Palace Hotel Durres photos & videos

7.6k Posts

Latest Posts on Palace Hotel Durres

 • Greetings from Albania 🇦🇱❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I hope the earthquakes are over and we can stay a bit longer here.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 • Greetings from Albania 🇦🇱❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  I hope the earthquakes are over and we can stay a bit longer here.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 •  0  1  2 minutes ago
 • Vietettiin päivä rantabungalowissa ja välteltiin isoja rakennuksia maanjäristysten jäljiltä.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Baba rakasti bungalowin valkoisia tuulessa hulmuvia verhoja.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Albania olet ihana! ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 • Vietettiin päivä rantabungalowissa ja välteltiin isoja rakennuksia maanjäristysten jäljiltä.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Baba rakasti bungalowin valkoisia tuulessa hulmuvia verhoja.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Albania olet ihana! ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 •  22  1  29 minutes ago
 •  6  0  2 hours ago
 •  84  0  20 hours ago
 • idgaf what i allowed in the past, try me Today. #anotherone
 • idgaf what i allowed in the past, try me Today. #anotherone

 •  172  22  23 hours ago
 •  72  0  21 September, 2019
 •  26  0  21 September, 2019
 •  100  1  21 September, 2019
 • Sensational Offer

Enjoy your stay in one of our beautiful rooms and take advantage of the Sensational Offer.
Customize one of our wellness and beauty rituals and enjoy lots of discounts.
Buffet breakfast, SPA services (indoor pool, jacuzzi, sauna, emotional shower, fitness), Wi-Fi and free parking included.
***
Oferta sensacionale

Qëndroni në një prej dhomave tona mjaft të këndshme dhe përfitoni Ofertën Sensacionale.
Personalizoni ritualet tona të mirëqënies dhe bukurisë dhe përfitoni çmime të zbritura.
Mëngjesi bufe, qëndra SPA (pishinë e brendshme, jacuzzi, sauna, dush emocional, palestër), internet dhe parking pa pagesë të përfshira në çmim.
 • Sensational Offer

  Enjoy your stay in one of our beautiful rooms and take advantage of the Sensational Offer.
  Customize one of our wellness and beauty rituals and enjoy lots of discounts.
  Buffet breakfast, SPA services (indoor pool, jacuzzi, sauna, emotional shower, fitness), Wi-Fi and free parking included.
  ***
  Oferta sensacionale

  Qëndroni në një prej dhomave tona mjaft të këndshme dhe përfitoni Ofertën Sensacionale.
  Personalizoni ritualet tona të mirëqënies dhe bukurisë dhe përfitoni çmime të zbritura.
  Mëngjesi bufe, qëndra SPA (pishinë e brendshme, jacuzzi, sauna, dush emocional, palestër), internet dhe parking pa pagesë të përfshira në çmim.

 •  50  0  20 September, 2019
 • Can't get enough of this season yet!
Repost @glanduela_zeka
 • Can't get enough of this season yet!
  Repost @glanduela_zeka

 •  70  1  20 September, 2019
 • Por si fillim kafe...
 • Por si fillim kafe...

 •  478  0  20 September, 2019
 • September😛
 • September😛

 •  159  6  20 September, 2019
 • who you gonna love when I’m not around?
 • who you gonna love when I’m not around?

 •  91  9  19 September, 2019
 •  100  1  19 September, 2019
 • My Family Package at Palace
All our Family Suites, Apartments and Rooms are spacious, comfortable and sophisticated to give you and your family a unique stay.
Book for the end of September and you will receive a 20% discount. 
Benefits and Amenities

Free of charge baby crib
20% discount on complimentary extra bed for children above 3 years old
Children's hooded bathrobe 
Complimentary Tea and Coffee in room
Indoor and outdoor Pool
Indoor and outdoor Kids Club 
Continental buffet breakfast 
SPA for the family 
Free wifi
Free parking

Contact us 
info@palacehotel.al
00355684055549 *** Paketa Familjare në Palace 
Të gjitha Suitat, Apartamentet dhe Dhomat tona familjare, kanë hapësirën e nevojshme, janë mjaft të rehatshme dhe të rafinuara për tju thënë ju dhe familjes suaj një eksperiencë qëndrimi unike.
Rezervimin për fundit e Shtatorit dhe do të përfitoni një zbritje prej 20% në çmim.

Përfitimet dhe shërbimet e përfshira 
Krevat bebe pa pagesë
20% zbritje në krevatin shtesë për fëmijën mbi 3 vjeç
Robdishan fëmijësh
Çaj dhe kafe në dhomë
Pishinë e brendshme dhe e jashtme
Klubi i fëmijëve dhe këndi i lojrave në plazh
Mëngjesi bufe
Qëndra SPA për gjithë familjen
Wi-fi pa pagesë
Parkim pa pagesë

Na kontaktoni
info@palacehotel.al
00355684055549
 • My Family Package at Palace
  All our Family Suites, Apartments and Rooms are spacious, comfortable and sophisticated to give you and your family a unique stay.
  Book for the end of September and you will receive a 20% discount.
  Benefits and Amenities

  Free of charge baby crib
  20% discount on complimentary extra bed for children above 3 years old
  Children's hooded bathrobe
  Complimentary Tea and Coffee in room
  Indoor and outdoor Pool
  Indoor and outdoor Kids Club
  Continental buffet breakfast
  SPA for the family
  Free wifi
  Free parking

  Contact us
  info@palacehotel.al
  00355684055549 *** Paketa Familjare në Palace
  Të gjitha Suitat, Apartamentet dhe Dhomat tona familjare, kanë hapësirën e nevojshme, janë mjaft të rehatshme dhe të rafinuara për tju thënë ju dhe familjes suaj një eksperiencë qëndrimi unike.
  Rezervimin për fundit e Shtatorit dhe do të përfitoni një zbritje prej 20% në çmim.

  Përfitimet dhe shërbimet e përfshira
  Krevat bebe pa pagesë
  20% zbritje në krevatin shtesë për fëmijën mbi 3 vjeç
  Robdishan fëmijësh
  Çaj dhe kafe në dhomë
  Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  Klubi i fëmijëve dhe këndi i lojrave në plazh
  Mëngjesi bufe
  Qëndra SPA për gjithë familjen
  Wi-fi pa pagesë
  Parkim pa pagesë

  Na kontaktoni
  info@palacehotel.al
  00355684055549

 •  59  2  19 September, 2019
 • Relaks
 • Relaks

 •  29  1  18 September, 2019
 •  12  0  17 September, 2019
 • Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground.
Tieni gli occhi fissi sulle stelle e i piedi per terra.
#eyes #power #woman @zv_store Thanks @ergys.shehu best
 • Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground.
  Tieni gli occhi fissi sulle stelle e i piedi per terra.
  #eyes #power #woman @zv_store Thanks @ergys.shehu best

 •  341  67  17 September, 2019
 • Summerlove
 • Summerlove

 •  14  0  16 September, 2019
 • 🦊
 • 🦊

 •  112  0  15 September, 2019
 •  204  3  15 September, 2019
 • Chilling 😎
 • Chilling 😎

 •  122  0  15 September, 2019

Top Posts on Palace Hotel Durres

 • 🐬
 • 🐬

 •  1,498  22  11 July, 2019
 • Check Your Mate! 
#moneyztour
 • Check Your Mate!
  #moneyztour

 •  52,309  450  9 August, 2018
 • 👋🏼🇦🇱
 • 👋🏼🇦🇱

 •  203  25  21 hours ago
 • 🌸🦋🌊
 • 🌸🦋🌊

 •  325  17  29 April, 2019
 • 00:23 🎉
 • 00:23 🎉

 •  218  42  31 March, 2019
 • No koment🙈🙈🙏🏻
 • No koment🙈🙈🙏🏻

 •  767  6  17 July, 2019
 •  194  6  12 November, 2018