#BotanicalEffect Instagram Photos & Videos

BotanicalEffect - 35.5k posts

Hashtag Popularity

1.8
average comments
51.9
average likes

Latest #BotanicalEffect Posts

  • .
Ramai kan yang mengalami masalah brakeout kulit, kulit meradang, jerawat merah-merah, kulit Sensetive, naik tiny bumb. Tersilap pakai product je terus muka brakeout, lagi-lagi kalau pernah terpakai product timbang kilo yang ada kandungan racun kimia yang tinggi berbahaya tu, lagi lah mukaa arghhhh terukk nyaa !! Ngeri tengok muka sendiri kan , sedihh 😭😭😭
.
Yaaa Cik Ella pun pernah alami tu semuaa, memang tak ada keyakinan diri langsung muka teruk brakeout, tahu tak Cik Ella rawat skin Cik Ella macam mana? Cik Ella pakai ni laa Oil Free Hydrating Gel ni 😍😍
.
Oil Free hydrating gel (OFHG) ni adalah salah satu treatment untuk pembaikan kulit dan meredakan kulit 😍 ni adalah salah satu favourite Cik Ella tau, tiap hari mesti pakai tak pernah tinggal, OFHG adalah gel Based bila apply kat kulit terus meresap dan tak berminyak pun☺️ sejuk je pakai, 😍 pakai everyday muka terus reda dari jerawat dan kulit sensetive 😍😍 aishhh sukanyaa Oil Free Hydrating Gel ni !😍😍
.
Function OFHG ni banyak lagi tau :
✅Menghilangkan Tiny Bumps
✅Meredakan Jerawat
✅Meredekan kulit Brakeout
✅Meredakan kulit Sensetive
✅Melembabkan kulit
✅Memberi double Moisture pada Kulit
✅Menghidrat selama 10jam
✅menjadi makeup tahan lama
.
Nak ni ⬇
😍Free Sample🎀
😍Free Consultation✨
😍Waranty 3month ✔
😍Free give🎁
.
Click link on bio ✨
.
Your favorite beauty Consultant: Independent Beauty Consultant Marykay Ella : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaMurahDecember12:12
.
#ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult #marykaymurah #promo #onedaypromo #freegive #NakCantik 
#botanicaleffect #flashsale #DecemberPromo #Sale12:12 #kerjayaMarykay #MurahnyaMarykay
  • .
    Ramai kan yang mengalami masalah brakeout kulit, kulit meradang, jerawat merah-merah, kulit Sensetive, naik tiny bumb. Tersilap pakai product je terus muka brakeout, lagi-lagi kalau pernah terpakai product timbang kilo yang ada kandungan racun kimia yang tinggi berbahaya tu, lagi lah mukaa arghhhh terukk nyaa !! Ngeri tengok muka sendiri kan , sedihh 😭😭😭
    .
    Yaaa Cik Ella pun pernah alami tu semuaa, memang tak ada keyakinan diri langsung muka teruk brakeout, tahu tak Cik Ella rawat skin Cik Ella macam mana? Cik Ella pakai ni laa Oil Free Hydrating Gel ni 😍😍
    .
    Oil Free hydrating gel (OFHG) ni adalah salah satu treatment untuk pembaikan kulit dan meredakan kulit 😍 ni adalah salah satu favourite Cik Ella tau, tiap hari mesti pakai tak pernah tinggal, OFHG adalah gel Based bila apply kat kulit terus meresap dan tak berminyak pun☺️ sejuk je pakai, 😍 pakai everyday muka terus reda dari jerawat dan kulit sensetive 😍😍 aishhh sukanyaa Oil Free Hydrating Gel ni !😍😍
    .
    Function OFHG ni banyak lagi tau :
    ✅Menghilangkan Tiny Bumps
    ✅Meredakan Jerawat
    ✅Meredekan kulit Brakeout
    ✅Meredakan kulit Sensetive
    ✅Melembabkan kulit
    ✅Memberi double Moisture pada Kulit
    ✅Menghidrat selama 10jam
    ✅menjadi makeup tahan lama
    .
    Nak ni ⬇
    😍Free Sample🎀
    😍Free Consultation✨
    😍Waranty 3month ✔
    😍Free give🎁
    .
    Click link on bio ✨
    .
    Your favorite beauty Consultant: Independent Beauty Consultant Marykay Ella : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaMurahDecember12:12
    .
    #ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult #marykaymurah #promo #onedaypromo #freegive #NakCantik
    #botanicaleffect #flashsale #DecemberPromo #Sale12:12 #kerjayaMarykay #MurahnyaMarykay

  •  2  0  11 December, 2019
  • .
Ramai kan yang mengalami masalah brakeout kulit, kulit meradang, jerawat merah-merah, kulit Sensetive, naik tiny bumb. Tersilap pakai product je terus muka brakeout, lagi-lagi kalau pernah terpakai product timbang kilo yang ada kandungan racun kimia yang tinggi berbahaya tu, lagi lah mukaa arghhhh terukk nyaa !! Ngeri tengok muka sendiri kan , sedihh 😭😭😭
.
Yaaa Cik Ella pun pernah alami tu semuaa, memang tak ada keyakinan diri langsung muka teruk brakeout, tahu tak Cik Ella rawat skin Cik Ella macam mana? Cik Ella pakai ni laa Oil Free Hydrating Gel ni 😍😍
.
Oil Free hydrating gel (OFHG) ni adalah salah satu treatment untuk pembaikan kulit dan meredakan kulit 😍 ni adalah salah satu favourite Cik Ella tau, tiap hari mesti pakai tak pernah tinggal, OFHG adalah gel Based bila apply kat kulit terus meresap dan tak berminyak pun☺️ sejuk je pakai, 😍 pakai everyday muka terus reda dari jerawat dan kulit sensetive 😍😍 aishhh sukanyaa Oil Free Hydrating Gel ni !😍😍
.
Function OFHG ni banyak lagi tau :
✅Menghilangkan Tiny Bumps
✅Meredakan Jerawat
✅Meredekan kulit Brakeout
✅Meredakan kulit Sensetive
✅Melembabkan kulit
✅Memberi double Moisture pada Kulit
✅Menghidrat selama 10jam
✅menjadi makeup tahan lama
.
Nak ni ⬇
😍Free Sample🎀
😍Free Consultation✨
😍Waranty 3month ✔
😍Free give🎁
.
Click link on bio ✨
.
Your favorite beauty Consultant: Independent Beauty Consultant Marykay Ella : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaMurahDecember12:12
.
#ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult #marykaymurah #promo #onedaypromo #freegive #NakCantik 
#botanicaleffect #flashsale #DecemberPromo #Sale12:12 #kerjayaMarykay #MurahnyaMarykay
  • .
    Ramai kan yang mengalami masalah brakeout kulit, kulit meradang, jerawat merah-merah, kulit Sensetive, naik tiny bumb. Tersilap pakai product je terus muka brakeout, lagi-lagi kalau pernah terpakai product timbang kilo yang ada kandungan racun kimia yang tinggi berbahaya tu, lagi lah mukaa arghhhh terukk nyaa !! Ngeri tengok muka sendiri kan , sedihh 😭😭😭
    .
    Yaaa Cik Ella pun pernah alami tu semuaa, memang tak ada keyakinan diri langsung muka teruk brakeout, tahu tak Cik Ella rawat skin Cik Ella macam mana? Cik Ella pakai ni laa Oil Free Hydrating Gel ni 😍😍
    .
    Oil Free hydrating gel (OFHG) ni adalah salah satu treatment untuk pembaikan kulit dan meredakan kulit 😍 ni adalah salah satu favourite Cik Ella tau, tiap hari mesti pakai tak pernah tinggal, OFHG adalah gel Based bila apply kat kulit terus meresap dan tak berminyak pun☺️ sejuk je pakai, 😍 pakai everyday muka terus reda dari jerawat dan kulit sensetive 😍😍 aishhh sukanyaa Oil Free Hydrating Gel ni !😍😍
    .
    Function OFHG ni banyak lagi tau :
    ✅Menghilangkan Tiny Bumps
    ✅Meredakan Jerawat
    ✅Meredekan kulit Brakeout
    ✅Meredakan kulit Sensetive
    ✅Melembabkan kulit
    ✅Memberi double Moisture pada Kulit
    ✅Menghidrat selama 10jam
    ✅menjadi makeup tahan lama
    .
    Nak ni ⬇
    😍Free Sample🎀
    😍Free Consultation✨
    😍Waranty 3month ✔
    😍Free give🎁
    .
    Click link on bio ✨
    .
    Your favorite beauty Consultant: Independent Beauty Consultant Marykay Ella : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaMurahDecember12:12
    .
    #ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult #marykaymurah #promo #onedaypromo #freegive #NakCantik
    #botanicaleffect #flashsale #DecemberPromo #Sale12:12 #kerjayaMarykay #MurahnyaMarykay

  •  3  0  11 December, 2019
  • .
Ramai kan yang mengalami masalah brakeout kulit, kulit meradang, jerawat merah-merah, kulit Sensetive, naik tiny bumb. Tersilap pakai product je terus muka brakeout, lagi-lagi kalau pernah terpakai product timbang kilo yang ada kandungan racun kimia yang tinggi berbahaya tu, lagi lah mukaa arghhhh terukk nyaa !! Ngeri tengok muka sendiri kan , sedihh 😭😭😭
.
Yaaa Cik Ella pun pernah alami tu semuaa, memang tak ada keyakinan diri langsung muka teruk brakeout, tahu tak Cik Ella rawat skin Cik Ella macam mana? Cik Ella pakai ni laa Oil Free Hydrating Gel ni 😍😍
.
Oil Free hydrating gel (OFHG) ni adalah salah satu treatment untuk pembaikan kulit dan meredakan kulit 😍 ni adalah salah satu favourite Cik Ella tau, tiap hari mesti pakai tak pernah tinggal, OFHG adalah gel Based bila apply kat kulit terus meresap dan tak berminyak pun☺️ sejuk je pakai, 😍 pakai everyday muka terus reda dari jerawat dan kulit sensetive 😍😍 aishhh sukanyaa Oil Free Hydrating Gel ni !😍😍
.
Function OFHG ni banyak lagi tau :
✅Menghilangkan Tiny Bumps
✅Meredakan Jerawat
✅Meredekan kulit Brakeout
✅Meredakan kulit Sensetive
✅Melembabkan kulit
✅Memberi double Moisture pada Kulit
✅Menghidrat selama 10jam
✅menjadi makeup tahan lama
.
Nak ni ⬇
😍Free Sample🎀
😍Free Consultation✨
😍Waranty 3month ✔
😍Free give🎁
.
Click link on bio ✨
.
Your favorite beauty Consultant: Independent Beauty Consultant Marykay Ella : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaMurahDecember12:12
.
#ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult #marykaymurah #promo #onedaypromo #freegive #NakCantik 
#botanicaleffect #flashsale #DecemberPromo #Sale12:12 #kerjayaMarykay #MurahnyaMarykay
  • .
    Ramai kan yang mengalami masalah brakeout kulit, kulit meradang, jerawat merah-merah, kulit Sensetive, naik tiny bumb. Tersilap pakai product je terus muka brakeout, lagi-lagi kalau pernah terpakai product timbang kilo yang ada kandungan racun kimia yang tinggi berbahaya tu, lagi lah mukaa arghhhh terukk nyaa !! Ngeri tengok muka sendiri kan , sedihh 😭😭😭
    .
    Yaaa Cik Ella pun pernah alami tu semuaa, memang tak ada keyakinan diri langsung muka teruk brakeout, tahu tak Cik Ella rawat skin Cik Ella macam mana? Cik Ella pakai ni laa Oil Free Hydrating Gel ni 😍😍
    .
    Oil Free hydrating gel (OFHG) ni adalah salah satu treatment untuk pembaikan kulit dan meredakan kulit 😍 ni adalah salah satu favourite Cik Ella tau, tiap hari mesti pakai tak pernah tinggal, OFHG adalah gel Based bila apply kat kulit terus meresap dan tak berminyak pun☺️ sejuk je pakai, 😍 pakai everyday muka terus reda dari jerawat dan kulit sensetive 😍😍 aishhh sukanyaa Oil Free Hydrating Gel ni !😍😍
    .
    Function OFHG ni banyak lagi tau :
    ✅Menghilangkan Tiny Bumps
    ✅Meredakan Jerawat
    ✅Meredekan kulit Brakeout
    ✅Meredakan kulit Sensetive
    ✅Melembabkan kulit
    ✅Memberi double Moisture pada Kulit
    ✅Menghidrat selama 10jam
    ✅menjadi makeup tahan lama
    .
    Nak ni ⬇
    😍Free Sample🎀
    😍Free Consultation✨
    😍Waranty 3month ✔
    😍Free give🎁
    .
    Click link on bio ✨
    .
    Your favorite beauty Consultant: Independent Beauty Consultant Marykay Ella : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaMurahDecember12:12
    .
    #ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult #marykaymurah #promo #onedaypromo #freegive #NakCantik
    #botanicaleffect #flashsale #DecemberPromo #Sale12:12 #kerjayaMarykay #MurahnyaMarykay

  •  1  0  11 December, 2019
  • Awww !!!! Glowing !! Nak glowing dan jimat rm30 tak dengan Makeup Top 3 Malaysia ? Top 5 secara global ! Grab lah set ni👆👆
.
.
❤Translucent Loose Powder :
10 sebab kenapa setiap wanita perlu memiliki Mary Kay® Translucent Loose Powder
.
1 👍🏻 Tidak perlu meneka warna bedak yang paling sempurna untuk kulit anda
2 👍🏻 Sesuai dengan semua tona kulit dari amat cerah kepada yang amat gelap
3 👍🏻 Mengawal kilauan minyak sepanjang hari
4 👍🏻 Sebagai bedak pelengkap untuk menetapkan bedak asas lain atau foundation atau cc cream
5 👍🏻 Meninggalkan kulit licin bak sutera
6 👍🏻 Ringan dan mudah diadun pada kulit
7 👍🏻 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
8 👍🏻 Tidak tampak berkapur dan bercapuk
9 👍🏻 Anda akan tampil segar sepanjang hari kerana ciri ciri penyebaran cahaya dalam bedak ini
10👍🏻 Paling penting tidak menyumbatkan pori dan senang dicuci.
.
❤Cc cream ni sesuai Buat anda yang tercari2 foundation / cream yang mempunyai good coverage ,flawless skin, tekstur ringan n ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya!Baru dari Mary Kay!
.
Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream :
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
7. mengurangkan kemerahan pada kulit
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
Jangan risauuu mengenai code warna sebab cc cream ada 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Anda tunggu apa lagi ! Grab satu segeraaaaa😍😍😍
.
You'r Personal Beauty Consultant 
𝕊𝕙𝕦𝕜 𝕄𝕂👨‍⚕️
WhatsApp :0199853984 (𝓢𝓱𝓾𝓴💄)
. 
#Marykay #marykaycosmetic #botanicaleffect #jerawat #jeragat #personalbeautyconsultant
#rawatjeragat #rawatjerawat #raya2019 #bajuraya2019 #blusher #eyeshadow #browpencil #eyeliner #nealofa #duck #marykaykl #cosmeticsmarykay #obsess #cantik #malaysianfood #malaysianhair #malaysiaskincare #marykay #likeforlikes #marykaysgchua #marykay
#foundationmary
  • Awww !!!! Glowing !! Nak glowing dan jimat rm30 tak dengan Makeup Top 3 Malaysia ? Top 5 secara global ! Grab lah set ni👆👆
    .
    .
    ❤Translucent Loose Powder :
    10 sebab kenapa setiap wanita perlu memiliki Mary Kay® Translucent Loose Powder
    .
    1 👍🏻 Tidak perlu meneka warna bedak yang paling sempurna untuk kulit anda
    2 👍🏻 Sesuai dengan semua tona kulit dari amat cerah kepada yang amat gelap
    3 👍🏻 Mengawal kilauan minyak sepanjang hari
    4 👍🏻 Sebagai bedak pelengkap untuk menetapkan bedak asas lain atau foundation atau cc cream
    5 👍🏻 Meninggalkan kulit licin bak sutera
    6 👍🏻 Ringan dan mudah diadun pada kulit
    7 👍🏻 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
    8 👍🏻 Tidak tampak berkapur dan bercapuk
    9 👍🏻 Anda akan tampil segar sepanjang hari kerana ciri ciri penyebaran cahaya dalam bedak ini
    10👍🏻 Paling penting tidak menyumbatkan pori dan senang dicuci.
    .
    ❤Cc cream ni sesuai Buat anda yang tercari2 foundation / cream yang mempunyai good coverage ,flawless skin, tekstur ringan n ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya!Baru dari Mary Kay!
    .
    Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream :
    1. Melawan garis halus dan tanda penuaan
    2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
    3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
    4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
    5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
    6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
    7. mengurangkan kemerahan pada kulit
    8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
    .
    Jangan risauuu mengenai code warna sebab cc cream ada 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Anda tunggu apa lagi ! Grab satu segeraaaaa😍😍😍
    .
    You'r Personal Beauty Consultant
    𝕊𝕙𝕦𝕜 𝕄𝕂👨‍⚕️
    WhatsApp :0199853984 (𝓢𝓱𝓾𝓴💄)
    .
    #Marykay #marykaycosmetic #botanicaleffect #jerawat #jeragat #personalbeautyconsultant
    #rawatjeragat #rawatjerawat #raya2019 #bajuraya2019 #blusher #eyeshadow #browpencil #eyeliner #nealofa #duck #marykaykl #cosmeticsmarykay #obsess #cantik #malaysianfood #malaysianhair #malaysiaskincare #marykay #likeforlikes #marykaysgchua #marykay
    #foundationmary

  •  2  0  11 December, 2019
  • BOTANICAL EFECTS SKINCARE 👇🏻👇🏻👇🏻 Botanical Effects ini terdapat dalam 3 formula;
1. Formula 1 untuk kulit kering
2. Formula 2 untuk kulit normal 
3. Formula 3 untuk kulit berminyak

Untuk regimen penjagaan kulit yang sihat, kita perlu ada 4 step berikut 👇

1.Cleanse (Pencuci muka)
2.Mask (Masker)
3.Freshen (Toner )
4.Hydrate (Pelembab ) ❤Cleanse (3in1) 👉 Mencuci, membersih dan membuka pori-pori wajah. Ianya bertindak mengeluarkan minyak serta kekotoran, membersih, menyegar serta menanggalkan kesan solekan seperti bedak, foundation mahupun blusher!😉 ❤Mask 👉 Mengeluarkan kekotoran daripada dalam lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencuci muka dan menanggalkan sel-sel kulit mati. Paling saya suka sebab lepas pakai nie kulit wajah rasa sangat-sangat bersih dan hasil solekan nampak sangat cantik!!! (Kesan dari kulit yang bersih!)
Psstt....10 minit sahaja yer..2 kali seminggu! ❤Freshen 👉 Menutup pori-pori yang telah dibuka oleh cleanse dan masker seterusnya menyegarkan kulit. Ianya juga dikategorikan sebagai proses 'double cleansing' dan jika masih terdapat kotoran sama ada dari sel kulit mati mahupun sisa solekan, ianya akan kelihatan di cotton pads yang anda gunakan. ❤Hydrate 👉 Sebagai air/pelembab untuk kekalkan lembapan kulit yang lebih sihat.
. 
Thank you and have a great day ! May god bless you❤
. 
You'r Personal Beauty Consultant 
𝕊𝕙𝕦𝕜 𝕄𝕂👨‍⚕️
WhatsApp :0199853984 (𝓢𝓱𝓾𝓴💄)
. 
#Marykay #marykaycosmetic #botanicaleffect #jerawat #jeragat #personalbeautyconsultant
#rawatjeragat #rawatjerawat #raya2019 #bajuraya2019 #blusher #eyeshadow #browpencil #eyeliner #nealofa #duck
#Marykaykelantan #marykaykgmalaysiaraya #amrykaytanahmerah #marykaypasirmas #marykay
  • BOTANICAL EFECTS SKINCARE 👇🏻👇🏻👇🏻 Botanical Effects ini terdapat dalam 3 formula;
    1. Formula 1 untuk kulit kering
    2. Formula 2 untuk kulit normal
    3. Formula 3 untuk kulit berminyak

    Untuk regimen penjagaan kulit yang sihat, kita perlu ada 4 step berikut 👇

    1.Cleanse (Pencuci muka)
    2.Mask (Masker)
    3.Freshen (Toner )
    4.Hydrate (Pelembab ) ❤Cleanse (3in1) 👉 Mencuci, membersih dan membuka pori-pori wajah. Ianya bertindak mengeluarkan minyak serta kekotoran, membersih, menyegar serta menanggalkan kesan solekan seperti bedak, foundation mahupun blusher!😉 ❤Mask 👉 Mengeluarkan kekotoran daripada dalam lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencuci muka dan menanggalkan sel-sel kulit mati. Paling saya suka sebab lepas pakai nie kulit wajah rasa sangat-sangat bersih dan hasil solekan nampak sangat cantik!!! (Kesan dari kulit yang bersih!)
    Psstt....10 minit sahaja yer..2 kali seminggu! ❤Freshen 👉 Menutup pori-pori yang telah dibuka oleh cleanse dan masker seterusnya menyegarkan kulit. Ianya juga dikategorikan sebagai proses 'double cleansing' dan jika masih terdapat kotoran sama ada dari sel kulit mati mahupun sisa solekan, ianya akan kelihatan di cotton pads yang anda gunakan. ❤Hydrate 👉 Sebagai air/pelembab untuk kekalkan lembapan kulit yang lebih sihat.
    .
    Thank you and have a great day ! May god bless you❤
    .
    You'r Personal Beauty Consultant
    𝕊𝕙𝕦𝕜 𝕄𝕂👨‍⚕️
    WhatsApp :0199853984 (𝓢𝓱𝓾𝓴💄)
    .
    #Marykay #marykaycosmetic #botanicaleffect #jerawat #jeragat #personalbeautyconsultant
    #rawatjeragat #rawatjerawat #raya2019 #bajuraya2019 #blusher #eyeshadow #browpencil #eyeliner #nealofa #duck
    #Marykaykelantan #marykaykgmalaysiaraya #amrykaytanahmerah #marykaypasirmas #marykay

  •  0  0  11 December, 2019

Top #BotanicalEffect Posts

  • okay ni bukan nak jual muka atau pape okay😅😅 tapi just nk share pasal anum konsisten pakai set botanical effect dh hampir setahun la kire.

so ape yg berubah ialah tona kulit anum lebih sekata,tak de jerawat halus,muka jadi lebih bersih.

kalau skincare kite dh jage bile kite make up akn nampak lebih glow la😍.omg sape yg tak nak skin goal mcm tu😍😍 Mek anum | 018-9714185
Beauty Consultant 
#marykay#botanicaleffect 
#juskekalcantik #skinvigorate 
#skingoal#glassskinmakeup 
#teamrayapahang
  • okay ni bukan nak jual muka atau pape okay😅😅 tapi just nk share pasal anum konsisten pakai set botanical effect dh hampir setahun la kire.

    so ape yg berubah ialah tona kulit anum lebih sekata,tak de jerawat halus,muka jadi lebih bersih.

    kalau skincare kite dh jage bile kite make up akn nampak lebih glow la😍.omg sape yg tak nak skin goal mcm tu😍😍 Mek anum | 018-9714185
    Beauty Consultant
    #marykay #botanicaleffect
    #juskekalcantik #skinvigorate
    #skingoal #glassskinmakeup
    #teamrayapahang

  •  120  1  9 June, 2019
  • Here and now. I took an unplanned break from  Instagram for a couple of days, not sure why- my brain has been in a real fog and I felt sort of disconnected. 
Anyway it is almost time to put the weekend clothes on and kick right back. I will also be following the adventures of the @sisterhood_camp friends.I'm sure they will have a wonderful time. One day I will get there 💕
  • Here and now. I took an unplanned break from Instagram for a couple of days, not sure why- my brain has been in a real fog and I felt sort of disconnected.
    Anyway it is almost time to put the weekend clothes on and kick right back. I will also be following the adventures of the @sisterhood_camp friends.I'm sure they will have a wonderful time. One day I will get there 💕

  •  136  17  23 June, 2017
  • Just as it is. Just sweet and wild and tiny and contained but forever reaching out its little suckers in a bold attempt to take over my garden

I love my wild strawberries. They arrived via the bottom of the back fence and I potted a few up during the damage control

This is a baby of a baby of a baby of the original. They just keep on trying no matter what life throws at them

Serious botanical resilience😏. And now sitting on my garden table in a little trio amongst some candles in these little pots someone dumped over my front wall 🙂...and wow...the scent!

Quite a happy little conclusion 🙂🌿🌱💪
  • Just as it is. Just sweet and wild and tiny and contained but forever reaching out its little suckers in a bold attempt to take over my garden

    I love my wild strawberries. They arrived via the bottom of the back fence and I potted a few up during the damage control

    This is a baby of a baby of a baby of the original. They just keep on trying no matter what life throws at them

    Serious botanical resilience😏. And now sitting on my garden table in a little trio amongst some candles in these little pots someone dumped over my front wall 🙂...and wow...the scent!

    Quite a happy little conclusion 🙂🌿🌱💪

  •  263  43  22 June, 2018
  • Good morning one and all

M m m m Mabel has her own M on the mantelpiece at the m m m mo. Alongside some Billy buttons from my first collaboration (with @bloomandwild) many months ago and a gorgeous candle by @handmadebyjuliette which I bought on my last trip to Rye from lovely @hunterjonesvntg

The morning sunlight and sunny yellow and fresh scent of cucumber, pea and mint got me all excited for Spring and Summer days to come. I love Winter..well....all the seasons. But my favourite is when one is starting to get a bit stale and signs of the next begin to appear 😊👏👏👏 Still a little way to go...and Mabel was digging up icy puddles this morning and crunching the shards (see stories)...but Spring, I see you...keep it coming 😉
  • Good morning one and all

    M m m m Mabel has her own M on the mantelpiece at the m m m mo. Alongside some Billy buttons from my first collaboration (with @bloomandwild) many months ago and a gorgeous candle by @handmadebyjuliette which I bought on my last trip to Rye from lovely @hunterjonesvntg

    The morning sunlight and sunny yellow and fresh scent of cucumber, pea and mint got me all excited for Spring and Summer days to come. I love Winter..well....all the seasons. But my favourite is when one is starting to get a bit stale and signs of the next begin to appear 😊👏👏👏 Still a little way to go...and Mabel was digging up icy puddles this morning and crunching the shards (see stories)...but Spring, I see you...keep it coming 😉

  •  143  5  18 January, 2019