• Slim & Fit Dari Rumah 🏡 ( @tasha.hazila ) Instagram Profile

    @tasha.hazila

    8 November, 2019
  • Sapa kenal saya in real life, memang tahu suara saya kuar. 😝 tapi tula, bila ngan anak-anak mmg selalunya mak mak suara auto jadi suara speaker volume 10 hahaha... Sapa macam saya, LIKE❤ sat . Kita mak ni bukan tak sayang. Sebab sayang lah kita menjerit panggil. Nak elak sebelum terjadi apa apa. Sebelum terjatuh. Sebelum tersembam . Cuba kita apply jan kat kita bila tgh diet. Haaaaa hihihi... bila nk cheat je, teriak sket kt diri sendrik tp xperlu lah jerit. "Jerit" dlm hati. Ingatkan diri, toksah dok mkn merapu tuuuu . . #dietsihat #jomsihat #makanansihat #sihat #makansihat #jomkurussihat #resepisihat #fitnessfun #fitnessvideos #fitnessinspiration #fitnessbody #fitnessjourney #fitnesstrainer #fitness #fitnesspro #fitnessaddict #fitnessjunkie #fitnessfreaks #fitnessgirl #fitnesslove #fitnessfam #fitnessislife #fitnessmom #fitnesslife #fitnesstime
    Sapa kenal saya in real life, memang tahu suara saya kuar. 😝 tapi tula, bila ngan anak-anak mmg selalunya mak mak suara auto jadi suara speaker volume 10 hahaha... Sapa macam saya, LIKE❤ sat
.
Kita mak ni bukan tak sayang. Sebab sayang lah kita menjerit panggil. Nak elak sebelum terjadi apa apa. Sebelum terjatuh. Sebelum tersembam
.
Cuba kita apply jan kat kita bila tgh diet. Haaaaa hihihi... bila nk cheat je, teriak sket kt diri sendrik tp xperlu lah jerit. "Jerit" dlm hati. Ingatkan diri, toksah dok mkn merapu tuuuu
.
.
#dietsihat #jomsihat #makanansihat #sihat #makansihat #jomkurussihat #resepisihat #fitnessfun #fitnessvideos #fitnessinspiration #fitnessbody #fitnessjourney #fitnesstrainer #fitness #fitnesspro #fitnessaddict #fitnessjunkie #fitnessfreaks #fitnessgirl #fitnesslove #fitnessfam #fitnessislife #fitnessmom #fitnesslife #fitnesstime

    Sapa kenal saya in real life, memang tahu suara saya kuar. 😝 tapi tula, bila ngan anak-anak mmg selalunya mak mak suara auto jadi suara speaker volume 10 hahaha... Sapa macam saya, LIKE❤ sat
    .
    Kita mak ni bukan tak sayang. Sebab sayang lah kita menjerit panggil. Nak elak sebelum terjadi apa apa. Sebelum terjatuh. Sebelum tersembam
    .
    Cuba kita apply jan kat kita bila tgh diet. Haaaaa hihihi... bila nk cheat je, teriak sket kt diri sendrik tp xperlu lah jerit. "Jerit" dlm hati. Ingatkan diri, toksah dok mkn merapu tuuuu
    .
    .
    #dietsihat #jomsihat #makanansihat #sihat #makansihat #jomkurussihat #resepisihat #fitnessfun #fitnessvideos #fitnessinspiration #fitnessbody #fitnessjourney #fitnesstrainer #fitness #fitnesspro #fitnessaddict #fitnessjunkie #fitnessfreaks #fitnessgirl #fitnesslove #fitnessfam #fitnessislife #fitnessmom #fitnesslife #fitnesstime

  • 17 1
  • Save Image Other Pictures

You might interested in

  • Overlooking Hong Kong from the The Ritz-Carlton 😍
Photo by @heideexyz
Discover. Share. Inspire: #vistanow
  • Overlooking Hong Kong from the The Ritz-Carlton 😍
    Photo by @heideexyz
    Discover. Share. Inspire: #vistanow

  •  2,419  26  1 hour ago
  • Я , кстати, тоже успела летом сфоткаться с сеном😉😊 вот когда была мода выкладывать такие фотки, мне она не так нравилась 😂 теперь зима почти, а Алиса решила выставить фото с сеном 🤣😂👌
. . . . . . . . . . . . . . . . . .
#sun #summer #ukraine #foto #field #hay #odessa #gold #goodtimes #fashion
  • Я , кстати, тоже успела летом сфоткаться с сеном😉😊 вот когда была мода выкладывать такие фотки, мне она не так нравилась 😂 теперь зима почти, а Алиса решила выставить фото с сеном 🤣😂👌
    . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    #sun #summer #ukraine #foto #field #hay #odessa #gold #goodtimes #fashion

  •  1,429  32  8 hours ago