#среќа Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

11.7
average comments
213.6
average likes

Latest #среќа Posts

Top #среќа Posts

 • Колку нешта ги правиме површно, ради реда? Без да размислуваме, без да чувствуваме?
Живот ради реда, живот затоа што така треба.
Живот помодарство, живот затоа што општеството така рекло.
Исклучи ја сета врева и конечно, биди искрен, кон себе. ☀️
 • @gjurchinovska Profile picture

  @gjurchinovska

  Dešat

  Колку нешта ги правиме површно, ради реда? Без да размислуваме, без да чувствуваме?
  Живот ради реда, живот затоа што така треба.
  Живот помодарство, живот затоа што општеството така рекло.
  Исклучи ја сета врева и конечно, биди искрен, кон себе. ☀️

 •  329  10  11 hours ago