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
    .
    🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
    S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
    .
    🚚 POS : 1 🇲🇾
    .
    🤝 PICKUP : Sikamat
    .
    #teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9
    #alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
    #alhaalfacosmeticsenawang
    #alhaalfacosmeticsikamat
    #alhaalfacosmetics2
    #alhaalfacosmetics3 #puretox
    #sobella#eyeshadowalhaalfa
    #foundationbooster#glowcreator
    #serumskinboosteralhaalfa
    #royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
    #extremeroyalfoundation

  •  5  0  13 February, 2020
  • Okey ni pulak cara nak bagi BLUSHER tahan lama sampai habis event!!
Simpan kat dalam sebelum powder..memang akan dapat effect FRESH..BLENDING YANG CANTIK..tak nampak blusher bertompok2 dan TIDAK KETERLALUAN😲😍😍 blusher ni jugak boleh dibuat selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect...dewy dan paling best...TIDAK MEROSAKKAN base kite🤗🤗🤗 .
Harga Rm50.00 sahaja

CODE
SWEET ROSE
ZINNIA
CHERRY

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • Okey ni pulak cara nak bagi BLUSHER tahan lama sampai habis event!!
    Simpan kat dalam sebelum powder..memang akan dapat effect FRESH..BLENDING YANG CANTIK..tak nampak blusher bertompok2 dan TIDAK KETERLALUAN😲😍😍 blusher ni jugak boleh dibuat selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect...dewy dan paling best...TIDAK MEROSAKKAN base kite🤗🤗🤗 .
    Harga Rm50.00 sahaja

    CODE
    SWEET ROSE
    ZINNIA
    CHERRY

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  5  0  13 February, 2020
  • #repost #alhaalfacosmetics 
Bagi pengantin yang kulit natural..jadi code MORRI sebagai shading...dan FERVI sebagai highlight..kemudian blend🤗🤗
Pasti akan dapat tone yang cantik😍📣
.
.
.
Harga Rm49.90 sahaja
.
.
Jangan lupa dapatkan ok!! Sementara stock masih ada!!
STOKIS ALHA ALFA

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • #repost #alhaalfacosmetics
    Bagi pengantin yang kulit natural..jadi code MORRI sebagai shading...dan FERVI sebagai highlight..kemudian blend🤗🤗
    Pasti akan dapat tone yang cantik😍📣
    .
    .
    .
    Harga Rm49.90 sahaja
    .
    .
    Jangan lupa dapatkan ok!! Sementara stock masih ada!!
    STOKIS ALHA ALFA

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  5  0  13 February, 2020
  • haaa siapa nak tutorial makeup simple tayah bulu mata? pastu kulit natural moist n glass skin effect ni? ok centella skin booster tu bukan lah product nak bagi glow kat muka tu tau! tapi amat bermakna nak bagi makeup lebih flawless!! siapa dah pakai #centellaskinbooster yg baru ni? cuba share skit pengalaman anda selepas beberapa hari pakai kat muka? 😍🙏🏻
.
.
harga : rm69.90 (30ml)
.
Ready stok guys 😊

http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
.
🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
.
🚚 POS :  1 🇲🇾
.
🤝 PICKUP : Sikamat
.
#teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9 
#alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
#alhaalfacosmeticsenawang
#alhaalfacosmeticsikamat
#alhaalfacosmetics2
#alhaalfacosmetics3#puretox
#sobella#eyeshadowalhaalfa
#foundationbooster#glowcreator
#serumskinboosteralhaalfa
#royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
#extremeroyalfoundation
  • haaa siapa nak tutorial makeup simple tayah bulu mata? pastu kulit natural moist n glass skin effect ni? ok centella skin booster tu bukan lah product nak bagi glow kat muka tu tau! tapi amat bermakna nak bagi makeup lebih flawless!! siapa dah pakai #centellaskinbooster yg baru ni? cuba share skit pengalaman anda selepas beberapa hari pakai kat muka? 😍🙏🏻
    .
    .
    harga : rm69.90 (30ml)
    .
    Ready stok guys 😊

    http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
    .
    🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
    S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
    .
    🚚 POS : 1 🇲🇾
    .
    🤝 PICKUP : Sikamat
    .
    #teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9
    #alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
    #alhaalfacosmeticsenawang
    #alhaalfacosmeticsikamat
    #alhaalfacosmetics2
    #alhaalfacosmetics3 #puretox
    #sobella#eyeshadowalhaalfa
    #foundationbooster#glowcreator
    #serumskinboosteralhaalfa
    #royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
    #extremeroyalfoundation

  •  3  0  12 February, 2020
  • ALHA ALFA : GLOW CREATOR

Ramai yg tanya glow creator alha alfa tu utk ape ?? Haa, ni dia nk explain fungsi dia nih 😁😁 Glow creator merupakan MULTI FUNCTION HIGHLIGHTER .
👉🏻 pakai sebagai serum + moisturiser (effect glow)
👉🏻 mix dalam foundation
👉🏻 after powder (as highlighter)
👉🏻 dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look
👉🏻 dap atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter
👉🏻 yg pink tu dap atas blusher, akan jadikan kulit nmpak healthy bukan seperti pakai highlighter tapi nmpak dewy n healthy cheek.
.
MEMANG AWESOME!! AVAILABLE 3 CODE:
💋natural moist ( semua skin boleh..cerah ke medium ke..)
.
💋 Rosy pink ( letak atas blusher utk effect healthy skin..or dewy look)
.
💋 gold shine (boleh utk skin medium atau tan skin)

#alhaalfaglowcreator #alhaalfaglowcreatormurah #alhaalfaglowcreatororiginal #glowcreator #glowcreatoralhaalfa #glowcreatorbyalhaalfa #aaglowcreator #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetic #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaserum #alhaalfaskinboosterserum #alhaalfaskinboosterserummurah #alhaalfaskinboostermurah #skinboosteralhaalfa #skinboostersserum #alhaalfaboosterserum #alhaalfaserumbooster #alhaalfaserumskinbooster #mekapviralmalaysia #makeuptutorialmalaysia
.
💰RM49.00 exclude postage
🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • ALHA ALFA : GLOW CREATOR

    Ramai yg tanya glow creator alha alfa tu utk ape ?? Haa, ni dia nk explain fungsi dia nih 😁😁 Glow creator merupakan MULTI FUNCTION HIGHLIGHTER .
    👉🏻 pakai sebagai serum + moisturiser (effect glow)
    👉🏻 mix dalam foundation
    👉🏻 after powder (as highlighter)
    👉🏻 dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look
    👉🏻 dap atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter
    👉🏻 yg pink tu dap atas blusher, akan jadikan kulit nmpak healthy bukan seperti pakai highlighter tapi nmpak dewy n healthy cheek.
    .
    MEMANG AWESOME!! AVAILABLE 3 CODE:
    💋natural moist ( semua skin boleh..cerah ke medium ke..)
    .
    💋 Rosy pink ( letak atas blusher utk effect healthy skin..or dewy look)
    .
    💋 gold shine (boleh utk skin medium atau tan skin)

    #alhaalfaglowcreator #alhaalfaglowcreatormurah #alhaalfaglowcreatororiginal #glowcreator #glowcreatoralhaalfa #glowcreatorbyalhaalfa #aaglowcreator #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetic #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaserum #alhaalfaskinboosterserum #alhaalfaskinboosterserummurah #alhaalfaskinboostermurah #skinboosteralhaalfa #skinboostersserum #alhaalfaboosterserum #alhaalfaserumbooster #alhaalfaserumskinbooster #mekapviralmalaysia #makeuptutorialmalaysia
    .
    💰RM49.00 exclude postage
    🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  4  0  11 February, 2020
  • MEERACLE tidak menjanjikan kesan yang cepat tetapi secara perlahan ia akan merawat kulit anda. .
Seperti adik ni baru guna selama dua minggu tapi dah nampak parut semakin pudar dan kulit nampak lagi cerah.
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.testimoni.my to order
  • MEERACLE tidak menjanjikan kesan yang cepat tetapi secara perlahan ia akan merawat kulit anda. .
    Seperti adik ni baru guna selama dua minggu tapi dah nampak parut semakin pudar dan kulit nampak lagi cerah.
    .
    .
    Klik link WASAP dekat bio @meeracle.testimoni.my to order

  •  15  1  10 February, 2020
  • ALHA ALFA : SKIN BOOSTER SERUM
.
.
SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼️
BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT MASALAH KULIT 🥰.
.
💎 LIFTING.
💎 ANJAL KULIT.
💎 WHITENING.
💎 ANTI ACNE.
💎 ANTI ELLERGIC.
💎 REDUCE REDNESS .
💎 kurangkan PARUT JERAWAT.
💎 Kurang kan JERAGAT.
.
.
🔥ACTIVE INGREDIENTS:
✅titanium dioxide (pelindung matahari)
✅stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
✅propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
✅lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
✅glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!

#alhaalfaglowcreator #alhaalfaglowcreatormurah #alhaalfaglowcreatororiginal #glowcreator #glowcreatoralhaalfa #glowcreatorbyalhaalfa #aaglowcreator #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetic #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaserum #alhaalfaskinboosterserum #alhaalfaskinboosterserummurah #alhaalfaskinboostermurah #skinboosteralhaalfa #skinboostersserum #alhaalfaboosterserum #alhaalfaserumbooster #alhaalfaserumskinbooster #mekapviralmalaysia #makeuptutorialmalaysia
.
💰RM49.90 exclude postage
🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • ALHA ALFA : SKIN BOOSTER SERUM
    .
    .
    SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼️
    BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT MASALAH KULIT 🥰.
    .
    💎 LIFTING.
    💎 ANJAL KULIT.
    💎 WHITENING.
    💎 ANTI ACNE.
    💎 ANTI ELLERGIC.
    💎 REDUCE REDNESS .
    💎 kurangkan PARUT JERAWAT.
    💎 Kurang kan JERAGAT.
    .
    .
    🔥ACTIVE INGREDIENTS:
    ✅titanium dioxide (pelindung matahari)
    ✅stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
    ✅propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
    ✅lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
    ✅glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
    .
    anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
    .
    .
    cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!

    #alhaalfaglowcreator #alhaalfaglowcreatormurah #alhaalfaglowcreatororiginal #glowcreator #glowcreatoralhaalfa #glowcreatorbyalhaalfa #aaglowcreator #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetic #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaserum #alhaalfaskinboosterserum #alhaalfaskinboosterserummurah #alhaalfaskinboostermurah #skinboosteralhaalfa #skinboostersserum #alhaalfaboosterserum #alhaalfaserumbooster #alhaalfaserumskinbooster #mekapviralmalaysia #makeuptutorialmalaysia
    .
    💰RM49.90 exclude postage
    🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  6  0  10 February, 2020
  • sponge baru yg sedap gebu gebas! nampak tak liang roma tu~ haaaa sekali di basahkan..kembangnya tu aduhhhh rasa nak buat bantal tdo tau! empukkkk eheheheh.. set @abpbh_32 akan dapat sekali dalam tu tauu~~ dan yg specialnya “HEART APPLICATOR SPONGE” ni, handcrafted tau! (ukir satu persatu..bukan acuan ye..haaaa i buat dgn kasih syg” Sesuai sangat kalu cik abang nak bagi hadiah.  Hehe 🖤🖤 .

Ready stok guys 😊

http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
.
🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
.
🚚 POS :  1 🇲🇾
.
🤝 PICKUP : Sikamat
.
#teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9 
#alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
#alhaalfacosmeticsenawang
#alhaalfacosmeticsikamat
#alhaalfacosmetics2
#alhaalfacosmetics3#puretox
#sobella#eyeshadowalhaalfa
#foundationbooster#glowcreator
#serumskinboosteralhaalfa
#royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
#extremeroyalfoundation
  • sponge baru yg sedap gebu gebas! nampak tak liang roma tu~ haaaa sekali di basahkan..kembangnya tu aduhhhh rasa nak buat bantal tdo tau! empukkkk eheheheh.. set @abpbh_32 akan dapat sekali dalam tu tauu~~ dan yg specialnya “HEART APPLICATOR SPONGE” ni, handcrafted tau! (ukir satu persatu..bukan acuan ye..haaaa i buat dgn kasih syg” Sesuai sangat kalu cik abang nak bagi hadiah. Hehe 🖤🖤 .

    Ready stok guys 😊

    http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
    .
    🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
    S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
    .
    🚚 POS : 1 🇲🇾
    .
    🤝 PICKUP : Sikamat
    .
    #teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9
    #alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
    #alhaalfacosmeticsenawang
    #alhaalfacosmeticsikamat
    #alhaalfacosmetics2
    #alhaalfacosmetics3 #puretox
    #sobella#eyeshadowalhaalfa
    #foundationbooster#glowcreator
    #serumskinboosteralhaalfa
    #royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
    #extremeroyalfoundation

  •  2  2  9 February, 2020
  • Assalamulaikum ♥️ youalls ♥️ .
Ok mai kita nk share skit pasal peony moisturiser ramai yang tak tahu kandungan peony ni dapat membantu kulit anda menajdi lebihh cantik & sihat !! Ianya Membantu masalah pada lapisan epidermis kulit
.
Catella serum mmg khas utk penjagaan kulit (skincare) percentage n treatment yg tinggi..so sila pakai setiap kali cuci muka lagi2 nak tdo..nak pakai sebelum makeup pun bagus, die control kelembapan kulit supaya muka xberminyak
.
.
Ready stok guys 😊

http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
.
🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
.
🚚 POS :  1 🇲🇾
.
🤝 PICKUP : Sikamat
.
#teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9 
#alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
#alhaalfacosmeticsenawang
#alhaalfacosmeticsikamat
#alhaalfacosmetics2
#alhaalfacosmetics3#puretox
#sobella#eyeshadowalhaalfa
#foundationbooster#glowcreator
#serumskinboosteralhaalfa
#royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
#extremeroyalfoundation
  • Assalamulaikum ♥️ youalls ♥️ .
    Ok mai kita nk share skit pasal peony moisturiser ramai yang tak tahu kandungan peony ni dapat membantu kulit anda menajdi lebihh cantik & sihat !! Ianya Membantu masalah pada lapisan epidermis kulit
    .
    Catella serum mmg khas utk penjagaan kulit (skincare) percentage n treatment yg tinggi..so sila pakai setiap kali cuci muka lagi2 nak tdo..nak pakai sebelum makeup pun bagus, die control kelembapan kulit supaya muka xberminyak
    .
    .
    Ready stok guys 😊

    http://wasap.my/601132762777/Assalamualaikum
    .
    🛵 C.O.D : Seremban,Ampangan,Senawang,
    S2,S3,Nusa intan,Mambau & Sendayan
    .
    🚚 POS : 1 🇲🇾
    .
    🤝 PICKUP : Sikamat
    .
    #teamkakleen #alhaalfacosmetic_stokisn9
    #alhaalfacosmeticseremban #alhaalfacosmeticampangan
    #alhaalfacosmeticsenawang
    #alhaalfacosmeticsikamat
    #alhaalfacosmetics2
    #alhaalfacosmetics3 #puretox
    #sobella#eyeshadowalhaalfa
    #foundationbooster#glowcreator
    #serumskinboosteralhaalfa
    #royalpropolisfoundation#cushionblusheralhaalfa#primersprayalhaalfa#foundationalhaalfa#setsoulglow#setsoulmatte#setborderless
    #extremeroyalfoundation

  •  4  0  9 February, 2020
  • KULIT GELAP, PORI BESAR & TERBUKA ?

Dengan penggunaan Meeracle Facial Serum & Meeracle Facial Cleanser 2 kali sehari, kulit yang bersih, cerah dan berseri bukan lagi sekadar impian.

Milikinya, dan jadikan impian anda suatu kenyataan. Hidup lebih bermakna bila keyakinan diri kita kembali ke tempat asalnya !
.
. 
Selamat datang kembali duhai keyakinan diri yang sekian lama menghilang 😍
. 
WhatsApp me to order
📲📲📲 0173084197
Click link at bio @meeracle.skincare.natural
.
.
.
  • KULIT GELAP, PORI BESAR & TERBUKA ?

    Dengan penggunaan Meeracle Facial Serum & Meeracle Facial Cleanser 2 kali sehari, kulit yang bersih, cerah dan berseri bukan lagi sekadar impian.

    Milikinya, dan jadikan impian anda suatu kenyataan. Hidup lebih bermakna bila keyakinan diri kita kembali ke tempat asalnya !
    .
    .
    Selamat datang kembali duhai keyakinan diri yang sekian lama menghilang 😍
    .
    WhatsApp me to order
    📲📲📲 0173084197
    Click link at bio @meeracle.skincare.natural
    .
    .
    .

  •  8  3  9 February, 2020
  • Ramai yang dm tanya apa function GLOW CREATOR ini. Ok sy explain ya, GLOW CREATOR ini sebenarnya lebih kepada memberi kesan glow dan 'DEWY LOOK' pada kulit. GLOW CREATOR ini boleh digunakan sebagai moisturiser. Boleh pakai sebelum makeup atau mixkan dengan foundation. Dan sgt sesuai dijadikan Highlighter (apply atas tulang hidung, pipi, dahi dan atas bibir). Utk code Rosy Pink uols boleh apply selepas blusher untuk bagi nampak pipi lebih menyerlah.
.
GLOW CREATOR ada 3 code :
✔️Natural Moist - sesuai kulit cerah/medium
✔️Shine Gold - sesuai kulit medium/tan
✔️Rosy Pink - apply selepas blusher
.
Nak order? boleh klik link di bio k..
.
#alhalfaoriginal #agentalhaalfa #glowcreatoralhaalfa #glowcreator #alhaalfaglowcreator #houseofmakeup_azzian
  • Ramai yang dm tanya apa function GLOW CREATOR ini. Ok sy explain ya, GLOW CREATOR ini sebenarnya lebih kepada memberi kesan glow dan 'DEWY LOOK' pada kulit. GLOW CREATOR ini boleh digunakan sebagai moisturiser. Boleh pakai sebelum makeup atau mixkan dengan foundation. Dan sgt sesuai dijadikan Highlighter (apply atas tulang hidung, pipi, dahi dan atas bibir). Utk code Rosy Pink uols boleh apply selepas blusher untuk bagi nampak pipi lebih menyerlah.
    .
    GLOW CREATOR ada 3 code :
    ✔️Natural Moist - sesuai kulit cerah/medium
    ✔️Shine Gold - sesuai kulit medium/tan
    ✔️Rosy Pink - apply selepas blusher
    .
    Nak order? boleh klik link di bio k..
    .
    #alhalfaoriginal #agentalhaalfa #glowcreatoralhaalfa #glowcreator #alhaalfaglowcreator #houseofmakeup_azzian

  •  3  0  8 February, 2020
  •  7  2  7 February, 2020
  • ALHA ALFA MAKE UP SPRAY 🔹Alha Alfa Primer Spray 😍
🔹Alha Alfa Finishing Spray 😍

PRIMER SPRAY adalah untuk melindungi lapisan kulit (ada barrier di antara skin dengan makeup), untuk smoothkan pemakaian makeup & untuk bagi makeup tahan lama. 
FINISHING SPRAY pula untuk bagi kesan makeup yang cantik,glowing,untuk bagi makeup stay pada wajah & memastikan makeup superb long lasting.

Ada 4 jenis spray:

1)Alha Alfa Primer Matte Spray🤍
👉 sesuai untuk yg berkulit berminyak ia akan mengurangkan pengeluaran minyak pada wajah.
👉kalau kulit berminyak atau makeup berminyak
boleh pakai matte.

2)Alha Alfa Primer Radiant Spray💙
👉 sesuai untuk berkulit kering ia akan melembapkan kulit & freshh kan muka. 👉Digunakan sebelum/selepas makeup boleh pakai. Pertengahan makeup pun boleh pakai.

3)Alha Alfa GLOW Glitter🤍 Finishing Spray
👉 untuk finishing makeup,
nampak kilat/shimmer (hot item)
👉mempunyai mutiara halus memberikan effect glowing 😙

4)Alha Alfa GOLD Glitter🧡 Finishing Spray
👉 untuk finishing makeup,
nampak kilat/shimmer (hot item)
👉mempunyai mutiara halus memberikan effect glowing, sesuai untuk kulit "tanned" "kesemua spray bagi makeup tahan lama"
.
.
Hargaaa?
🌸matte spray 50 ml - rm49.90
🌸radiant spray 50 ml - rm49.90
🌸gold glitter spray 50ml -rm54.90 🌸glow glitter spray 50 ml -rm54.90

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.
.

sheila 
http://Www.wasap.my/60138013153

De'ratu
http://Www.wasap.my/601159520428

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak #alhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfaklang
#loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationConcealer #blusheralhaalfa
  • ALHA ALFA MAKE UP SPRAY 🔹Alha Alfa Primer Spray 😍
    🔹Alha Alfa Finishing Spray 😍

    PRIMER SPRAY adalah untuk melindungi lapisan kulit (ada barrier di antara skin dengan makeup), untuk smoothkan pemakaian makeup & untuk bagi makeup tahan lama.
    FINISHING SPRAY pula untuk bagi kesan makeup yang cantik,glowing,untuk bagi makeup stay pada wajah & memastikan makeup superb long lasting.

    Ada 4 jenis spray:

    1)Alha Alfa Primer Matte Spray🤍
    👉 sesuai untuk yg berkulit berminyak ia akan mengurangkan pengeluaran minyak pada wajah.
    👉kalau kulit berminyak atau makeup berminyak
    boleh pakai matte.

    2)Alha Alfa Primer Radiant Spray💙
    👉 sesuai untuk berkulit kering ia akan melembapkan kulit & freshh kan muka. 👉Digunakan sebelum/selepas makeup boleh pakai. Pertengahan makeup pun boleh pakai.

    3)Alha Alfa GLOW Glitter🤍 Finishing Spray
    👉 untuk finishing makeup,
    nampak kilat/shimmer (hot item)
    👉mempunyai mutiara halus memberikan effect glowing 😙

    4)Alha Alfa GOLD Glitter🧡 Finishing Spray
    👉 untuk finishing makeup,
    nampak kilat/shimmer (hot item)
    👉mempunyai mutiara halus memberikan effect glowing, sesuai untuk kulit "tanned" "kesemua spray bagi makeup tahan lama"
    .
    .
    Hargaaa?
    🌸matte spray 50 ml - rm49.90
    🌸radiant spray 50 ml - rm49.90
    🌸gold glitter spray 50ml -rm54.90 🌸glow glitter spray 50 ml -rm54.90

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .
    .

    sheila
    http://Www.wasap.my/60138013153

    De'ratu
    http://Www.wasap.my/601159520428

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak #alhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfaklang
    #loosepowderalhaalfa #foundationpropolis #foundationConcealer #blusheralhaalfa

  •  4  0  7 February, 2020
  • #SHARE2 BAGI MEMUDAHKAN NEWBIE BACA N MEMAHAMI PERBEZAAN FAOUNDTION ALHA ALFA😍

Ramai yang chat sy tanya pasal apa perbezaan FD BARU N FD BARU❓❓ Sis dari segi harga memang berbeza💞tapi fd baru tok full coverage giler x payah gik uolls mok pake conceler😍

ada 3CODE:
.
👩🏼AURI - cerah✔
👩🏻FERVI - medium light✔
👩EDEL- medium dark✔
👩🏽MORRI
👩🏿SALVIA
.
Nak Makeup Tahan Lama?? Nak rasa pakai foundation macam xpakai?? Nak pakai foundation tapi xnak pakai bedak?? . .

Jom dapatkan dekat 
De'Ratu Boutique and Beauty
Center,Metrocity Kuching Sarawak

Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
.

#alhaalfaswkstokis
#sarawak
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaglowcreator
#glowcreator
#agentalhaalfa
#makeupviral
#trustedseller
#dropshipwanted
#alhaalfakuching
#kuchingsarawak
  • #SHARE2 BAGI MEMUDAHKAN NEWBIE BACA N MEMAHAMI PERBEZAAN FAOUNDTION ALHA ALFA😍

    Ramai yang chat sy tanya pasal apa perbezaan FD BARU N FD BARU❓❓ Sis dari segi harga memang berbeza💞tapi fd baru tok full coverage giler x payah gik uolls mok pake conceler😍

    ada 3CODE:
    .
    👩🏼AURI - cerah✔
    👩🏻FERVI - medium light✔
    👩EDEL- medium dark✔
    👩🏽MORRI
    👩🏿SALVIA
    .
    Nak Makeup Tahan Lama?? Nak rasa pakai foundation macam xpakai?? Nak pakai foundation tapi xnak pakai bedak?? . .

    Jom dapatkan dekat
    De'Ratu Boutique and Beauty
    Center,Metrocity Kuching Sarawak

    Atau boleh whatspp no dibawah untuk sebarang pertanyaan agent berdekatan💕
    .

    #alhaalfaswkstokis
    #sarawak
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaglowcreator
    #glowcreator
    #agentalhaalfa
    #makeupviral
    #trustedseller
    #dropshipwanted
    #alhaalfakuching
    #kuchingsarawak

  •  5  0  6 February, 2020

Top #GlowCreator Posts

  • “Gender equality will only be reached if we are able to empower women of all shapes and colors.”
•••
Makeup artist @andrewvelazquez_ using Insta-Grip Jelly Primer™️, Glow Creator Highlighter™️, Flawless Creator™️, and new Illuminating Banana Setting Powder.
•••
If you’re in the LA area, check out andrewvelazquez.com for your next look!
•••
#glowcreator #highlighter #makeuphighlighter #dermablend #dermablendpro #motd #beauty #makeupbeauty #flawlesscreator #fullcoverage #fullcoveragefoundation #coverage #foundation #genderequality #women #womenempowerment #primer #jellyprimer #stickyprimer #instagripjellyprimer #settingpowder #bananapowder #equality #christmas #holidaymakeup #christmas2018
  • “Gender equality will only be reached if we are able to empower women of all shapes and colors.”
    •••
    Makeup artist @andrewvelazquez_ using Insta-Grip Jelly Primer™️, Glow Creator Highlighter™️, Flawless Creator™️, and new Illuminating Banana Setting Powder.
    •••
    If you’re in the LA area, check out andrewvelazquez.com for your next look!
    •••
    #glowcreator #highlighter #makeuphighlighter #dermablend #dermablendpro #motd #beauty #makeupbeauty #flawlesscreator #fullcoverage #fullcoveragefoundation #coverage #foundation #genderequality #women #womenempowerment #primer #jellyprimer #stickyprimer #instagripjellyprimer #settingpowder #bananapowder #equality #christmas #holidaymakeup #christmas2018

  •  185  2  3 December, 2018