#BaganDatuk Instagram Photos & Videos

BaganDatuk - 12.6k posts

Latest #BaganDatuk Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Happy Birthday NUR ALYA IZZATI 🚗💨🤣pjbt tanah #BaganDatuk

Tq Iha n Rakan2

Maaf di ats kesulitan..Tq share photo ❤️ Terima kasih memilih  AFA SURPRISE DELIVERY 😊 ❤❤❤❤❤❤❤❤
  • 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Happy Birthday NUR ALYA IZZATI 🚗💨🤣pjbt tanah #BaganDatuk

    Tq Iha n Rakan2

    Maaf di ats kesulitan..Tq share photo ❤️ Terima kasih memilih AFA SURPRISE DELIVERY 😊 ❤❤❤❤❤❤❤❤
  •  8  0  23 May, 2019
  • "Nak balik kampung nanti pakai tudung apa ye . " "balik rumah mertua ni kena behave sikit 😝 ipar ipar ramai 1 rumah "

Nak mudah? Nak senang? 
TUDUNG SOUK kan Ada🤗🤗 Sarung je, terus cantik 💕 kain terletak. .
Petang petang nak ronde kampung pon tak perlu risau dah ,confirm awning tak renyuk , kain terletak,  tak de lahh terbang terbang. 🤗💕 Mudah kan? 🤗.
.
.
Mai wasap kita booking color untuk awak📲📲 Click link di bio 📲📲📲
#tudungsouk#bagandatuk#telukintan
  • "Nak balik kampung nanti pakai tudung apa ye . " "balik rumah mertua ni kena behave sikit 😝 ipar ipar ramai 1 rumah "

    Nak mudah? Nak senang?
    TUDUNG SOUK kan Ada🤗🤗 Sarung je, terus cantik 💕 kain terletak. .
    Petang petang nak ronde kampung pon tak perlu risau dah ,confirm awning tak renyuk , kain terletak, tak de lahh terbang terbang. 🤗💕 Mudah kan? 🤗.
    .
    .
    Mai wasap kita booking color untuk awak📲📲 Click link di bio 📲📲📲
    #tudungsouk #bagandatuk #telukintan
  •  18  2  20 May, 2019
  • Baru nak update.
Dua hari bertugas di daerah Bagan Datuk 17 & 18 Mei 2019.
Melatih untuk misi kebangsaan.
Bagan Datuk ni kampung saya.
Banyak ceritanya. Dulu lain sekarang dah lain.Dulu masa kecil jika hari raya mak ngan ayah tak pening nak balik kampung mana. Sebab dua dua kampungnya di Bagan Datuk.
Alhamdulillah Allah jadualkan saya untuk bertugas membantu membawa daerah Bagan Datuk ke kebangsaan.
#bagandatuk
#huzaimizaini
#mywork
#mypassion
#cikgunasyid
  • Baru nak update.
    Dua hari bertugas di daerah Bagan Datuk 17 & 18 Mei 2019.
    Melatih untuk misi kebangsaan.
    Bagan Datuk ni kampung saya.
    Banyak ceritanya. Dulu lain sekarang dah lain.Dulu masa kecil jika hari raya mak ngan ayah tak pening nak balik kampung mana. Sebab dua dua kampungnya di Bagan Datuk.
    Alhamdulillah Allah jadualkan saya untuk bertugas membantu membawa daerah Bagan Datuk ke kebangsaan.
    #bagandatuk
    #huzaimizaini
    #mywork
    #mypassion
    #cikgunasyid
  •  71  3  19 May, 2019
  • Kampungku sekarang hanya tinggal kenangan. No kampung for me. Miss all the memories. #BaganDatuk #Perak
  • Kampungku sekarang hanya tinggal kenangan. No kampung for me. Miss all the memories. #BaganDatuk #Perak
  •  73  3  19 May, 2019
  • Selesai 
Teluk intan - melaka
Untuk tempahan lori sewa perak boleh wasap sya.
Rالحمد لله ثم الحمد لله على كل حال ونعمة

Anda perlukan perkhidmatan sewa lori? Nak angkut barang takde transport? Kami di LORI SEWA PERAK Services sedia membantu anda. :) Kami menyediakan perkhidmatan 🚚 Lori Sewa 1 tan Dan 3 tan. 🚚 Penghantaran barang 🚚 Pindah rumah 🚚 Pindah pejabat, kedai dll

Man power disediakan 💪

Meh cecepat PM atau Whatsapp kami segera!
📞 wasap.my/60104695030
📞 wasap.my/60104695030 📞 wasap.my/60104695030

Kami pakar MOVER anda! 🚛💨💨💨💨💨 #sewalori
#loripindah
#barangpindah
#lorisewamurah #telukintan #rumahsewatelukintan #sabakbernam  #sungaibesar #pindahrandah #bagandatuk #kampunggajah
  • Selesai
    Teluk intan - melaka
    Untuk tempahan lori sewa perak boleh wasap sya.
    Rالحمد لله ثم الحمد لله على كل حال ونعمة

    Anda perlukan perkhidmatan sewa lori? Nak angkut barang takde transport? Kami di LORI SEWA PERAK Services sedia membantu anda. :) Kami menyediakan perkhidmatan 🚚 Lori Sewa 1 tan Dan 3 tan. 🚚 Penghantaran barang 🚚 Pindah rumah 🚚 Pindah pejabat, kedai dll

    Man power disediakan 💪

    Meh cecepat PM atau Whatsapp kami segera!
    📞 wasap.my/60104695030
    📞 wasap.my/60104695030 📞 wasap.my/60104695030

    Kami pakar MOVER anda! 🚛💨💨💨💨💨 #sewalori
    #loripindah
    #barangpindah
    #lorisewamurah #telukintan #rumahsewatelukintan #sabakbernam #sungaibesar #pindahrandah #bagandatuk #kampunggajah
  •  7  1  18 May, 2019

Top #BaganDatuk Posts

  • "People say nothing is impossible, but I do nothing everyday ."💁🏻‍♀️ #bagandatuk #arsenal #adidas
  • "People say nothing is impossible, but I do nothing everyday ."💁🏻‍♀️ #bagandatuk #arsenal #adidas
  •  264  5  10 January, 2019

Advertisements

Advertisements