• 💗DEE AZHAR💗Sihat•Kurus•Cantik ( @dee.azhar4411 ) Instagram Profile

    @dee.azhar4411

    13 October, 2019
  • Jom test minda anda. Tak kisahlah anda biasa masak atau pun tak pernah masuk dapur. Anda rasa yg mana satu JINTAN MANIS???. . Jom daftar & booking Intake NOVEMBER dengan Coach sekarang, dalam masa 2 bulan Coach akan pastikan anda turun antara 3 - 10 kg, barulah orang akan nampak "the new you in year 2020" nanti!!💃💪 . 🔥Pendaftaran Kurus Online Coaching - NEXT INTAKE kini dibuka secara rasminya!! . Nak kurus dengan efektif dan betul2 menjadi, hanya melalui online sahaja??? . Coach @dee.azhar4411 akan guide anda, jaga anda dan jadi personal coach anda hingga anda berjaya turun berat mininum antara 3-5kg sebulan!!! Dont trust me, but trust yourself. U CAN DO IT!!! 💃💃💪💪 . DM Coach @dee.azhar4411 sekarang!! . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS jadi MUDAH!!! 💃😊💃😊 . Untuk Daftar Ekspress, klik je link di bio dan komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 Coach DEE : 019-2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #tv3 #astro #getfitnowonline #keksedap #bakingclass #makansedap #dietmalaysia #breastfeeding #pregnancy #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #kahwin #tunang #sayanakkahwin #dramasweetdreams
    Jom test minda anda. Tak kisahlah anda biasa masak atau pun tak pernah masuk dapur. Anda rasa yg mana satu JINTAN MANIS???.
.
Jom daftar & booking Intake NOVEMBER dengan Coach sekarang, dalam masa 2 bulan Coach akan pastikan anda turun antara 3 - 10 kg, barulah orang akan nampak "the new you in year  2020" nanti!!💃💪
.
🔥Pendaftaran Kurus Online Coaching - 
NEXT INTAKE kini dibuka secara rasminya!!
.
Nak kurus dengan efektif dan betul2 menjadi, hanya melalui online sahaja???
.
Coach @dee.azhar4411 akan guide anda, jaga anda dan jadi personal coach anda hingga anda berjaya turun berat mininum antara 3-5kg sebulan!!!
Dont trust me, but trust yourself.
U CAN DO IT!!! 💃💃💪💪
.
DM Coach @dee.azhar4411 sekarang!!
.
 Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS jadi MUDAH!!! 💃😊💃😊
.
Untuk Daftar Ekspress, klik je link di bio dan komen "NAK KURUS"
@dee.azhar4411
@dee.azhar4411

Coach DEE : 019-2306842
.
#coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #tv3 #astro  #getfitnowonline #keksedap #bakingclass #makansedap #dietmalaysia #breastfeeding #pregnancy #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #kahwin #tunang #sayanakkahwin #dramasweetdreams

    Jom test minda anda. Tak kisahlah anda biasa masak atau pun tak pernah masuk dapur. Anda rasa yg mana satu JINTAN MANIS???.
    .
    Jom daftar & booking Intake NOVEMBER dengan Coach sekarang, dalam masa 2 bulan Coach akan pastikan anda turun antara 3 - 10 kg, barulah orang akan nampak "the new you in year 2020" nanti!!💃💪
    .
    🔥Pendaftaran Kurus Online Coaching -
    NEXT INTAKE kini dibuka secara rasminya!!
    .
    Nak kurus dengan efektif dan betul2 menjadi, hanya melalui online sahaja???
    .
    Coach @dee.azhar4411 akan guide anda, jaga anda dan jadi personal coach anda hingga anda berjaya turun berat mininum antara 3-5kg sebulan!!!
    Dont trust me, but trust yourself.
    U CAN DO IT!!! 💃💃💪💪
    .
    DM Coach @dee.azhar4411 sekarang!!
    .
    Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS jadi MUDAH!!! 💃😊💃😊
    .
    Untuk Daftar Ekspress, klik je link di bio dan komen "NAK KURUS"
    @dee.azhar4411
    @dee.azhar4411

    Coach DEE : 019-2306842
    .
    #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #tv3 #astro #getfitnowonline #keksedap #bakingclass #makansedap #dietmalaysia #breastfeeding #pregnancy #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #kahwin #tunang #sayanakkahwin #dramasweetdreams

  • 3,766 160
  • Save Image Other Pictures
@lan_mustafa Instagram Profile 9 November, 2019

Do you still have old money available for sales?

@dee.azhar4411 Instagram Profile 14 October, 2019

Wooowwww....power2 lah u all ni semua....amazing answers!!👏👏. Tapi mesti ramaaaaaiiii lagi yg tak tau jawapan yg betul kaaann??😁😁😁

You might interested in

  • Vers l'infini, et au-delà ! ✨
To infinite and beyooooond! 
This girl rides straight to the galaxy with her lovely cosmic cat. 💗
  • Vers l'infini, et au-delà ! ✨
    To infinite and beyooooond!
    This girl rides straight to the galaxy with her lovely cosmic cat. 💗

  •  2,413  67  2 hours ago
  • Jungkook sketch ✨
  • Jungkook sketch ✨

  •  1,987  24  2 hours ago
  • since some of u guys really like this eye sketch thing here it is! Personally i HATE THIS like idg whats special ab this :( -
I found the ref on @samadrawing ’ pinterest!
  • since some of u guys really like this eye sketch thing here it is! Personally i HATE THIS like idg whats special ab this :( -
    I found the ref on @samadrawing ’ pinterest!

  •  2,047  40  2 hours ago