#Bajurayamurah Instagram Photos & Videos

Bajurayamurah - 1.9m posts

Hashtag Popularity

11
average comments
151.5
average likes

Latest #Bajurayamurah Posts

  • Tudiaaa hampa tengok laa set combo ni. Ni kalau pakai sedondon time raya nanti memang helok laa😍

Baik hampa beli sekarang sbb kita pun xtaw sampai bila kita nak kena kuarantin dok rumah ni😪 Puasa dah nak dekat, Raya apatah lagi.

Nanti kalau jadi apa2 sekurang kurangnya kita dah spare siap2 baju raya sedondon ni😋 Bak kata pepatah melayu “sediakan payung sebelum hujan”🌂🌧 Cepat2 sebelum licin orang sapu❗❗❗ #bajurayacouple #bajurayacantik #bajurayamurah #bajuraya
  • Tudiaaa hampa tengok laa set combo ni. Ni kalau pakai sedondon time raya nanti memang helok laa😍

    Baik hampa beli sekarang sbb kita pun xtaw sampai bila kita nak kena kuarantin dok rumah ni😪 Puasa dah nak dekat, Raya apatah lagi.

    Nanti kalau jadi apa2 sekurang kurangnya kita dah spare siap2 baju raya sedondon ni😋 Bak kata pepatah melayu “sediakan payung sebelum hujan”🌂🌧 Cepat2 sebelum licin orang sapu❗❗❗ #bajurayacouple #bajurayacantik #bajurayamurah #bajuraya

  •  0  0  2 minutes ago
  • Best ke best sangat our best seller Ava Dot pun restock tau! Seriously Ava Dot ni memang cantik, uolss akan terus nampak  letops bila pakai Ava Dot walaupun design dia simple. Hehe . . . .
Korang nak grab sekarang memang berbaloi sangat sebab now harga RM99 jurrr😍😍😍 . . . . . .
Featuring ; .
.
•AVA DOT pinkRM99
. . . .

To order /any inquiries :
•Whatsapp Qeela 📞 +60138813770 OR click link at the bio🤗🤗🤗
✅Fast response
✅Fast service
✅Free service charge

Happy shopping👗🎀
#tafaklcrew#msoffiyastockist#
#hhauthorisedagent
#officialmisslilydropshipper
#misslilydropshipper
#topmurah#pleatedskirtmurah#skirtmurah#trendy#stylish#seluarmurah#dressviral
#weddingdressmurah#bajubridesmaid
#bajupengantin#bajunikahmurah
#bajubudakmurah#dressbudakmurah#bajurayamurah#bajurayabudak#skirtbudakmurah#vacationoutfit#holidayoutfit#girlsfashion#kidsfashion#childrenwear#matchingoutfits
  • Best ke best sangat our best seller Ava Dot pun restock tau! Seriously Ava Dot ni memang cantik, uolss akan terus nampak letops bila pakai Ava Dot walaupun design dia simple. Hehe . . . .
    Korang nak grab sekarang memang berbaloi sangat sebab now harga RM99 jurrr😍😍😍 . . . . . .
    Featuring ; .
    .
    •AVA DOT pinkRM99
    . . . .

    To order /any inquiries :
    •Whatsapp Qeela 📞 +60138813770 OR click link at the bio🤗🤗🤗
    ✅Fast response
    ✅Fast service
    ✅Free service charge

    Happy shopping👗🎀
    #tafaklcrew #msoffiyastockist#
    #hhauthorisedagent
    #officialmisslilydropshipper
    #misslilydropshipper
    #topmurah #pleatedskirtmurah #skirtmurah #trendy #stylish#seluarmurah#dressviral
    #weddingdressmurah#bajubridesmaid
    #bajupengantin#bajunikahmurah
    #bajubudakmurah#dressbudakmurah#bajurayamurah#bajurayabudak#skirtbudakmurah#vacationoutfit#holidayoutfit#girlsfashion#kidsfashion#childrenwear#matchingoutfits

  •  1  0  7 minutes ago
  • 🌹PEPLUM JASMINE LACE🌹
.
PROMOSI HARGA 
RM90SM/RM95SS
.
🔥CLEAR SALES🔥
.
✅SESUAI UTK SEDONDON
✅BRIDESMAID
.
🌸🍂Mempunyai perincian Lace Ekslusif Di lengan & pinggang baju menjadikan Peplum JASMINE kelihatan lebih Menyerlah dan Eksklusif di Aidiladha nanti🤗
.
MATERIAL👇🏻
.
PLATINUM PEARL SKIN HIGH QUALITY
.
🌸🍂Lembut, Ringan, sejuk dan tidak keras. Mempunyai permukaan yg bertekstur dan tak melekat di badan. Mudah iron tetapi tak mudah kedut.
.
🌸🍂Zip nursing dibahagian dada (MESRA MENYUSU) dan jenis leher bulat.
.
🌸🍂Potongan kain yg trendy dan up to date. Selesa untuk melangkah, dan  bebas bergerak. (Kain duyung), Zip kain sebelah kiri bergetah kiri & kanan
.
Size:
*Dewasa XS - XXL
==========
.
🌸🍂Pilihan warna  9 yang ceria, menarik dan sangat sesuai utk Yg mimilih pakaian sedondon
.
💕 Blue 🦋
💕 Darkblue 🇻🇬
💕 Nude 👌🏻
💕 Olive Green 🐛
💕 Purple 🦄
💕 Black 👈🏿
💕 Magenta 🍬
💕 Dusty Green👗
💕 Turquiose 🌲
.
ALL READY STOCK❗
ALL READY STOCK❗
.
⌨ Sila Sertakan Nama Baju atau 📸 Gambar Bila Anda Wassap saya
http://www.wasap.my/60146716851/peplumjasminelace
😘 Terima kasih Jangan Lupa Like Dan Follow page Vastano Collection yea...
.
#vastanocollection #bajuraya2020 #koleksiraya #bajurayamurah #kaftan #kaftanmurah #kaftancantik #peplum #peplummurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmoden #dressmurah #dresscantik #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #bajukurungfreepostage #freepostage
  • 🌹PEPLUM JASMINE LACE🌹
    .
    PROMOSI HARGA
    RM90SM/RM95SS
    .
    🔥CLEAR SALES🔥
    .
    ✅SESUAI UTK SEDONDON
    ✅BRIDESMAID
    .
    🌸🍂Mempunyai perincian Lace Ekslusif Di lengan & pinggang baju menjadikan Peplum JASMINE kelihatan lebih Menyerlah dan Eksklusif di Aidiladha nanti🤗
    .
    MATERIAL👇🏻
    .
    PLATINUM PEARL SKIN HIGH QUALITY
    .
    🌸🍂Lembut, Ringan, sejuk dan tidak keras. Mempunyai permukaan yg bertekstur dan tak melekat di badan. Mudah iron tetapi tak mudah kedut.
    .
    🌸🍂Zip nursing dibahagian dada (MESRA MENYUSU) dan jenis leher bulat.
    .
    🌸🍂Potongan kain yg trendy dan up to date. Selesa untuk melangkah, dan bebas bergerak. (Kain duyung), Zip kain sebelah kiri bergetah kiri & kanan
    .
    Size:
    *Dewasa XS - XXL
    ==========
    .
    🌸🍂Pilihan warna 9 yang ceria, menarik dan sangat sesuai utk Yg mimilih pakaian sedondon
    .
    💕 Blue 🦋
    💕 Darkblue 🇻🇬
    💕 Nude 👌🏻
    💕 Olive Green 🐛
    💕 Purple 🦄
    💕 Black 👈🏿
    💕 Magenta 🍬
    💕 Dusty Green👗
    💕 Turquiose 🌲
    .
    ALL READY STOCK❗
    ALL READY STOCK❗
    .
    ⌨ Sila Sertakan Nama Baju atau 📸 Gambar Bila Anda Wassap saya
    http://www.wasap.my/60146716851/peplumjasminelace
    😘 Terima kasih Jangan Lupa Like Dan Follow page Vastano Collection yea...
    .
    #vastanocollection #bajuraya2020 #koleksiraya #bajurayamurah #kaftan #kaftanmurah #kaftancantik #peplum #peplummurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmoden #dressmurah #dresscantik #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #bajukurungfreepostage #freepostage

  •  0  0  8 minutes ago
  • Kurung Pastel
-
RM50 exc postage
-
Rambang mata tengok banyak sangat warna kan?
.
Semua cantikkk, tak tau nak pilih yang mana satu😭
.
But itsokay sebab kali ni kita ada buat harga combo special
.
4 PASANG RM200 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
-
so boleh pilih semua warna yang korang suka!😘
.
#bajuraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajusedondon #bajurayakids #bajupeplum #bajurayakedah #bajurayapenang #bajurayarm100 #blousemurah #blousemodern
#tudunginstant #tudungbawalmurah #bawalbasic #instantshawl #instantbawal #tudungmurah #bajucouple #bajurayafamily #setfamily #setfamilyraya #kebarung #kebaya #bajumoden #scarftrahh
  • Kurung Pastel
    -
    RM50 exc postage
    -
    Rambang mata tengok banyak sangat warna kan?
    .
    Semua cantikkk, tak tau nak pilih yang mana satu😭
    .
    But itsokay sebab kali ni kita ada buat harga combo special
    .
    4 PASANG RM200 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
    -
    so boleh pilih semua warna yang korang suka!😘
    .
    #bajuraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajusedondon #bajurayakids #bajupeplum #bajurayakedah #bajurayapenang #bajurayarm100 #blousemurah #blousemodern
    #tudunginstant #tudungbawalmurah #bawalbasic #instantshawl #instantbawal #tudungmurah #bajucouple #bajurayafamily #setfamily #setfamilyraya #kebarung #kebaya #bajumoden #scarftrahh

  •  0  0  15 minutes ago
  • STAY AT HOME SALES 
21/3/20 - 31/3/20
VALERIA ADULT - RM139

Diskaun RM60
*Readystock item only, stock refer website
*Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
*FREE POSTAGE

#kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
  • STAY AT HOME SALES
    21/3/20 - 31/3/20
    VALERIA ADULT - RM139

    Diskaun RM60
    *Readystock item only, stock refer website
    *Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
    *FREE POSTAGE

    #kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

  •  0  0  16 minutes ago
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
#hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
#minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
#bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    #hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
    #minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
    #bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg

  •  0  0  17 minutes ago
  • STAY AT HOME SALES 
21/3/20 - 31/3/20
VALERIA ADULT - RM139

Diskaun RM60
*Readystock item only, stock refer website
*Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
*FREE POSTAGE

#kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
  • STAY AT HOME SALES
    21/3/20 - 31/3/20
    VALERIA ADULT - RM139

    Diskaun RM60
    *Readystock item only, stock refer website
    *Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
    *FREE POSTAGE

    #kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

  •  0  0  17 minutes ago
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
#hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
#minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
#bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    #hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
    #minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
    #bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg

  •  0  0  17 minutes ago
  • STAY AT HOME SALES 
21/3/20 - 31/3/20
VALERIA ADULT - RM139

Diskaun RM60
*Readystock item only, stock refer website
*Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
*FREE POSTAGE

#kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
  • STAY AT HOME SALES
    21/3/20 - 31/3/20
    VALERIA ADULT - RM139

    Diskaun RM60
    *Readystock item only, stock refer website
    *Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
    *FREE POSTAGE

    #kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

  •  0  0  17 minutes ago
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
#hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
#minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
#bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    #hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
    #minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
    #bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg

  •  1  0  17 minutes ago
  • STAY AT HOME SALES 
21/3/20 - 31/3/20
VANESSA ADULT - RM119
VANESSA KIDS - RM70

Diskaun RM60
*Readystock item only, stock refer website
*Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
*FREE POSTAGE

#kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
  • STAY AT HOME SALES
    21/3/20 - 31/3/20
    VANESSA ADULT - RM119
    VANESSA KIDS - RM70

    Diskaun RM60
    *Readystock item only, stock refer website
    *Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
    *FREE POSTAGE

    #kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

  •  0  0  17 minutes ago
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
#hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
#minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
#bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    #hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
    #minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
    #bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg

  •  0  0  17 minutes ago
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
.
.
.
#hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
#minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
#bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg
  • 💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    💗MISS QUROONG💗 | PRE ORDER

    Koleksi MISS QUROONG datang lagi!! Disebabkan terlalu ramai yg suka design yg simple, kita release lagi warna baru🥰

    Nak grab boleh dm or tekan link di bio okie😘
    .
    .
    .
    #hasnurilovers #hasnurihq #bajuraya2020 #hasnuricollections #bridesmaids #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunghasnuri #kurungglamorosa #kurungsimple #kurungmurah #kurungstyle #kurungplain #missquroong
    #minikurung #bajurayamurah #salemalaysia
    #bajuhargastudent #bajukurungpoket #bajupejabat #comocrepe #kurungmini#missquroongmurah #missquroonghasnuri #marchsale.kg

  •  0  0  18 minutes ago
  • ✨ SEDONDON BERSAMA ✨
-
Brand: #DhiaCotton
💯 english cotton
#ShyaDCSedondonBersama
-
SER 374
📌 Tanah: Hitam #ShyaDCHitam
-
🌺 MUMMY 
EX (Kurung Moden Exclusive)
RF (Kurung Moden Riau Exclusive)
DM (Kurung Mini Sofea Exclusive)
-
🌺 KIDS
RX (Peplum Rania Exclusive)
BE (Kurung Mini Raisya)
-
Whatsapp Shya atau klik link di bio:
📲 +60182123210
📲 +60182123210
📲 +60182123210
-
📝 Order dihantar selepas pembayaran
❌ Sorry. Strictly no booking/urgent order
✅ First pay, first serve. Thank you 💛

#KurungCotton #KurungBudakCotton #Setsedondon #SetIbuAnak #SedondonExclusive #SedondonExclusiveDhiaCotton #SedondonDhiaCotton #SedondonRaya
#BajuRaya #BajuRayaBajet #BajuRayaMurah #BajuKenduri #BajuMurah #SedondonKeluarga #SetSuamiIsteri #BajuSuamiIsteri #TanahBlack #TanahHitam
  • ✨ SEDONDON BERSAMA ✨
    -
    Brand: #DhiaCotton
    💯 english cotton
    #ShyaDCSedondonBersama
    -
    SER 374
    📌 Tanah: Hitam #ShyaDCHitam
    -
    🌺 MUMMY
    EX (Kurung Moden Exclusive)
    RF (Kurung Moden Riau Exclusive)
    DM (Kurung Mini Sofea Exclusive)
    -
    🌺 KIDS
    RX (Peplum Rania Exclusive)
    BE (Kurung Mini Raisya)
    -
    Whatsapp Shya atau klik link di bio:
    📲 +60182123210
    📲 +60182123210
    📲 +60182123210
    -
    📝 Order dihantar selepas pembayaran
    ❌ Sorry. Strictly no booking/urgent order
    ✅ First pay, first serve. Thank you 💛

    #KurungCotton #KurungBudakCotton #Setsedondon #SetIbuAnak #SedondonExclusive #SedondonExclusiveDhiaCotton #SedondonDhiaCotton #SedondonRaya
    #BajuRaya #BajuRayaBajet #BajuRayaMurah #BajuKenduri #BajuMurah #SedondonKeluarga #SetSuamiIsteri #BajuSuamiIsteri #TanahBlack #TanahHitam

  •  0  0  18 minutes ago
  • STAY AT HOME SALES 
21/3/20 - 31/3/20
VANESSA ADULT - RM119
VANESSA KIDS - RM70

Diskaun RM60
*Readystock item only, stock refer website
*Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
*FREE POSTAGE

#kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
  • STAY AT HOME SALES
    21/3/20 - 31/3/20
    VANESSA ADULT - RM119
    VANESSA KIDS - RM70

    Diskaun RM60
    *Readystock item only, stock refer website
    *Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
    *FREE POSTAGE

    #kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

  •  0  0  18 minutes ago
  • STAY AT HOME SALES 
21/3/20 - 31/3/20
VANESSA ADULT - RM119
VANESSA KIDS - RM70

Diskaun RM60
*Readystock item only, stock refer website
*Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
*FREE POSTAGE

#kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
  • STAY AT HOME SALES
    21/3/20 - 31/3/20
    VANESSA ADULT - RM119
    VANESSA KIDS - RM70

    Diskaun RM60
    *Readystock item only, stock refer website
    *Full payment, postage/ self pickup (NO DEPO) *Tiada freegift, baju 1 set perfect *Order on date mentioned
    *FREE POSTAGE

    #kurungsaree #babydollsaree #peplumsaree #kurungsareemurah #minikurung #kurungmoden #kurungmini #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #sareekurung #sareedoll #sareemurah #bajukurungmoden #peplumdollsaree #bajusedondonibuanak #bajusedondonkeluarga #bajusedondonsuamiisteri #bajutunang #bajutunangmurah #sayajualsaree #peplumdollsareemurah #sareemalaysia #jubahsaree #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #peplumsaree #peplumdollsareemurah #bajurayamurah #bajuraya2020 #kurungsaree2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah

  •  0  0  19 minutes ago
  • ❤BLOUSE SAKURA RESTOCK WITH NEW COLOURS❤
.
👗BLOUSE SAKURA👗
.
🌹 Material premium comocrepe 🌹Wudhuk friendly (button)
🌹 BF friendly (zip)
🌹 Available size XS sehingga 4XL
🌹 Cutting A cut
🌹Ruffle di bawah baju
.
Harga:
1pc RM39
2pc RM70
3pc RM90(Sah sehingga 31/3/2020)
-
📌TAMBAH KOS POSTAGE UNTUK SM DAN SS
📌PENAMBAHAN RM5 UNTUK SIZE 4XL
📌PROSES ORDER 1-3 HARI BEKERJA DALAM TEMPOH KAWALAN PERGERAKAN
.
#bajuraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajusedondon #bajurayakids #bajupeplum #bajurayakedah #bajurayapenang #bajurayarm100 #blousemurah #blousemodern
#tudunginstant #tudungbawalmurah #bawalbasic #instantshawl #instantbawal #tudungmurah #bajucouple #bajurayafamily #setfamily #setfamilyraya #kebarung #kebaya #bajumoden #scarftrahh
  • ❤BLOUSE SAKURA RESTOCK WITH NEW COLOURS❤
    .
    👗BLOUSE SAKURA👗
    .
    🌹 Material premium comocrepe 🌹Wudhuk friendly (button)
    🌹 BF friendly (zip)
    🌹 Available size XS sehingga 4XL
    🌹 Cutting A cut
    🌹Ruffle di bawah baju
    .
    Harga:
    1pc RM39
    2pc RM70
    3pc RM90(Sah sehingga 31/3/2020)
    -
    📌TAMBAH KOS POSTAGE UNTUK SM DAN SS
    📌PENAMBAHAN RM5 UNTUK SIZE 4XL
    📌PROSES ORDER 1-3 HARI BEKERJA DALAM TEMPOH KAWALAN PERGERAKAN
    .
    #bajuraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajusedondon #bajurayakids #bajupeplum #bajurayakedah #bajurayapenang #bajurayarm100 #blousemurah #blousemodern
    #tudunginstant #tudungbawalmurah #bawalbasic #instantshawl #instantbawal #tudungmurah #bajucouple #bajurayafamily #setfamily #setfamilyraya #kebarung #kebaya #bajumoden #scarftrahh

  •  0  0  19 minutes ago
  • SEDONDON
.
Susah nak dapat baju sama dengan anak-anak ni. Mesti super comel kalau pakai bersama.
.
Apalagi. Meh pilih. 😍
.
PEPLUM RANIA EKSKLUSIF kod RX (kanak-kanak)
RM 45
✔ Zip belakang
✔ Kain cut A
.
KURUNG MINI RAISYA EKSKLUSIF kod BE (Kanak-kanak)
RM 50
✔ Zip blakang
✔ Kain cut A
.
KEBAYA ALEESYA EKSKLUSIF kod AX (Kanak-kanak)
RM50
✔ Zip depan
✔ Kain selisih depan
.
KURUNG MODEN RIAU EKSKLUSIF kod RF (dewasa)
RM 65 (N/P: RM75)
✔ Nursing friendly/breastfeeding
✔ Wuduk friendly
✔ Kain duyung
✔ Cutting normal
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio ig @📲0139168622
.
.
#dhiacotton #bajukurung #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayaplussize #bajurayasedondon #bajusedondon #bajurayamalaysia #bajurayabudak #bajukurungmoden #bajukurungraya#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungriau #bajukurungsiap #bajukurungmuslimah #bajukurungibuanak
  • SEDONDON
    .
    Susah nak dapat baju sama dengan anak-anak ni. Mesti super comel kalau pakai bersama.
    .
    Apalagi. Meh pilih. 😍
    .
    PEPLUM RANIA EKSKLUSIF kod RX (kanak-kanak)
    RM 45
    ✔ Zip belakang
    ✔ Kain cut A
    .
    KURUNG MINI RAISYA EKSKLUSIF kod BE (Kanak-kanak)
    RM 50
    ✔ Zip blakang
    ✔ Kain cut A
    .
    KEBAYA ALEESYA EKSKLUSIF kod AX (Kanak-kanak)
    RM50
    ✔ Zip depan
    ✔ Kain selisih depan
    .
    KURUNG MODEN RIAU EKSKLUSIF kod RF (dewasa)
    RM 65 (N/P: RM75)
    ✔ Nursing friendly/breastfeeding
    ✔ Wuduk friendly
    ✔ Kain duyung
    ✔ Cutting normal
    Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio ig @📲0139168622
    .
    .
    #dhiacotton #bajukurung #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayaplussize #bajurayasedondon #bajusedondon #bajurayamalaysia #bajurayabudak #bajukurungmoden #bajukurungraya#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungriau #bajukurungsiap #bajukurungmuslimah #bajukurungibuanak

  •  0  0  19 minutes ago
  • Assalamualaikum sis✨
-
I nak bagi jenguk-ii duluuu gambar untuk BEST SELLER ITEM NI👇🏻
-
MISS QURRONG ! 😍
-
WARNA BARU KALINI CANTIK SANGAT 😭 TAK TERGODA KEEE 😝
-
Harga dijamin MAMPU MILIK PUNYAA ‼️
.
 Hasnuri Lovers yang dah ada koleksi ni confirm tahu macam mana BEST dia kan?! Jadi Siapa cepat dia dapat tau sebab stock kalini *_LIMITED_* ‼
.
#bajuraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajusedondon #bajurayakids #bajupeplum #bajurayakedah #bajurayapenang #bajurayarm100 #blousemurah #blousemodern
#tudunginstant #tudungbawalmurah #bawalbasic #instantshawl #instantbawal #tudungmurah #bajucouple #bajurayafamily #setfamily #setfamilyraya #kebarung #kebaya #bajumoden #scarftrahh
  • Assalamualaikum sis✨
    -
    I nak bagi jenguk-ii duluuu gambar untuk BEST SELLER ITEM NI👇🏻
    -
    MISS QURRONG ! 😍
    -
    WARNA BARU KALINI CANTIK SANGAT 😭 TAK TERGODA KEEE 😝
    -
    Harga dijamin MAMPU MILIK PUNYAA ‼️
    .
    Hasnuri Lovers yang dah ada koleksi ni confirm tahu macam mana BEST dia kan?! Jadi Siapa cepat dia dapat tau sebab stock kalini *_LIMITED_* ‼
    .
    #bajuraya #bajurayamurah #bajuraya2020 #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajusedondon #bajurayakids #bajupeplum #bajurayakedah #bajurayapenang #bajurayarm100 #blousemurah #blousemodern
    #tudunginstant #tudungbawalmurah #bawalbasic #instantshawl #instantbawal #tudungmurah #bajucouple #bajurayafamily #setfamily #setfamilyraya #kebarung #kebaya #bajumoden #scarftrahh

  •  0  0  21 minutes ago
  • SEDONDON
.
Susah nak dapat baju sama dengan anak-anak ni. Mesti super comel kalau pakai bersama.
.
Apalagi. Jom grab 🤗
.
KURUNG MINI RAISYA EKSKLUSIF kod BE ( kanak-kanak )
RM 50
✔ Zip blakang
✔ Kain cut A
.
KURUNG MINI SOFEA EKSKLUSIF kod DM (dewasa)
RM 55 (N/P: RM70)
✔ Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding
✔ Lengan baju berzip - Mesra wudhuk
✔ Berdart di bahagian belakang baju
✔ Pinggang kain berzip & bergetah
✔ Kain 'A' cut / Duyung
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio ig @📲0139168622
.
.
#dhiacotton #bajukurung #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayaplussize #bajurayasedondon #bajusedondon #bajurayamalaysia #bajurayabudak #bajukurungmoden #bajukurungraya#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungriau #bajukurungsiap #bajukurungmuslimah #bajukurungibuanak
  • SEDONDON
    .
    Susah nak dapat baju sama dengan anak-anak ni. Mesti super comel kalau pakai bersama.
    .
    Apalagi. Jom grab 🤗
    .
    KURUNG MINI RAISYA EKSKLUSIF kod BE ( kanak-kanak )
    RM 50
    ✔ Zip blakang
    ✔ Kain cut A
    .
    KURUNG MINI SOFEA EKSKLUSIF kod DM (dewasa)
    RM 55 (N/P: RM70)
    ✔ Zip tertutup di bahagian depan - sesuai untuk momies breastfeeding
    ✔ Lengan baju berzip - Mesra wudhuk
    ✔ Berdart di bahagian belakang baju
    ✔ Pinggang kain berzip & bergetah
    ✔ Kain 'A' cut / Duyung
    .
    Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio ig @📲0139168622
    .
    .
    #dhiacotton #bajukurung #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayaplussize #bajurayasedondon #bajusedondon #bajurayamalaysia #bajurayabudak #bajukurungmoden #bajukurungraya#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungriau #bajukurungsiap #bajukurungmuslimah #bajukurungibuanak

  •  0  0  22 minutes ago
  • SEDONDON
.
Susah nak dapat baju sama dengan anak-anak ni. Mesti super comel kalau pakai bersama.
.
Apalagi. Jom grab 🤗
.
KURUNG MINI RAISYA EKSKLUSIF kod BE ( kanak-kanak )
RM 50
✔ Zip blakang
✔ Kain cut A
.
KURUNG MINI SOFEA EKSKLUSIF kod MS (dewasa)
RM 55 (N/P: RM70)
✔ Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding
✔ Lengan baju berzip - Mesra wudhuk
✔ Berdart di bahagian belakang baju
✔ Pinggang kain berzip & bergetah
✔ Kain 'A' cut / Duyung
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio ig @📲0139168622
.
.
#dhiacotton #bajukurung #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayaplussize #bajurayasedondon #bajusedondon #bajurayamalaysia #bajurayabudak #bajukurungmoden #bajukurungraya#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungriau #bajukurungsiap #bajukurungmuslimah #bajukurungibuanak
  • SEDONDON
    .
    Susah nak dapat baju sama dengan anak-anak ni. Mesti super comel kalau pakai bersama.
    .
    Apalagi. Jom grab 🤗
    .
    KURUNG MINI RAISYA EKSKLUSIF kod BE ( kanak-kanak )
    RM 50
    ✔ Zip blakang
    ✔ Kain cut A
    .
    KURUNG MINI SOFEA EKSKLUSIF kod MS (dewasa)
    RM 55 (N/P: RM70)
    ✔ Zip tertutup di bahagian depan - sesuai untuk momies breastfeeding
    ✔ Lengan baju berzip - Mesra wudhuk
    ✔ Berdart di bahagian belakang baju
    ✔ Pinggang kain berzip & bergetah
    ✔ Kain 'A' cut / Duyung
    .
    Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio ig @📲0139168622
    .
    .
    #dhiacotton #bajukurung #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayaterkini #bajurayaplussize #bajurayasedondon #bajusedondon #bajurayamalaysia #bajurayabudak #bajukurungmoden #bajukurungraya#bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungpahang #bajukurungmini #bajukurungriau #bajukurungsiap #bajukurungmuslimah #bajukurungibuanak

  •  0  0  23 minutes ago

Top #Bajurayamurah Posts

  • hai love! KURUNG AZALEA wish you happy weekend ✨

Siapa dah purchase Azalea semalam? 🙋🏻‍♀️ Laju betul stock keluar. Betul2 korang da aim dia ni kan 😆

Apa pun yg penting korang #StayAtHome tauu! 
Online order klik: 
www.azuredzua.com
  • hai love! KURUNG AZALEA wish you happy weekend ✨

    Siapa dah purchase Azalea semalam? 🙋🏻‍♀️ Laju betul stock keluar. Betul2 korang da aim dia ni kan 😆

    Apa pun yg penting korang #StayAtHome tauu!
    Online order klik:
    www.azuredzua.com

  •  150  20  20 hours ago
  • BERITA BAIK BUAT SEMUA!!
.
Ok bersempena dgn lockdown ni korang risau baju raya korg xready lagi?? xyah risau2.. jgn nak membahayakan diri kat luar rumah.. jon tempah baju raya dgn kami secara online je.. senang je.. uolls boleh buat booking serendah Rm50 je dulu.. pastu pikih color baju & nanti kami share sizing chart.. .  #songketlovers #ootdraya #bajumelayuraya #sampinraya #bajuraya #fashion #tailorkl #raya #tradisionalglamour #kainexclusive #bajurayamurah #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #koleksiraya #sayajualbaju #bajucantik #kurunglace #rayacollection #bajurayasedondon #fashiondiaries #trend #kurungmoden #fashionable #fashionpost #outfitoftheday #outfitpost #fashionblog #currentlywearing #ootdshare #bajuwanita
  • BERITA BAIK BUAT SEMUA!!
    .
    Ok bersempena dgn lockdown ni korang risau baju raya korg xready lagi?? xyah risau2.. jgn nak membahayakan diri kat luar rumah.. jon tempah baju raya dgn kami secara online je.. senang je.. uolls boleh buat booking serendah Rm50 je dulu.. pastu pikih color baju & nanti kami share sizing chart.. . #songketlovers #ootdraya #bajumelayuraya #sampinraya #bajuraya #fashion #tailorkl #raya #tradisionalglamour #kainexclusive #bajurayamurah #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #koleksiraya #sayajualbaju #bajucantik #kurunglace #rayacollection #bajurayasedondon #fashiondiaries #trend #kurungmoden #fashionable #fashionpost #outfitoftheday #outfitpost #fashionblog #currentlywearing #ootdshare #bajuwanita

  •  305  15  18 March, 2020
  • 🍁LYDIA FAMILY SET🍁⁣
PANAS BETUL DESIGN TERBARU NI 😱⁣
⁣
⁣
1 SET FAMILY SEDONDON !! Untuk adik, abang, mak, ayah semua ada, semua cukup😍😍😍⁣
✔️ MATERIAL High pLATINIUM COMO CREPE⁣
✔️ BAJU KURUNG MODERN⁣ 📍Wuduk & Bf friendly⁣
✔️KANAK KANAK LELAKI & PEREMPUAN⁣
✔️ BAJU MELAYU CEKAK MUSANG⁣ ( FREE BUTANG BAJU MELAYU )😍😍⁣ 📍BERZIP di bahagian SISI BAJU⁣ 📍BERZIP dibahagian TANGAN wuduk friendly ⁣ 📍Semestinya SELUAR PON BERZIP⁣
📍ADE POKET pada baju dan seluar⁣
✔️SEMUA BERZIP (kecuali size 1y & 2y)⁣
⁣
🎊PROMO PRICE 📢📢⁣
🌸Kurung Dewasa🌸 ⁣
XXS ➡ 3XL⁣
RM129 SM & RM135 SS⁣
⁣
💐Kurung Kid💐⁣
1year ➡ 8year⁣
RM65 SM & RM70 SS⁣
💐10year ➡ 12year💐⁣
RM85 SM & RM90 SS⁣
⁣
🦋Baju Melayu Dewasa🦋⁣
XXS ➡ 3XL⁣
RM100 SM & RM105 SS⁣
⁣
🦄Baju Melayu Kid🦄⁣
1year ➡ 8year⁣
RM60 SM & RM65 SS⁣
🦄10year ➡ 12year🦄⁣
RM80 SM & RM85 SS⁣
⁣
⁣
#bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah  #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #sedondonibuanak #kurunglace #kurungsaree #bajurayacantik  #kebayasongket #kebayalabuh #bajukurungplussize #bajurayaplussize #bajukurungbudak #bajumelayuslimfit #bajumelayubudak #bajukurungsongket
  • 🍁LYDIA FAMILY SET🍁⁣
    PANAS BETUL DESIGN TERBARU NI 😱⁣


    1 SET FAMILY SEDONDON !! Untuk adik, abang, mak, ayah semua ada, semua cukup😍😍😍⁣
    ✔️ MATERIAL High pLATINIUM COMO CREPE⁣
    ✔️ BAJU KURUNG MODERN⁣ 📍Wuduk & Bf friendly⁣
    ✔️KANAK KANAK LELAKI & PEREMPUAN⁣
    ✔️ BAJU MELAYU CEKAK MUSANG⁣ ( FREE BUTANG BAJU MELAYU )😍😍⁣ 📍BERZIP di bahagian SISI BAJU⁣ 📍BERZIP dibahagian TANGAN wuduk friendly ⁣ 📍Semestinya SELUAR PON BERZIP⁣
    📍ADE POKET pada baju dan seluar⁣
    ✔️SEMUA BERZIP (kecuali size 1y & 2y)⁣

    🎊PROMO PRICE 📢📢⁣
    🌸Kurung Dewasa🌸 ⁣
    XXS ➡ 3XL⁣
    RM129 SM & RM135 SS⁣

    💐Kurung Kid💐⁣
    1year ➡ 8year⁣
    RM65 SM & RM70 SS⁣
    💐10year ➡ 12year💐⁣
    RM85 SM & RM90 SS⁣

    🦋Baju Melayu Dewasa🦋⁣
    XXS ➡ 3XL⁣
    RM100 SM & RM105 SS⁣

    🦄Baju Melayu Kid🦄⁣
    1year ➡ 8year⁣
    RM60 SM & RM65 SS⁣
    🦄10year ➡ 12year🦄⁣
    RM80 SM & RM85 SS⁣


    #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurungmurah #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #rayasedondon #kurungmoden #kurungmurah #kebarung #bajukurungmoden #sedondonibuanak #kurunglace #kurungsaree #bajurayacantik #kebayasongket #kebayalabuh #bajukurungplussize #bajurayaplussize #bajukurungbudak #bajumelayuslimfit #bajumelayubudak #bajukurungsongket

  •  138  52  22 hours ago
  • DUDUK RUMAH SALE is now happening🔥 JIMAT RM60.

Masa untuk berjimat. Beli dengan harga murah ok! Buy now or cry later. Tiada penambahan stock dalam masa terdekat.

Colour : Offwhite

DUDUK RUMAH SALE
26 March - 30 March 2020

Any inquiries or purchase :
Whatsapp 0189674429 or click link in bio.

#HerfavouriteMyDemicaBride
#DudukRumahSale
#HerfavouriteMyDudukRumahSale

Delivery on 1st April onwards.

#bajukurung #bajuKurungmurah #peplum #bajusanding #bajusandingrtw #bajusandingmurah #bajuraya2019 #bajuraya #bajutunangmurah #bajutunang #bajunikah  #hijabistahubjudithbride #hijabistahubjudithkurung #dahleyakurung #bajudinner #bajunikahmurah #bajunikahrtw #kurungpahang  #dress #dressnikah  #kurungmoden #kurungriau #BajuBridesmaid #BajuBridesmaidMurah #bridesmaids #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah
  • DUDUK RUMAH SALE is now happening🔥 JIMAT RM60.

    Masa untuk berjimat. Beli dengan harga murah ok! Buy now or cry later. Tiada penambahan stock dalam masa terdekat.

    Colour : Offwhite

    DUDUK RUMAH SALE
    26 March - 30 March 2020

    Any inquiries or purchase :
    Whatsapp 0189674429 or click link in bio.

    #HerfavouriteMyDemicaBride
    #DudukRumahSale
    #HerfavouriteMyDudukRumahSale

    Delivery on 1st April onwards.

    #bajukurung #bajuKurungmurah #peplum #bajusanding #bajusandingrtw #bajusandingmurah #bajuraya2019 #bajuraya #bajutunangmurah #bajutunang #bajunikah #hijabistahubjudithbride #hijabistahubjudithkurung #dahleyakurung #bajudinner #bajunikahmurah #bajunikahrtw #kurungpahang #dress #dressnikah #kurungmoden #kurungriau #BajuBridesmaid #BajuBridesmaidMurah #bridesmaids #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah

  •  173  4  26 March, 2020
  • KEBAYA CLASSIC DI HARI LEBARAN

Tu dia baju kegilaan ramai.. design ni mmg xpernah lapuk... siapa nk order bleh whatsapp terus k.. uolls boleh pilih nk kain warna ape ikut kegemaran/ tema uolls
.
Baju ni korang rase akk nk bg promo hrga rm299 atau kt bg normal price?  Sambutan yg byk akak kekalkn harga design ni serendah RM299.
.
. . . .  #songketlovers #ootdraya #bajumelayuraya #sampinraya #bajuraya #fashion #tailorkl #raya #tradisionalglamour #kainexclusive #bajurayamurah #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #koleksiraya #sayajualbaju #bajucantik #kurunglace #rayacollection #bajurayasedondon #fashiondiaries #trend #kurungmoden #fashionable #fashionpost #outfitoftheday #outfitpost #fashionblog #currentlywearing #ootdshare #bajuwanita
  • KEBAYA CLASSIC DI HARI LEBARAN

    Tu dia baju kegilaan ramai.. design ni mmg xpernah lapuk... siapa nk order bleh whatsapp terus k.. uolls boleh pilih nk kain warna ape ikut kegemaran/ tema uolls
    .
    Baju ni korang rase akk nk bg promo hrga rm299 atau kt bg normal price? Sambutan yg byk akak kekalkn harga design ni serendah RM299.
    .
    . . . . #songketlovers #ootdraya #bajumelayuraya #sampinraya #bajuraya #fashion #tailorkl #raya #tradisionalglamour #kainexclusive #bajurayamurah #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #koleksiraya #sayajualbaju #bajucantik #kurunglace #rayacollection #bajurayasedondon #fashiondiaries #trend #kurungmoden #fashionable #fashionpost #outfitoftheday #outfitpost #fashionblog #currentlywearing #ootdshare #bajuwanita

  •  464  33  8 March, 2020