• Kurus & Reshape Power❤️Fit ( @haslina.nasir ) Instagram Profile

    @haslina.nasir

    3 September, 2019
  • tag BUDDY WORKOUT ANDA Senaman Bakar Lemak , melalui pernafasan yang betul , dan kalori yang di bakar. Pemakanan pula akan defisit kan kalori . Lebih mudah dgn pemakanan dari senaman ya. Bila kita buat kedua duanya maka lebih cepat penurunan berat . Simple formula utk kurus . Jangan dok ubah formula ni , nak senam tapi makan tak nak jaga sama juga tak kecik2 . Turn On Notification Utk Tips Tips Menarik dari @haslina.nasir Utk enrol program di #teampowerfitmalaysia , anda blh klik di profile link @haslina.nasir utk berhubung dengan CH CH 0128006869 wanita shj CN 0127030097 *utk lelaki Coach pemakanan selama 13 tahun dan certified group fitness trainer I dont own this song : meraih bintang by via vallen #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #kempisperut #ubatkurus #fitness

    tag BUDDY WORKOUT ANDA

    Senaman Bakar Lemak , melalui pernafasan yang betul , dan kalori yang di bakar.
    Pemakanan pula akan defisit kan kalori . Lebih mudah dgn pemakanan dari senaman ya.
    Bila kita buat kedua duanya maka lebih cepat penurunan berat . Simple formula utk kurus . Jangan dok ubah formula ni , nak senam tapi makan tak nak jaga sama juga tak kecik2
    .
    Turn On Notification Utk Tips Tips Menarik dari @haslina.nasir
    Utk enrol program di #teampowerfitmalaysia , anda blh klik di profile link @haslina.nasir utk berhubung dengan CH

    CH 0128006869 wanita shj
    CN 0127030097 *utk lelaki
    Coach pemakanan selama 13 tahun dan certified group fitness trainer

    I dont own this song : meraih bintang by via vallen

    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3
    #ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #kempisperut #ubatkurus #fitness

  • 1,382 51
  • Save Video Other Pictures
@kodexmegat Instagram Profile 10 September, 2019

Nah syipa sayangg...you can try this excercise sayanggg..I always support you..@syifajamal_ 😘😘😘😘..goodluck sayanggkuu..

@puteriyzus Instagram Profile 4 September, 2019

Sis,apa senaman yg sesuai dan efektif utk seseorg yg dah berbadan besar nak turunkan berat badan?sbb kalu jenis yg aktif lompat2 ni, lutut pula yg terasa sakit sgt.

@rinetwork.rn0255 Instagram Profile 4 September, 2019

Senaman apa yg sesuai utk umur 50 dan ad penyakit diabetes, jantung, obes...

@anisscik2017 Instagram Profile 4 September, 2019

ساي تق بوليه لومفت لومفت... سمفوت...

You might interested in

  • Vers l'infini, et au-delà ! ✨
To infinite and beyooooond! 
This girl rides straight to the galaxy with her lovely cosmic cat. 💗
  • Vers l'infini, et au-delà ! ✨
    To infinite and beyooooond!
    This girl rides straight to the galaxy with her lovely cosmic cat. 💗

  •  2,413  67  2 hours ago
  • Jungkook sketch ✨
  • Jungkook sketch ✨

  •  1,987  24  2 hours ago
  • since some of u guys really like this eye sketch thing here it is! Personally i HATE THIS like idg whats special ab this :( -
I found the ref on @samadrawing ’ pinterest!
  • since some of u guys really like this eye sketch thing here it is! Personally i HATE THIS like idg whats special ab this :( -
    I found the ref on @samadrawing ’ pinterest!

  •  2,047  40  2 hours ago