• BAJU KURUNG | TUDUNG |  EMAS | ( @qila1door ) Instagram Profile

    @qila1door

    14 January, 2020
  • . Haaa korang tuu haa korang la yg tgh mkn tu eheheh haaa sis ade benda nak ckp niii sekaranggg ni dah ade baju kurung pattern mcm grid tauu elegan dan modernnn gituwww kainnya yang bnyk warna bileh dipadankan hampir dgn semua warna tauuu uolsss Tunggu apa lagi tercergat sistur maii pm kt cpt2 sblom sold out kang nangis pulakkkk . 🥀 MARBELLA KEDAH 🥀 . 🌸Batu diamond chunky bead yang ditampal dengan kemas menggunakan sticker gum fabric yang kuat 🌸Material BaJu heavy como crepe gred AAA+ Dipadankan dengan kain printed paloma silk 🌸7 Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Kedah with KAIN DUYUNG 🌸Labuh Menutupi Punggung 🌸Cutting menampakkan effect Kurus 🌸Zip dibelakang baju 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip KAIN Sebelah Kiri 🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL XXXXL . 🕹 1st Come 1st Serve. 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . 📌harga : RM 105 SEM RM105 SS 📌 . saiz XXL ➕ RM10 📌 saiz XXXL XXXXL ➕ RM15 . 📌UKURAN UNTUK PLUSSIZE ADD RM 15 FOR PLUS SIZE 3XL-5XL . 3XL BAHU 19.5 DADA 50 PUNGGUNG 52 PINGGANG MAX 44-46 BAHU 4XL BAHU 20 DADA 52 PUNGGUNG 54 PINGGANG MAX 46-48 BAHU 5XL 21 DADA 54 PUNGGUNG 56 PINGGANG MAX 50 UKURAN LABUH TANGAN,BAJU & KAIN SAMA XXL NOTE: TIADA PENUKARAN SELEPAS PENGEPOSAN, 📌READY STOK ITEM‼️ . . 🍁 PM ME 018 9816722 🍁. . . 🌟 AVAILABLE IN 2X INSTALMENT PLAN 🌟 . MORE COLLECTION ON #bajukurungqila1door . . . #bajukurungraya2020 #bajukurung #bajukurungbatik #bajukurungraya #bajukurungmoden #baju #bajukurunglace #gegarvaganza #setelahkudimiliki #kampungpeople #bajukurungpeplum #qila1door #bajukurungplussizemurah #jubahsouq #bellaammara #scarffeya #bajukurungmurah #bajukurungplain #travel #bajukurungkedah #bajukurungcotton #bajukurungpahang #fashionvalet #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungtrendy #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #neelofateam
    .
Haaa korang tuu haa korang la yg tgh mkn tu eheheh haaa sis ade benda nak ckp niii sekaranggg ni dah ade baju kurung pattern mcm grid tauu elegan dan modernnn gituwww kainnya yang bnyk warna bileh dipadankan hampir dgn semua warna tauuu uolsss Tunggu apa lagi tercergat sistur maii pm kt cpt2 sblom sold out kang nangis pulakkkk
.
🥀 MARBELLA KEDAH 🥀
.
🌸Batu diamond chunky bead yang ditampal dengan kemas menggunakan sticker gum fabric yang kuat
🌸Material BaJu heavy como crepe gred AAA+ Dipadankan dengan kain printed paloma silk
🌸7 Warna Yang Menawan & Memukau
🌸Design Kurung Kedah with KAIN DUYUNG
🌸Labuh Menutupi Punggung
🌸Cutting menampakkan effect Kurus
🌸Zip dibelakang baju
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip KAIN Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL XXXXL
.
🕹 1st Come 1st Serve.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
📌harga : RM 105 SEM RM105 SS 📌
.
saiz XXL ➕ RM10
📌 saiz XXXL XXXXL ➕ RM15
.
📌UKURAN UNTUK PLUSSIZE

ADD RM 15 FOR PLUS SIZE 3XL-5XL
.
3XL
BAHU 19.5
DADA 50
PUNGGUNG 52
PINGGANG MAX 44-46

BAHU 4XL
BAHU 20
DADA 52
PUNGGUNG 54
PINGGANG MAX 46-48

BAHU 5XL 21
DADA 54
PUNGGUNG 56
PINGGANG MAX 50

UKURAN LABUH TANGAN,BAJU & KAIN SAMA XXL

NOTE: TIADA PENUKARAN SELEPAS PENGEPOSAN, 📌READY STOK ITEM‼️
.
.
🍁 PM ME 018 9816722 🍁.
.
.
🌟 AVAILABLE IN 2X INSTALMENT PLAN 🌟
.
MORE COLLECTION ON #bajukurungqila1door .
.
.
#bajukurungraya2020 #bajukurung #bajukurungbatik #bajukurungraya #bajukurungmoden #baju #bajukurunglace #gegarvaganza #setelahkudimiliki #kampungpeople #bajukurungpeplum #qila1door #bajukurungplussizemurah #jubahsouq #bellaammara #scarffeya #bajukurungmurah #bajukurungplain #travel #bajukurungkedah #bajukurungcotton #bajukurungpahang #fashionvalet #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungtrendy #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #neelofateam

    .
    Haaa korang tuu haa korang la yg tgh mkn tu eheheh haaa sis ade benda nak ckp niii sekaranggg ni dah ade baju kurung pattern mcm grid tauu elegan dan modernnn gituwww kainnya yang bnyk warna bileh dipadankan hampir dgn semua warna tauuu uolsss Tunggu apa lagi tercergat sistur maii pm kt cpt2 sblom sold out kang nangis pulakkkk
    .
    🥀 MARBELLA KEDAH 🥀
    .
    🌸Batu diamond chunky bead yang ditampal dengan kemas menggunakan sticker gum fabric yang kuat
    🌸Material BaJu heavy como crepe gred AAA+ Dipadankan dengan kain printed paloma silk
    🌸7 Warna Yang Menawan & Memukau
    🌸Design Kurung Kedah with KAIN DUYUNG
    🌸Labuh Menutupi Punggung
    🌸Cutting menampakkan effect Kurus
    🌸Zip dibelakang baju
    🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
    🌸Zip KAIN Sebelah Kiri
    🌸Saiz XS S M L XL XXL XXXL XXXXL
    .
    🕹 1st Come 1st Serve.
    📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note
    📍Ada Sedikit perbezaan Warna
    5-10 % faktor Cahaya Kamera
    📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
    .
    📌harga : RM 105 SEM RM105 SS 📌
    .
    saiz XXL ➕ RM10
    📌 saiz XXXL XXXXL ➕ RM15
    .
    📌UKURAN UNTUK PLUSSIZE

    ADD RM 15 FOR PLUS SIZE 3XL-5XL
    .
    3XL
    BAHU 19.5
    DADA 50
    PUNGGUNG 52
    PINGGANG MAX 44-46

    BAHU 4XL
    BAHU 20
    DADA 52
    PUNGGUNG 54
    PINGGANG MAX 46-48

    BAHU 5XL 21
    DADA 54
    PUNGGUNG 56
    PINGGANG MAX 50

    UKURAN LABUH TANGAN,BAJU & KAIN SAMA XXL

    NOTE: TIADA PENUKARAN SELEPAS PENGEPOSAN, 📌READY STOK ITEM‼️
    .
    .
    🍁 PM ME 018 9816722 🍁.
    .
    .
    🌟 AVAILABLE IN 2X INSTALMENT PLAN 🌟
    .
    MORE COLLECTION ON #bajukurungqila1door .
    .
    .
    #bajukurungraya2020 #bajukurung #bajukurungbatik #bajukurungraya #bajukurungmoden #baju #bajukurunglace #gegarvaganza #setelahkudimiliki #kampungpeople #bajukurungpeplum #qila1door #bajukurungplussizemurah #jubahsouq #bellaammara #scarffeya #bajukurungmurah #bajukurungplain #travel #bajukurungkedah #bajukurungcotton #bajukurungpahang #fashionvalet #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungtrendy #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #neelofateam

  • 1 0
  • Save Image Other Pictures

You might interested in

  • Never half ass anything, always use your full ass
  • Never half ass anything, always use your full ass

  •  1,107  9  10 hours ago
  • ‚I look out the window and I see the lights and the skyline and the people on the street rushing around looking for action, love, and the world’s greatest chocolate chip cookie, and my heart does a little dance.‘ (Nora Ephron) ✨ Sehr sehr verliebt in den Winter in New York. Jänner ist definitiv nicht die beliebteste Zeit um nach New York zu reisen - aber vielleicht mag ich‘s grad deshalb so gerne. Weniger Menschen, Schnee, Kälte und viel daheim einkuscheln. Hach, schön. ☃️🥰🤍
.
.
#newyork #newyorknewyork #nyc #ny #winter #winterinnewyork #love #liebe #☃️
  • ‚I look out the window and I see the lights and the skyline and the people on the street rushing around looking for action, love, and the world’s greatest chocolate chip cookie, and my heart does a little dance.‘ (Nora Ephron) ✨ Sehr sehr verliebt in den Winter in New York. Jänner ist definitiv nicht die beliebteste Zeit um nach New York zu reisen - aber vielleicht mag ich‘s grad deshalb so gerne. Weniger Menschen, Schnee, Kälte und viel daheim einkuscheln. Hach, schön. ☃️🥰🤍
    .
    .
    #newyork #newyorknewyork #nyc #ny #winter #winterinnewyork #love #liebe #☃️

  •  2,400  24  6 hours ago