#20dayschallenge Instagram Photos & Videos

20dayschallenge - 20.9k posts

Hashtag Popularity

106.7
average comments
5.4k
average likes

Latest #20dayschallenge Posts

  • Day 16...sketch/illustration #20dayschallenge..... 4 more days..
  • Day 16...sketch/illustration #20dayschallenge..... 4 more days..

  •  6  0  2 hours ago
  • .
🔥PROMO COMBO UNTUNG🔥
.
MEMANGG UNTUNGGG LAAA BELI 10 BOTOL .
APA BANYAK SGT?? .
Xkan awak sorang je nak kurus? Boleh share laki bini,buat stock sampai capai target..share dgn family,kawan2 kerja..ape dehal..hihihii
.
SHARING IS CARING RIGHT!😉😉
.
Mai order click link teruss kat bio IG kami yee.
.
 FREAKYFITZ BY @shaheizy_sam
.
🌵FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋
.
FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu :
🔥Membakar lemak
🔥Mengawal selera makan
🔥Meningkatkan metabolisma
🔥Pengembalian tenaga baru
.
Diperbuat dari :
🍊Serbuk Guarana
🌵Hoodia Gordonii
🌿Ekstrak Kopi Hijau
🍋Jus Buah Lemon
🍑Jus Buah Markisah
.
Khasiat Freaky Fitz :
.
🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
.
🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
.
🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
.
🍋JUS BUAH LEMON - Kaya dengan vitamin C, dan antioksidan yang melindungi diri dari radikal bebas yang merbahaya
.
🍑JUS BUAH MARKISAH - Sumber serat larut, yang berfungsi sebagai julap pukal,mengurangkan tanda-tanda sembelit dengan mengawal pergerakan usus.
.
👉🏻Sebotol FreakyFitz mengandungi 14 sachet, cukup untuk 14 hari pengambilan
.
👉🏻Cara pengambilan, campurkan 1 sachet dengan 150ml air panas / air sejuk. Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan
.
Ramai dah berjaya turun berat badan! Uolls bila lagi? 😁
.
📬 POSTAGE daily!
.
#FreakyFitz #freakyfitzbangi #freakyfitzkajangbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzcyberjaya #freakyfitzcheras #freakyfitzserdang #freakyfitzbalakong #freakyfitzhululangat
#freakyfitzserikembangan #freakyfitzbalakong #freakyfitzklangvalley #freakyfitzlembahklang #20dayschallenge #hadapsampaijadi #mestikurus #shaheizysam #samtilla #sepahtu
  • .
    🔥PROMO COMBO UNTUNG🔥
    .
    MEMANGG UNTUNGGG LAAA BELI 10 BOTOL .
    APA BANYAK SGT?? .
    Xkan awak sorang je nak kurus? Boleh share laki bini,buat stock sampai capai target..share dgn family,kawan2 kerja..ape dehal..hihihii
    .
    SHARING IS CARING RIGHT!😉😉
    .
    Mai order click link teruss kat bio IG kami yee.
    .
    FREAKYFITZ BY @shaheizy_sam
    .
    🌵FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋
    .
    FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu :
    🔥Membakar lemak
    🔥Mengawal selera makan
    🔥Meningkatkan metabolisma
    🔥Pengembalian tenaga baru
    .
    Diperbuat dari :
    🍊Serbuk Guarana
    🌵Hoodia Gordonii
    🌿Ekstrak Kopi Hijau
    🍋Jus Buah Lemon
    🍑Jus Buah Markisah
    .
    Khasiat Freaky Fitz :
    .
    🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
    .
    🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
    .
    🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
    .
    🍋JUS BUAH LEMON - Kaya dengan vitamin C, dan antioksidan yang melindungi diri dari radikal bebas yang merbahaya
    .
    🍑JUS BUAH MARKISAH - Sumber serat larut, yang berfungsi sebagai julap pukal,mengurangkan tanda-tanda sembelit dengan mengawal pergerakan usus.
    .
    👉🏻Sebotol FreakyFitz mengandungi 14 sachet, cukup untuk 14 hari pengambilan
    .
    👉🏻Cara pengambilan, campurkan 1 sachet dengan 150ml air panas / air sejuk. Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan
    .
    Ramai dah berjaya turun berat badan! Uolls bila lagi? 😁
    .
    📬 POSTAGE daily!
    .
    #FreakyFitz #freakyfitzbangi #freakyfitzkajangbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzcyberjaya #freakyfitzcheras #freakyfitzserdang #freakyfitzbalakong #freakyfitzhululangat
    #freakyfitzserikembangan #freakyfitzbalakong #freakyfitzklangvalley #freakyfitzlembahklang #20dayschallenge #hadapsampaijadi  #mestikurus #shaheizysam #samtilla #sepahtu

  •  3  0  9 hours ago
  • Freakyfitz 🔥🔥🔥🔥 NAK MAKAN?? TAKDE HAL.. MAKAN JE.. try dlu sebotol hampa tgk jauh mana pergi diaaa.. 🚛COD AREA:
💢Setiawangsa
💢Wangsa Maju
💢Setapak
💢Keramat Au
💢Taman Permata
💢Ukay Perdana
💢Bukit Antarabangsa
💢Taman Melawati
.
📱Whatsapp 012-4318224

#freakyfitzfeedback 
#freakyfitzkl 
#freakyfitz
#20dayschallenge 
#KurusSemudahABC
  • Freakyfitz 🔥🔥🔥🔥 NAK MAKAN?? TAKDE HAL.. MAKAN JE.. try dlu sebotol hampa tgk jauh mana pergi diaaa.. 🚛COD AREA:
    💢Setiawangsa
    💢Wangsa Maju
    💢Setapak
    💢Keramat Au
    💢Taman Permata
    💢Ukay Perdana
    💢Bukit Antarabangsa
    💢Taman Melawati
    .
    📱Whatsapp 012-4318224

    #freakyfitzfeedback
    #freakyfitzkl
    #freakyfitz
    #20dayschallenge
    #KurusSemudahABC

  •  1  0  14 hours ago
  • Mai ikut kami bersenam, jangan dok saja ja dekat rumah tu 😉. Come on gaissss!!! 🚛COD AREA:
💢Setiawangsa
💢Wangsa Maju
💢Setapak
💢Keramat Au
💢Taman Permata
💢Ukay Perdana
💢Bukit Antarabangsa
💢Taman Melawati
.
📱Whatsapp 012-4318224
📱Whatsapp 012-4318224
📱Whatsapp 012-4318224

#freakyfitz #nakkurus #hadapsampaijadi #20dayschallenge 
#KurusSemudahABC
  • Mai ikut kami bersenam, jangan dok saja ja dekat rumah tu 😉. Come on gaissss!!! 🚛COD AREA:
    💢Setiawangsa
    💢Wangsa Maju
    💢Setapak
    💢Keramat Au
    💢Taman Permata
    💢Ukay Perdana
    💢Bukit Antarabangsa
    💢Taman Melawati
    .
    📱Whatsapp 012-4318224
    📱Whatsapp 012-4318224
    📱Whatsapp 012-4318224

    #freakyfitz #nakkurus #hadapsampaijadi #20dayschallenge
    #KurusSemudahABC

  •  1  0  14 hours ago
  • Pantang la produk tgh hot🔥 sket, mula la dtg isu2 mcm ini.  Wahai pengguna semua, jadi la pengguna bijak ok. Jgn terlalu berkira sampai membahayakan diri sendiri. .
For info, product FF tak pernah buat jualan murah dsb. Agent sah TIDAK DIBENARKAN memberi diskaun atau menjual FF selain harga RM79 sebotol.
.
.
@freakyfitz_forall  agent sah ye.jgn risau.  Bekas peserta #20dayschallenge  with Shaheizy Sam lagi tau.. #syminumsyjual
.
0196415160 or boleh click link di bio to order yours!😉
  • Pantang la produk tgh hot🔥 sket, mula la dtg isu2 mcm ini. Wahai pengguna semua, jadi la pengguna bijak ok. Jgn terlalu berkira sampai membahayakan diri sendiri. .
    For info, product FF tak pernah buat jualan murah dsb. Agent sah TIDAK DIBENARKAN memberi diskaun atau menjual FF selain harga RM79 sebotol.
    .
    .
    @freakyfitz_forall agent sah ye.jgn risau. Bekas peserta #20dayschallenge with Shaheizy Sam lagi tau.. #syminumsyjual
    .
    0196415160 or boleh click link di bio to order yours!😉

  •  4  5  20 hours ago
  • Hiii guys... Good morning... Kurus tanpa diet. 😍😍 Freakyfitz lh jawapannya... 🎀 FREAKYFITZ BY SHAHEZYSAM
.
🌵FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋
.
FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu :
🔥Membakar lemak
🔥Mengawal selera makan
🔥Meningkatkan metabolisma
🔥Pengembalian tenaga baru
.
Diperbuat dari :
🍊Serbuk Guarana
🌵Hoodia Gordonii
🌿Ekstrak Kopi Hijau
.
Khasiat Freaky Fitz :
.
🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
.
🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
.
🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
.
👉🏻Sebotol FreakyFitz mengandungi 14 sachet, cukup untuk 14 hari pengambilan
.
👉🏻Cara pengambilan, campurkan 1 sachet dengan 150ml air panas / air sejuk. Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan
.
Harga💰
Semenanjung RM79
Sabah Sarawak RM83
.
.
Ramai dah berjaya turun berat badan! Uolls bila lagi? 😁
.
.
KLIK LINK DIBIO for oder

#freakyfitz #freakyfitzranau #freakyfitzsabah #freakyfitzhq #freakyfitzmalaysia #kurussihat #weightloss #healthydrinks #20dayschallenge #surerichteam
  • Hiii guys... Good morning... Kurus tanpa diet. 😍😍 Freakyfitz lh jawapannya... 🎀 FREAKYFITZ BY SHAHEZYSAM
    .
    🌵FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋
    .
    FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu :
    🔥Membakar lemak
    🔥Mengawal selera makan
    🔥Meningkatkan metabolisma
    🔥Pengembalian tenaga baru
    .
    Diperbuat dari :
    🍊Serbuk Guarana
    🌵Hoodia Gordonii
    🌿Ekstrak Kopi Hijau
    .
    Khasiat Freaky Fitz :
    .
    🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
    .
    🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
    .
    🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
    .
    👉🏻Sebotol FreakyFitz mengandungi 14 sachet, cukup untuk 14 hari pengambilan
    .
    👉🏻Cara pengambilan, campurkan 1 sachet dengan 150ml air panas / air sejuk. Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan
    .
    Harga💰
    Semenanjung RM79
    Sabah Sarawak RM83
    .
    .
    Ramai dah berjaya turun berat badan! Uolls bila lagi? 😁
    .
    .
    KLIK LINK DIBIO for oder

    #freakyfitz #freakyfitzranau #freakyfitzsabah #freakyfitzhq #freakyfitzmalaysia #kurussihat #weightloss #healthydrinks #20dayschallenge #surerichteam

  •  6  0  21 hours ago
  • Guna #FreakyFitz nak kena amalkan diet yg seimbang untuk dapatkan hasil yang memuaskan.lepas tu,ada pulak orang yg cakap  kalau tak makan nasi memang la kurus.ok,apa kata anda cuba tak makan nasi selama 20 hari,boleh turun berapa banyak berat badan tu.. 😊😊😊 Berat badan akan turun jugak bang,tapi makan masa la,setahun,dua tahun? 😂😂😂 #freakyfitz #shaheizysam #jomkurus #20dayschallenge
  • Guna #FreakyFitz nak kena amalkan diet yg seimbang untuk dapatkan hasil yang memuaskan.lepas tu,ada pulak orang yg cakap kalau tak makan nasi memang la kurus.ok,apa kata anda cuba tak makan nasi selama 20 hari,boleh turun berapa banyak berat badan tu.. 😊😊😊 Berat badan akan turun jugak bang,tapi makan masa la,setahun,dua tahun? 😂😂😂 #freakyfitz #shaheizysam #jomkurus #20dayschallenge

  •  1  0  18 November, 2019
  • #cocochanel #chanel #day4 #20dayschallenge "You can not afford chanel, you can not have many clothes, but never forget a dress, called self." What is more attractive than the bag itself is the girl's independence and confidence.
  • #cocochanel #chanel #day4 #20dayschallenge "You can not afford chanel, you can not have many clothes, but never forget a dress, called self." What is more attractive than the bag itself is the girl's independence and confidence.

  •  0  0  18 November, 2019
  • Day 15 sketch/illustration..... I just enjoy doing this..... #20dayschallenge 5 more days...
  • Day 15 sketch/illustration..... I just enjoy doing this..... #20dayschallenge 5 more days...

  •  6  0  18 November, 2019
  • Yes,I can do it
Everyday I am inspired by the sticker😉#Day4 #20dayschallenge
  • Yes,I can do it
    Everyday I am inspired by the sticker😉 #Day4 #20dayschallenge

  •  1  0  18 November, 2019

Top #20dayschallenge Posts

  • Dia kata lepaih penat2 jogging kena makan sebb tenaga dia habeh dah duk belari kat kLcc, balik rumah mai duk buat muka chommmm(masam muka) kat aku pasai lapaq..harap2 yg 33org tu tengok video ni🤪 #20dayschallenge #pungkoqayam #pungkoqdia
  • Dia kata lepaih penat2 jogging kena makan sebb tenaga dia habeh dah duk belari kat kLcc, balik rumah mai duk buat muka chommmm(masam muka) kat aku pasai lapaq..harap2 yg 33org tu tengok video ni🤪 #20dayschallenge #pungkoqayam #pungkoqdia

  •  71,426  1,963  21 August, 2019
  • Hey girls so wedding season is on and who doesn't want to have glowy clear skin?
Here's the thing...acne and pimples are tough to handle
Fight them this wedding season with the power of @chicnutrix super C 
Get the perfect makeup look with the magic of clear skin
This wedding season that noone can ignore. Try out @chicnutrix 
#clearskin #skincare #20dayschallenge #gangtok #sikkim
  • Hey girls so wedding season is on and who doesn't want to have glowy clear skin?
    Here's the thing...acne and pimples are tough to handle
    Fight them this wedding season with the power of @chicnutrix super C
    Get the perfect makeup look with the magic of clear skin
    This wedding season that noone can ignore. Try out @chicnutrix
    #clearskin #skincare #20dayschallenge #gangtok #sikkim

  •  1,844  32  13 November, 2019
  • Siapa yg pengen ke Korea tapi bingung karna harus urus visa? Santuuy gais.. karena bulan OKTOBER sampai DESEMBER 2019 pemerintah korea menggratiskan biaya visa! 100% gratis loh! Kapan lagi? yukk ke Korea!😍 Nah jangan lupa ikutan #20dayschallenge dari @ktoid Challengenya seru dan gampang banget... Tinggal upload foto kamu sedang memegang papan/kertas bertuliskan “Bebas Biaya Visa Korea, Oktober - Desember 2019” sebanyak 20 kali, sekreatif mungkin sesuai dengan tema yang kalian bisa di lihat di http://bit.ly/VisaGratisKorea_2019⁣. Periode kompetisi “KTO 20 days challenge” mulai dari 7 Oktober 2019 - 1 November 2019 ⁣jangan lupa pakai hashtag #akudankorea #kekoreaaja #visakorea #bebasbiayavisakorea
📸 by @hestyalya
  • Siapa yg pengen ke Korea tapi bingung karna harus urus visa? Santuuy gais.. karena bulan OKTOBER sampai DESEMBER 2019 pemerintah korea menggratiskan biaya visa! 100% gratis loh! Kapan lagi? yukk ke Korea!😍 Nah jangan lupa ikutan #20dayschallenge dari @ktoid Challengenya seru dan gampang banget... Tinggal upload foto kamu sedang memegang papan/kertas bertuliskan “Bebas Biaya Visa Korea, Oktober - Desember 2019” sebanyak 20 kali, sekreatif mungkin sesuai dengan tema yang kalian bisa di lihat di http://bit.ly/VisaGratisKorea_2019⁣. Periode kompetisi “KTO 20 days challenge” mulai dari 7 Oktober 2019 - 1 November 2019 ⁣jangan lupa pakai hashtag #akudankorea #kekoreaaja #visakorea #bebasbiayavisakorea
    📸 by @hestyalya

  •  35,947  288  18 October, 2019
  • Hanya seorang suami yang memahami. Kita tengok je result #20DaysChallenge LIVE kat IG @shaheizy_sam and @samtilla pukul 9 malam ni. Kalau berat badan 33 orang ni tak turun, kita ramai2 gelakkan Sam
  • Hanya seorang suami yang memahami. Kita tengok je result #20DaysChallenge LIVE kat IG @shaheizy_sam and @samtilla pukul 9 malam ni. Kalau berat badan 33 orang ni tak turun, kita ramai2 gelakkan Sam

  •  41,969  210  26 August, 2019