#AmyrAmarJunior Instagram Photos & Videos

AmyrAmarJunior - 322 posts

Hashtag Popularity

3
average comments
1k
average likes

Latest #AmyrAmarJunior Posts

  • GUNAKAN FINISHING SPRAY SEBAGAI MAKEUP BASED (PRIMER!)
.
Ia adalah teknologi kosmetik terkini dari US yang mempunyai banyak kelebihan.. .
*1. WATER BASED*
Water-based yang membuatkan teksturnya ringan. Tak membuatkan wajah rasa berat.
.
*2. SEPANTAS 10 MINIT*
Menyerap minyak, mengecilkan pori dan flawless sepantas 10 minit!
.
*3. WAJAH SMOOTH*
Wajah jadi smooth, senang nak make up secara sekata.
.
*4. MAKEUP MAINTAIN*
Membuatkan makeup tahan lama, berjam-jam nampak flawless dan fresh jer. .
*5. WAJAH MATTE*
Wajah jadi tak berminyak atau berpeluh, kelihatan matte.
.
*6. IMPROVE WAJAH*
Mengecilkan pori dan mengawal minyak wajah secara jangka masa panjang.
.
.
dan banyak lagi.
.
.
Lepas ni *TAK PAYAH RISAU* lagi nak hadir mana-mana majlis atau kerja menghadap orang. Makeup maintain, wajah rasa fresshhh dan of course confident level akan sampai ke bintang!
.
*SELAMAT KE NAK GUNA?*
.
Of course, ni sebabnya:
.
+ Natural Ingredients (Botanic)
+ Bebas Silicone, Parabane, Petroleum, Steroid, PEG
+ Terbukti secara klinikal, bukan sekadar testimoni .#marykayshahalam
 #marykaymalaysia
 #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur  #datoaliffsyukriterlajaklaris 
#marykayampang
#amyramarjunior
#kekasihpaksarela
#syurgayangkedua
#meletop
  • GUNAKAN FINISHING SPRAY SEBAGAI MAKEUP BASED (PRIMER!)
    .
    Ia adalah teknologi kosmetik terkini dari US yang mempunyai banyak kelebihan.. .
    *1. WATER BASED*
    Water-based yang membuatkan teksturnya ringan. Tak membuatkan wajah rasa berat.
    .
    *2. SEPANTAS 10 MINIT*
    Menyerap minyak, mengecilkan pori dan flawless sepantas 10 minit!
    .
    *3. WAJAH SMOOTH*
    Wajah jadi smooth, senang nak make up secara sekata.
    .
    *4. MAKEUP MAINTAIN*
    Membuatkan makeup tahan lama, berjam-jam nampak flawless dan fresh jer. .
    *5. WAJAH MATTE*
    Wajah jadi tak berminyak atau berpeluh, kelihatan matte.
    .
    *6. IMPROVE WAJAH*
    Mengecilkan pori dan mengawal minyak wajah secara jangka masa panjang.
    .
    .
    dan banyak lagi.
    .
    .
    Lepas ni *TAK PAYAH RISAU* lagi nak hadir mana-mana majlis atau kerja menghadap orang. Makeup maintain, wajah rasa fresshhh dan of course confident level akan sampai ke bintang!
    .
    *SELAMAT KE NAK GUNA?*
    .
    Of course, ni sebabnya:
    .
    + Natural Ingredients (Botanic)
    + Bebas Silicone, Parabane, Petroleum, Steroid, PEG
    + Terbukti secara klinikal, bukan sekadar testimoni . #marykayshahalam
    #marykaymalaysia
    #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #marykayampang
    #amyramarjunior
    #kekasihpaksarela
    #syurgayangkedua
    #meletop

  •  27  5  19 October, 2018
  • 15 october genap anaqi 1 tahun!!!! happy birthday syg๐ŸŽŠโค.. semoga di panjang kan umur dan di murahkan rezeki!!! semoga menjadi anak yg baik dan soleh!! love you aqeef anaqi๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#aqeefanaqi
#amyramarjr
#amyramarjunior
#amyramar 
#kesayangan
  • 15 october genap anaqi 1 tahun!!!! happy birthday syg๐ŸŽŠโค.. semoga di panjang kan umur dan di murahkan rezeki!!! semoga menjadi anak yg baik dan soleh!! love you aqeef anaqi๐Ÿ’•๐Ÿ’•
    #aqeefanaqi
    #amyramarjr
    #amyramarjunior
    #amyramar
    #kesayangan

  •  140  1  15 October, 2018
  • happy birthday to you mommy (Nur Amira Izzati) yg ke 27 tahun๐Ÿ˜˜.. semoga panjang umur murah rezeki! sentiasa cantik sukses selalu n semoga sentiasa happy dgn family yg tersyg๐Ÿ’•.. sentiasa menjadi mommy yg terbaik buat Aqeef Anaqi! n sentiasa menjadi isteri yg terbaik buat Daddy (Amar Baharin) โค.. sentiasa support you!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ HAPPY BIRTHDAY!!!
#birthdaymommy 
#amyramar 
#aqeefanaqi 
#amyramarjr
#amyramarjunior 
#kesayangan
  • happy birthday to you mommy (Nur Amira Izzati) yg ke 27 tahun๐Ÿ˜˜.. semoga panjang umur murah rezeki! sentiasa cantik sukses selalu n semoga sentiasa happy dgn family yg tersyg๐Ÿ’•.. sentiasa menjadi mommy yg terbaik buat Aqeef Anaqi! n sentiasa menjadi isteri yg terbaik buat Daddy (Amar Baharin) โค.. sentiasa support you!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ HAPPY BIRTHDAY!!!
    #birthdaymommy
    #amyramar
    #aqeefanaqi
    #amyramarjr
    #amyramarjunior
    #kesayangan

  •  64  0  24 August, 2018
  • Chinese New Year - Day 5 Sales!!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Wowww!! Sempena musim perayaan ini..x lengkap makeup tanpa wajah yg licin lagi flawless..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ wowwww jgn jd Limau Mandarin tau!

Dapatkan kesempurnaan makeup anda dengan sapuan asas foundation Primer untuk hasil lebih mulus!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom kita lihat apakah hasil makeup anda dengan:- MARY KAY FOUNDATION PRIMER ๐Ÿ™‚Membekalkan kanvas yg sempurna untuk dipakaikan bedak asas serta melanjutkan pengekalan makeup ๐Ÿ™‚Ramuan peresap cahaya dan membantu kulit kelihatan lebih licin ๐Ÿ™‚Membantu mengurangkan keketaraan garis halus dan kedutan, pori serta ketidaksempurnaan kulit yg lain ๐Ÿ™‚Menambahkan lapisan perlindungan matahari di bawah lapisan bedak asas marykay ๐Ÿ™‚Formula gel ringan menunggu paten tanpa minyak ini boleh dipakai bersama bedak asas

Promotion hanya satu hari uollssss!!! Hanya satu hari!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tiada harga lg berbaloiiii dari hari ini!!(20hb February 2018) Jadi...rebut peluang ini dan hubungi saya kembali utk dptkan satu untuk anda!

Pasti makeup anda kelihatan lebih sempurna dengan Mary Kay Foundation Primer ini!

Sabariyah,
012-4756979
Your Trusted Beauty Consultant

#marykayshahalam
 #marykaymalaysia
 #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita
#marykayampang
#amyramarjunior
#kekasihpaksarela
#syurgayangkedua
#meletop
  • Chinese New Year - Day 5 Sales!!๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Wowww!! Sempena musim perayaan ini..x lengkap makeup tanpa wajah yg licin lagi flawless..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ wowwww jgn jd Limau Mandarin tau!

    Dapatkan kesempurnaan makeup anda dengan sapuan asas foundation Primer untuk hasil lebih mulus!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom kita lihat apakah hasil makeup anda dengan:- MARY KAY FOUNDATION PRIMER ๐Ÿ™‚Membekalkan kanvas yg sempurna untuk dipakaikan bedak asas serta melanjutkan pengekalan makeup ๐Ÿ™‚Ramuan peresap cahaya dan membantu kulit kelihatan lebih licin ๐Ÿ™‚Membantu mengurangkan keketaraan garis halus dan kedutan, pori serta ketidaksempurnaan kulit yg lain ๐Ÿ™‚Menambahkan lapisan perlindungan matahari di bawah lapisan bedak asas marykay ๐Ÿ™‚Formula gel ringan menunggu paten tanpa minyak ini boleh dipakai bersama bedak asas

    Promotion hanya satu hari uollssss!!! Hanya satu hari!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tiada harga lg berbaloiiii dari hari ini!!(20hb February 2018) Jadi...rebut peluang ini dan hubungi saya kembali utk dptkan satu untuk anda!

    Pasti makeup anda kelihatan lebih sempurna dengan Mary Kay Foundation Primer ini!

    Sabariyah,
    012-4756979
    Your Trusted Beauty Consultant

    #marykayshahalam
    #marykaymalaysia
    #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita
    #marykayampang
    #amyramarjunior
    #kekasihpaksarela
    #syurgayangkedua
    #meletop

  •  26  1  16 hours ago

Top #AmyrAmarJunior Posts

  • anak Daddy & Mommy moving ye... iskhhh gerammmm ๐Ÿ˜

10 weeks โค๏ธ #amyramarJr

#AmyramarJunior
  • anak Daddy & Mommy moving ye... iskhhh gerammmm ๐Ÿ˜

    10 weeks โค๏ธ #amyramarJr

    #AmyramarJunior

  •  5,113  26  21 April, 2017
  • listen to my heartbeat-beat-beat โค๏ธ #AmyramarJunior
  • listen to my heartbeat-beat-beat โค๏ธ #AmyramarJunior

  •  5,372  12  7 May, 2017
  • #AmyramarJunior ,Mommy & Daddy nak ucap Selamat Menyambut Ketibaan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga amalan kita diberkati Allah.

Semoga Allah kurniakan kesihatan & kesempurnaan yang baik utk baby Mommy & Daddy dlm kandungan insyaallah โ˜บ๏ธ Anyway, comel sgt #DrSeri yang buat checkup Mommy ni. Main teka-teki pulak. NAK TAU KE TAK????????? urmmmm ๐Ÿ˜

#AmyramarJunior 
#Amyramar
#AmyramarJr
#SalamRamadhan
  • #AmyramarJunior ,Mommy & Daddy nak ucap Selamat Menyambut Ketibaan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga amalan kita diberkati Allah.

    Semoga Allah kurniakan kesihatan & kesempurnaan yang baik utk baby Mommy & Daddy dlm kandungan insyaallah โ˜บ๏ธ Anyway, comel sgt #DrSeri yang buat checkup Mommy ni. Main teka-teki pulak. NAK TAU KE TAK????????? urmmmm ๐Ÿ˜

    #AmyramarJunior
    #Amyramar
    #AmyramarJr
    #SalamRamadhan

  •  9,484  39  26 May, 2017
  • AAAHHHH! Comelnya baby bump @aamyrarosli ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hehe excitednya nak tengok #amyramarjunior. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Semoga sentiasa sihat ye baby dan Amyra. Kita doa yang baik baik je. #MeleTOP ๐Ÿ“ธ: @amarbaharin
  • AAAHHHH! Comelnya baby bump @aamyrarosli ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hehe excitednya nak tengok #amyramarjunior. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Semoga sentiasa sihat ye baby dan Amyra. Kita doa yang baik baik je. #MeleTOP ๐Ÿ“ธ: @amarbaharin

  •  9,903  20  13 June, 2017